blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 25 ως 31 Μαΐου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να τετραγωνίζει τον Ουρανό, και μας βάζει σε δοκιμασία, πειρασμό και αναθεώρηση όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.
 
Κριός
Τις ισορροπίες σου προσπαθείς να ανακτήσεις στα ερωτικά αλλά και τα επαγγελματικά σου, ενώ η ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον συνεχίζεται. Ένα άτομο θα σε στηρίξει να πάρεις σωστές αποφάσεις, αν και θα πρέπει να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι. Δεν αποκλείεται ένας ξαφνικός χωρισμός ή μία διάσταση. Tι θα συμβεί; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Μην αποφεύγεις μία πρόσκληση, μία ευκαιρία να περάσεις καλά, να ξανοιχτείς και να επικοινωνήσεις, γιατί είναι η καλύτερη απάντηση στις ανασφάλειές σου. Παράλληλα, ίσως είσαι έτοιμος να γυρίσεις τη πλάτη σου στην υπάρχουσα εργασία, αφού θα έχεις άλλες, ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τι καινούριο έρχεται στα επαγγελματικά σου; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Μια σειρά υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων περιμένει να διευθετηθεί τις μέρες αυτές, γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο σε δευτερεύοντα πράγματα. Θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μη παρασυρθείς από τα νεύρα σου, αν θες να μην χαλάσουν σχέδια και συμφωνίες. Επίσης, φρόντισε να μη κάνεις κάποια σημαντική οικονομική κίνηση. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Με ενθουσιασμό υποδέχεσαι την εβδομάδα αυτή, καθώς μία υπόθεση δείχνει να εξελίσσεται καλύτερα από ό,τι υπολόγιζες. Προσπαθείς να απομακρυνθείς από πράγματα της καθημερινότητας που σου δημιουργούν πίεση και αδιέξοδο, αντλώντας ηρεμία και χαρά. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει γνωριμίες και οικονομικά ανοίγματα. Τι καινούριο σου φέρνει η Αφροδίτη; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Στο κυνήγι της τύχης και της ευκαιρίας θα βρεθείς και αυτήν την εβδομάδα, αξιολογώντας ορθά ευκαιρίες και καταστάσεις. Στο ερωτικό κομμάτι, νιώθεις πως οι επιλογές σου είναι αποτυχημένες τελευταία και χρειάζεσαι ένα διάστημα απομόνωσης, ώστε να εστιάσεις στις ανάγκες σου. Μία πρόσκληση θα σου αλλάξει τα σχέδια. Ποια ανατροπή έρχεται; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, να είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που ίσως σε δυσαρεστήσουν, αναβολές, αλλαγές σχεδίων ή ακυρώσεις. Επαγγελματικά, έχεις επιλογές να αφήσεις καλές εντυπώσεις ή να αλλάξεις αντικείμενο, ξεκινώντας κάτι νέο.  Ποια είναι η σωστή κίνηση; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Με μία απώλεια ενέργειας και δυνάμεων θα βρεθείς αντιμέτωπος την εβδομάδα αυτή, γεγονός που σου χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου να προσέξεις την υγεία σου. Παράλληλα, πρόσεχε τις ανεπιθύμητες αποκαλύψεις στο χώρο της δουλειάς σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξηγήσεις και εκπλήξεις. Τι πρέπει να αποφύγεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Νιώθεις να είσαι σε θέση άμυνας, υπερασπίζοντας τη θέση σου και τις απόψεις σου σχετικά με τη προσωπική σου ζωή. Παράλληλα, αναζητάς μία νέα ευκαιρία να εκδηλώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, τα αληθινά σου αισθήματα. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, χρειάζεται προσοχή η διαχείριση τους, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαπατηθείς. Τι πρέπει να προσέξεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Αν έχεις κάποια επαγγελματικά σχέδια, καλό είναι να ακολουθήσεις μία πιο επιθετική στρατηγική, γιατί με την απάθεια και την προσμονή, λίγες πιθανότητες επιτυχίας θα έχεις. Η ψυχραιμία τις μέρες αυτές είναι το όπλο σου, για να μη σε απογοητεύσει η περίπτωση να ακυρωθεί μία συνάντηση ή κάτι που περίμενες ανυπόμονα. Η ευκαιρία θα ξαναέρθει. Πότε θα έρθει ξανά αυτό που περιμένεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές θα χρειαστείς καλή οργάνωση, ικανούς συνεργάτες και μεγάλη υπομονή, ώστε να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες με επιτυχία. Αν και δεν αφήνεις τίποτα στη τύχη, ωστόσο φρόντισε να μην υπάρξουν παραλείψεις και λάθη, γιατί θα επωμιστείς όλη την ευθύνη. Ένα άτομο από το παρελθόν σε αναστατώνει και σε οδηγεί σε αναθεώρηση. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Μία έντονη εβδομάδα, κατά την οποία θα χρειαστεί να βρεις τη χρυσή τομή για να επικοινωνήσεις με άτομα, με τα οποία έχεις διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά σου είναι απαραίτητα για το σκοπό σου. Η σχέση σου με το σύντροφο θα βρει τις ισορροπίες της αν το προσπαθήσεις, ξαναζώντας στιγμές πάθους, έρωτα, αλλά και πιο σωστής επικοινωνίας. Πως θα βελτιώσεις τη σχέση σου; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Την εβδομάδα αυτή προσπαθείς να αποφύγεις τους συμβιβασμούς και τις συγκρούσεις στον τομέα της δουλειάς σου. Ίσως αντιμετωπίζεις μονομερώς και υποκειμενικά κάποιες ερωτικές καταστάσεις και στο τέλος αναρωτιέσαι γιατί η άλλη πλευρά σε αντιμετωπίζει επίσης περίεργα. Μην ενδώσεις σε πιέσεις και χρονοδιαγράμματα. Πάρε το χρόνο που σου χρειάζεται. Πότε είναι η σωστή στιγμή να δράσεις; Στείλε τώρα την λέξη ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2015 13:58:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι