blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Την εβδομάδα αυτή ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό, ενώ το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα προκαλεί τις πιο καλά κρυμμένες και σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας, να αποκαλυφθούν. Σκευωρίες, συνομωσίες και παρασκήνιο, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για μερικές μέρες!
 
Κριός
H εβδομάδα αυτή φέρνει για σένα την οριστική ρύθμιση εκκρεμοτήτων και ανοιχτών θεμάτων, που σε ταλαιπωρούν καιρό. Θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μία τάξη τις σχέσεις σου και τα οικονομικά, παραμερίζοντας τις ανασφάλειες. Το πέρασμα του Ήλιου στο Σκορπιό σημαίνει για σένα οριστική αντιμετώπιση φοβιών, άγχους και ενοχών.
 
Ταύρος
Σε μεγάλα έξοδα περνάς τις μέρες αυτές, για να ομορφύνεις το χώρο σου, να εγκαινιάσεις μια επαγγελματική στέγη ή να αλλάξεις σπίτι. Στην εργασία σου θα έρθεις αντιμέτωπος με παρασκήνιο, φήμες και κουτσομπολιά. Μη δώσεις τροφή για την περαιτέρω εξέλιξή τους, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να αφοσιωθείς στις υποθέσεις σου.
 
Δίδυμοι
Παίζεις με την ιδέα να εκφράσεις ανοιχτά την συμπάθειά σου για ένα άτομο που πρόσφατα γνώρισες. Τη σκέψη σου την απομακρύνεις από άγχη και υποχρεώσεις, με το να ασχοληθείς με εργασίες στο σπίτι, ανανέωση, αλλαγή χώρου, αγορά πραγμάτων που θα τονώσουν τη ψυχική σου κατάσταση και τη διάθεσή σου. Ένα άτομο μπορεί να σου χαρίσει μερικές στιγμές πάθους.
 
Καρκίνος
Παρασκήνιο και ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σου την εβδομάδα αυτή, τα οποία αντιμετωπίζεις πολύ ψύχραιμα, στρέφοντας την κατάσταση προς όφελός σου. Στη δουλειά υπάρχει πίεση για απόδοση και υπερωρίες, αλλά αν το χειριστείς ανάλογα, θα βγεις αλώβητος από αυτή τη κατάσταση. Μην παρασύρεσαι από τους… συμβουλάτορες του τρόμου, γιατί θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις σε ένα σου θέμα.
 
Λέων
Σε κουβέντες βρίσκεσαι για τη δημιουργία ενός δικού σου πρότζεκτ ή δουλειάς τις μέρες αυτές. Η προσοχή σου είναι εστιασμένη στο πώς να αποκτήσεις επαγγελματική ανεξαρτησία και να εξασφαλίσεις οικονομική εύνοια. Μη σπαταλάς όμως την ενέργειά σου εκεί που δεν υπάρχει τίποτα θετικό για σένα, παρά μόνο αβέβαιες υποσχέσεις. Ίσως με τα λόγια πληγώσεις ένα αγαπημένο άτομο.
 
Παρθένος
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιό σου, φροντίζει να μαγνητίζεις τα βλέμματα, να έχεις εύνοια από τον περίγυρο και οι υποθέσεις σου να έχουν θετική έκβαση. Επίσης, οικονομικά θα έχεις επιπλέον απολαβές, ενώ μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις που περιλαμβάνουν δώρα, ταξίδια και προσκλήσεις. Ενδέχεται να κινηθείς μυστικά, όσον αφορά μία ερωτική γνωριμία.
 
Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή προσπαθείς να τακτοποιήσεις διάφορες εργασιακές υποθέσεις. Σε διακατέχει μία υπερβολική αισιοδοξία, ενώ η πεποίθηση πως καταφέρνεις τα πάντα, σε ωθεί να καταφέρεις τουλάχιστον πολλά. Ωστόσο, θα πρέπει να θέσεις προτεραιότητες για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις θέματα από το παρελθόν ή θέματα που προκύπτουν ξαφνικά και αναπάντεχα.
 
Σκορπιός
Μερικές ανακατατάξεις στο φιλικό και κοινωνικό κύκλο θα βιώσεις την εβδομάδα αυτή. Ίσως αντιμετωπίσεις τα παράπονα ενός φίλου ή την απογοητευτική του συμπεριφορά. Επίσης, στη προσωπική σου ζωή, ίσως ξεσκεπαστεί μία κατάσταση που για καιρό υπήρχε και τώρα έρχεται στο προσκήνιο. Πρόσεχε πού αποκαλύπτεις τα μυστικά σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος άβολων αποκαλύψεων. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, δρας αποφασιστικά, με πολλές πιθανότητες επιτυχίας.
 
Τοξότης
Μπορεί να βρεις εμπόδια από ένα άτομο στη δουλειά σου, με συνέπεια τα επαγγελματικά σου σχέδια προς στιγμήν να αναβληθούν. Μη ξεχνάς πως πρέπει να εργαστείς με ζήλο για το σκοπό σου, ώστε να φτάσεις στην επιτυχία και την αναγνώριση αργότερα. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Δία από τη Παρθένο, έχεις να περιμένεις πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι. Ερωτικά, θα ανοίξεις εκ νέου ένα κεφάλαιο που θεωρούσες παρελθόν.
 
Αιγόκερως
Η εύνοια που έχεις στον ερωτικό τομέα, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με αρκετές κατακτήσεις και γνωριμίες. Προσπάθησε να χειριστείς με ηρεμία την όποια αρνητική κριτική δεχτείς για το άτομό σου και μην επηρεάζεσαι από αυτή. Επίσης, θα υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις να καλύψεις τις μέρες αυτές, οι οποίες θα σε κουράσουν, αλλά θα απαλλαγείς οριστικά από αυτές.
 
Υδροχόος
Μία καχυποψία θα την έχεις, όσον αφορά τις προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου. Με φυλαγμένα τα νώτα σου και αρκετή μυστικοπάθεια, κάνεις επαγγελματικά σχέδια και κινήσεις, αλλά και ερωτικές προσεγγίσεις. Ίσως διασταυρωθεί ο δρόμος σου με ένα άτομο δεσμευμένο ή αρκετά περίπλοκο, οδηγώντας σε σε σκέψεις και αμφιβολίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, αναπάντεχα γεγονότα.
 
Ιχθείς
Θα υπάρξουν διενέξεις και εντάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ επαγγελματικά, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, θα έχεις καταφέρει κάτι σημαντικό. Παράλληλα, θα έρθεις σε επαφή με άτομα που για ένα διάστημα είχατε χάσει την επικοινωνία, που τώρα θα αποκατασταθεί. Ένα άτομο που θεωρείς φίλο σου, έχει στήσει παρασκήνιο εναντίον σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2015 13:23:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι