Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 2 ως 8 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Την εβδομάδα αυτή όλα συντελούν στο να ζήσουμε ξένοιαστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που μας επηρεάζει μέχρι την επόμενη Πανσέληνο στις 13 Ιουνίου, μας συμβουλεύει να μην πάρουμε πολλά στα σοβαρά, ανακαλύπτοντας ξανά την ανεμελιά.

Κριός
Με την Αφροδίτη στο Ταύρο την εβδομάδα αυτή, θα ασχοληθείς περισσότερο με τη καλοπέρασή σου και τα οικονομικά σου, προσέχοντας το ένα να μην συμβεί σε βάρος του άλλου. Η Νέα Σελήνη, που έλαβε χώρα στους Διδύμους την περασμένη εβδομάδα, σιγοντάρει στην ευτυχία σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Με την κυρά και αφέντρα σου Αφροδίτη στο ζώδιό σου, περνάς μια εβδομάδα θαυμάσιων εμπειριών, γνωριμιών και επαγγελματικών υποσχέσεων. Η συμβουλή των άστρων είναι να κρατήσεις τα καλύτερα και να χαλαρώσεις, ώστε να μην βαρύνεις την ατμόσφαιρα με δύσκολες διαπραγματεύσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου την περασμένη εβδομάδα και η όψη της με τον Ποσειδώνα, σου κάνει τα επαγγελματικά ολίγον άνω κάτω. Τα προσωπικά όχι πως θα έχουν καλύτερη τύχη, αλλά έχεις το προνόμιο να βρίσκεσαι σε παράλληλες καταστάσεις και να εξακολουθείς να περνάς καλά, χωρίς πιέσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Οι αστρολογικές συνθήκες της εβδομάδος αυτής σε αναγκάζουν να κάνεις σκέψεις για το νόημα σχέσεων που δε σε ικανοποιούν, όπως επίσης και για τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου, οι οποίες φαντάζουν δύσκολες. Ένα άτομο από μακριά θα σε ξεσηκώσει και για χάρη του, θα ανατρέψεις πολλά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Προσπάθησε να βρεις διέξοδο από το στρες με κάποια χόμπι, να επιλύσεις διαφορές στον εργασιακό χώρο και να δοκιμάσεις τις αντοχές της σχέσης σου. Μην αφήσεις στη δουλειά να σε γεμίσουν υποχρεώσεις, χωρίς να έχεις συμφωνήσει για κάτι τέτοιο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Νιώθεις να βρίσκεσαι σε τελική ευθεία να βάλεις στη θέση τους υποθέσεις επαγγελματικές και ερωτικές, και να βελτιώσεις την εικόνα σου προς τα έξω. Αν το οικονομικό είναι ζορισμένο, μη πασχίζεις να αποδείξεις πως μπορείς να ανταπεξέλθεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Οικονομικά ευνοείσαι, ειδικά αν έχεις κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σου. Διατροφές, ασφάλειες, επιστροφές, όλα αυτά μοιάζουν να σε… συμπαθούν το καιρό αυτό. Το ερωτικό είναι ένα πιο περίπλοκο θέμα, ειδικά αν το έχεις μπλέξει ανάμεσα σε δύο άτομα. Ή μήπως… περισσότερα; Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Προχωράς και αναρωτιέσαι αν είσαι μόνος σου στη διαδρομή ή αν έχεις συμπαραστάτες. Η απογοήτευσή σου έρχεται από το γεγονός πως δύσκολα παραδέχεσαι πως υπάρχει η ποικιλία σε χαρακτήρες και ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο και πως δεν μπορούν όλοι να σου ταιριάζουν. Πιθανόν να προωθηθείς επαγγελματικά από κάποιο άτομο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Είναι περίοδος γνωριμιών και πιθανότατα κάποια από αυτές, να σε απασχολήσει και στο μέλλον. Επαγγελματικά έχεις κάποιες καλές προτάσεις, γι’ αυτό φρόντισε να σκεφτείς σοβαρά την ανταπόκρισή σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Προσπαθείς να ξεκολλήσεις από ένα μοτίβο που σε έχει ταλαιπωρήσει, αλλά είναι δύσκολο να ξεγαντζωθείς από τη συνήθεια. Η δουλειά φέρνει στη ζωή σου και ένα νέο πρόσωπο, που γρήγορα θα καταλάβεις πως σας συνδέουν περισσότερα πράγματα, πέρα από τα επαγγελματικά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Ο σύντροφός σου σε βάζει σε μία διαδικασία να απολογείσαι μονίμως, ενώ οι σκηνές ζηλοτυπίας σε κουράζουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πείσματα και να δρομολογήσεις τις καταστάσεις προς όφελός σου. Ερωτικά υπάρχει ατονία, αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Σε μπερδεμένες ερωτικά καταστάσεις ίσως βρεθείς τις μέρες αυτές, με ένα παλιό έρωτα να πολεμά έναν καινούργιο. Μη συμφωνείς σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, ούτε να κάνεις υποχωρήσεις, που αποτέλεσμα έχουν να σε μειώνουν. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2014 00:00:00