blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα να επιβάλει την ανάληψη ευθυνών. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει πολλά απρόοπτα, αλλά και ξαφνικούς έρωτες, σαν καταιγίδες!
 
Κριός
Κάποια μυστικά θα σε καταπιέσουν την εβδομάδα αυτή, ίσως γιατί δε μπορείς να τα βγάλεις από μέσα σου. Αυτό που τώρα έχεις ανάγκη είναι η θετικότητα, η αποδοχή και οι όμορφες στιγμές σε σχέσεις και συνεργασίες. Επίσης, πολύ βασικό είναι να λάβεις και την υποστήριξη του συντρόφου σε ό,τι κάνεις. Η αποδοχή και η στήριξη θα σε παρακινήσουν περισσότερο.
 
Ταύρος
Είσαι σε μία φάση που έχεις ανάγκη να είναι κοντά σου άτομα, που με τη στάση τους και τη πεποίθησή τους, υποστηρίζουν τις αποφάσεις σου. Δεν αρκούνται δηλαδή σε μία ξερή και σιωπηλή συγκατάβαση. Αλλά να ξέρεις πως η ζωή σου είναι δική σου ευθύνη. Οπότε, αν κάπου αποτύχεις, μη ρίξεις το βάρος στους συμπαραστάτες. Ίσως χρειαστεί να ακυρώσεις προκαθορισμένα ραντεβού.
 
Δίδυμοι
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να έρχεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη, μάλλον βιώνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις δυσκολίες, αντιθέσεις και διαξιφισμούς. Ίσως δεν μπορείς για κάποιους λόγους να εκφράσεις τη γνώμη σου, η οποία είναι συνεχώς άλλη από αυτή που ακούς από τον περίγυρο. Μπορεί πάλι να διστάζεις να φερθείς όπως νιώθεις, με αποτέλεσμα να καταπιέζεσαι.
 
Καρκίνος
Με άγχος σχετικά με μία οικογενειακή υπόθεση, ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Τα πνεύματα έντονα, ίσως κάπου εκτροχιαστεί η κατάσταση αν δεν το χειριστείς με ηρεμία και χαμηλούς τόνους. Ο Άρης στο Ζυγό, διχάζει και δημιουργεί παρατάξεις. Επίσης, το εργασιακό κομμάτι είναι μάλλον απαιτητικό τις μέρες αυτές. Ενδεχομένως να έχεις δώσει μεγάλη βάση σε μία υπόσχεση ή προοπτική, υπερεκτιμώντας τα πράγματα.
 
Λέων
Με μία οικονομική βελτίωση σου χαμογελούν οι πλανήτες την εβδομάδα αυτή. Ο Άρης από τον Ζυγό, σε βοηθά μέσω της επικοινωνίας να γοητεύσεις και να εντυπωσιάσεις, φέρνοντας πιο κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνο του Κρόνου με το Ποσειδώνα, δυσκολεύει τη σχέση σου, προξενώντας απογοήτευση μετά από μεγάλες προσδοκίες. Ο διάλογος φαίνεται να είναι το μόνο αποτελεσματικό μέσο προκειμένου να αποκαταστήσεις τα πράγματα.
 
Παρθένος
Με τις οικονομικές σου υποθέσεις να απαιτούν την αφοσίωσή σου και αυτή την εβδομάδα, προσπαθείς να βρεις διεξόδους, αποφεύγοντας τους συμβιβασμούς. Παράλληλα, όσον αφορά στις σχέσεις σου, το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Κρόνο φέρνει στη ζωή σου ιστορίες επαναλαμβανόμενες ή από το παρελθόν, που καλείσαι να διαχειριστείς σωστά, ώστε να φτιάξεις το μέλλον σου. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει, είναι προτιμότερο.
 
Ζυγός
Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό να σε επηρεάζει άμεσα, οι μέρες αυτές θα είναι απρόβλεπτες για σένα. Ενδέχεται να πέσεις στην όμορφη παγίδα του ξαφνικού έρωτα, αν είσαι διαθέσιμος. Αν είσαι σε μία σχέση, μπορεί αυτή να περάσει μέσα από μία κρίση και αμφισβήτηση, να υπάρξουν διενέξεις ή και να λήξει ξαφνικά και έντονα. Ο Άρης στο ζώδιό σου, σε παρακινεί σε… δράση και φλερτ.
 
Σκορπιός
Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο δωδέκατό σου οίκο, πρόκειται να είναι μία εβδομάδα με αρκετό παρασκήνιο, απομόνωση και πολλές εξελίξεις στον ερωτικό και εργασιακό τομέα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, φέρνει στη καθημερινότητά σου ανατροπές και νέα πρόσωπα, που παίζουν ρόλο στις εξελίξεις. Μία ξαφνική αλλαγή στη δουλειά μπορεί να σε αναστατώσει.
 
Τοξότης
Μία εβδομάδα με μάλλον αυξημένο στρες θα είναι αυτή, αφού σε κάποια από τις διαπροσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, θα αντιμετωπίσεις καταπίεση και δύσκολη επικοινωνία. Ενδέχεται να ανακαλύψεις κάποιες ατασθαλίες ή να βρεθείς στη μέση κάποιας καλοστημένης εξαπάτησης, αλλά θα το χειριστείς μάλλον έξυπνα. Θέματα με το αφεντικό ή κάποιο άτομο που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, θα σε βάλουν σε σκέψη.
 
Αιγόκερως
Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα, να μη λειτουργήσεις αρνητικά και πιεστικά για τους ανθρώπους που αγαπάς. Η πρόθεσή σου συχνά παρεξηγείται, με αποτέλεσμα να απολογείσαι συνεχώς για το τι λες και σκέφτεσαι. Προσπάθησε να δείξεις μία πλευρά πιο ευαίσθητη και να φέρεις κοντά σου το άτομο που αγαπάς, εξηγώντας ξεκάθαρα τις προθέσεις σου.
 
Υδροχόος
Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Ζυγό, δε σε αφήνουν στιγμή να βαρεθείς. Έντονη κοινωνική ζωή, άριστη προσαρμογή στις ανάγκες της δουλειάς και αφοσίωση στις κοντινές σου σχέσεις, σου προσφέρουν μερικές μέρες χωρίς άγχος και πίεση. Ένα άτομο ίσως σε πλησιάσει ξανά, ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσει την αρνητική εικόνα που σου δημιούργησε στο παρελθόν.
 
Ιχθείς
Μία εβδομάδα με έντονα συναισθήματα, αφού θα ασχοληθείς με τα ερωτικά, αλλά και τα οικονομικά σου, που μοιάζουν κατά ένα τρόπο να συνδέονται μεταξύ τους. Αν διαχειρίζεσαι χρήματα του συντρόφου, τότε ίσως προκύψει αγωνία και ασυμφωνία. Προσοχή με πιστωτικές κάρτες και επιταγές. Ένα άτομο σε ελκύει έντονα, αλλά σκοντάφτεις συνεχώς σε δικαιολογίες. Ακολούθα το ένστικτό σου!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-11-2015 14:16:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι