blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 24 ως 30 Μαρτίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 24 ως 30 Μαρτίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Άνοιξη μας καλωσορίζει, με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, καλώντας μας σε για νέες περιπέτειες. Το κίνητρο όλων μας ένα: να αφήσουμε τον έρωτα να μπει στις ζωές μας!

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι δωρεάν προσωπικές προβλέψεις σου!

Κριός
Είναι η περίοδος των γενεθλίων σου και με επιμονή προσπαθείς, ώστε να φέρεις τις ερωτικές σου καταστάσεις εκεί που νομίζεις πως πρέπει. Προσπαθείς να συμβιβάσεις άνισα πράγματα μεταξύ τους και με την αναδρομή του κυβερνήτη σου Άρη, αρνείσαι να παραδώσεις τα ηνία της σχέσης σου στο άλλο άτομο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Τα ζητήματα της σχέσης σου γίνονται πιο δύσκαμπτα και άλυτα, αφού ο Κρόνος ανάδρομος, σε δυσκολεύει να ελευθερωθείς από μία κατάσταση, φορτώνοντάς σε με ευθύνες και καθυστερήσεις. Τουλάχιστον είσαι σε καλό δρόμο, όσον αφορά στις κοινωνικές σου προσπάθειες και τις φιλίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Δε γουστάρεις να σκύψεις κεφάλι σε αφεντικά, γονείς, ανωτέρους κάθε είδους, καταπιεστές και επιτηρητές. Κάνεις τη δική σου ανταρσία, μόνο που αυτό χρήζει ανάλογης προετοιμασίας. Μη κάνεις πόλεμο, προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθείς από κάθε τι που σε καταπιέζει και αν γίνεται, δείξε κατανόηση για τις διαφορετικές απόψεις μέσα στη σχέση σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Αντιλαμβάνεσαι πως συνεχίζοντας τη μέθοδο της αδιαλλαξίας και του πείσματος, θα βρεθείς σε αδιέξοδο και απομόνωση. Πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά τα ερωτικά σου θέματα, να εστιάσεις στο σκοπό και να καταλήξεις τι θέλεις. Το άτομο που σε αναστατώνει, περιμένει έξυπνη κίνηση από μέρους σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Λέων
Είσαι σε μία φάση που αναζητάς μία δημιουργική απασχόληση, ώστε το μυαλό σου να πάψει να φθείρεται μέσα σε ερωτικές αβεβαιότητες και αδιέξοδα. Το σπίτι δε σε υποστηρίζει όσο θα ήθελες, ενώ είσαι σε ετοιμότητα να δημιουργήσεις το δικό σου χώρο. Προσπάθησε να μη διογκώνεις τις διαφορές με τους άλλους στη δουλειά, γιατί θα ανοιχτούν και από εκεί μέτωπα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Ανοίγονται μπροστά σου πόρτες να αξιοποιήσεις ταλέντα, να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες, να επωφεληθείς από γνωριμίες και να έρθεις κοντά σε αυτόν, για τον οποίο χτυπά η καρδιά σου. Παράλληλα, ο κύκλος των φίλων σου στενεύει πολύ στενάχωρα, αλλά αυτό για καλό είναι μόνο. Λίγοι και χρήσιμοι. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Μη μένεις σε στασιμότητα, γιατί οι καταστάσεις τρέχουν και θα βρεθείς να έχεις μείνει πίσω. Επαγγελματικά, θα δεις κόπους να δικαιώνονται, αρκεί να αξιοποιήσεις τη διπλωματία σου. Ερωτικά, είσαι σε διαπραγματεύσεις και όσο δε πιάνεις τον άλλον από το λαιμό, έχεις ελπίδες να αποφασίσει υπέρ σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Είσαι σε κατάσταση εκκαθαρίσεων, οι οποίες αν και σε πονάνε, ωστόσο είναι απαραίτητες, γιατί η αρνητική επιρροή από κάποια άτομα, ήταν εμφανής. Πρόσεξε την εβδομάδα αυτή, την υγεία σου, τη διατροφή και τις συναναστροφές. Μακριά από αρνητικότητα, κατήφεια και ανασταλτικές τεχνικές κάποιων φίλων. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Πολύ θα ήθελες να αφήσεις τη δουλειά, τη πίεση του ωραρίου και τις υποχρεώσεις του σπιτιού πίσω σου και να δραπετεύσεις με ένα αγαπημένο σου άτομο. Δώσε προσοχή στον εργασιακό τομέα, καθώς κάποιοι σου βάζουν τρικλοποδιά, ενώ στα συναισθηματικά σου, στην αγκαλιά σου θα χωρέσει αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα βάσανά σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Προσέγγισε τα άτομα, τα οποία είχες απομακρύνει πρόσφατα, επειδή θεωρούσες πως σε καταπιέζουν και δε σε νιώθουν. Το να αναζητάς να βρεις γιατρικό στην απομόνωση και την πολύωρη εργασία, είναι η λάθος τακτική. Αφέσου στα χέρια αυτών που σε νοιάζονται και δε θα το μετανιώσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Μιλάς συνεχώς για αγάπη, αλλά τελευταία την αποφεύγεις όσο γίνεται. Ακολουθείς μια αυστηρή τακτική με αυτούς που θεωρούν την παρουσία σου δεδομένη και καλά κάνεις. Μόνο μην αποκλείεις από τη ζωή σου αυτούς που πραγματικά σε νοιάζονται. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Υπάρχει ένταση μέσα σου και η αίσθηση της αδικίας απέναντι σου, γεγονός που σε κάνει να απομακρύνεσαι από παρέες και να ξεκόβεις κοινωνικά. Στις σχέσεις σου νιώθεις συχνά να έχεις πιαστεί κορόιδο και αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει θυμό. Πίστευε σε σένα, μη κάνεις κινήσεις βιαστικές και θα δεις πως θα δικαιωθείς, έστω και αν κάποιοι σου γύρισαν τις πλάτες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-03-2014 00:00:00