blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο την εβδομάδα αυτή και οι σχέσεις τονίζουν την αισθησιακή τους πλευρά, ενώ αξίες όπως η πίστη, η παράδοση και η σταθερότητα, αποκτούν εκ νέου νόημα.

Κριός
Να περάσεις καλά σε ενδιαφέρει την εβδομάδα αυτή, μετά από την ψυχολογική πίεση που βίωσες στα προσωπικά και την εργασία. Ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά και μία τάση ασυδοσίας, που φέρνει ποικίλες ερωτικές περιπέτειες, θα σε κάνουν να ξαναδείς τη ζωή με άλλο μάτι. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Ταύρος
Όλα μοιάζουν να παίρνουν μπρος, με το τέλος της αναδρομής του Άρη, και υποθέσεις που έμοιαζαν να είχαν βαλτώσει, επανακάμπτουν και μάλιστα με φόρα. Τα ερωτικά σου ψάχνουν για τις χαμένες ισορροπίες, ενώ αναπάντεχα έξοδα δεν θα σε ταρακουνήσουν. Αντιθέτως, θα δαπανήσεις με σκοπό να περάσεις καλά. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Δίδυμοι
Επανέρχεται η επικοινωνία σου με κάποια άτομα, με τα οποία είχες ψυχρανθεί, αν και συγκρατημένα. Η απογοήτευση που ένιωσες όμως από αυτά, παραμένει σφηνωμένη μέσα σου. Θα αποφασίσεις να φέρεις αέρα ξεκαθαρίσματος στις σχέσεις σου, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.

Καρκίνος
Θα πρέπει να περιορίσεις τις πολλές κουβέντες, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος και σε δύσκολη θέση. Οι αποφάσεις του τελευταίου καιρού δεν είχαν και μεγάλη επιτυχία, γι’ αυτό φρόντισε στο μέλλον να δείξεις μεγαλύτερη σύνεση. Το παρελθόν σε πιέζει, αφού επιστρέφουν άτομα και καταστάσεις, που κάποτε είχες αφήσει πίσω σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Προσπάθησε την εβδομάδα αυτή να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Η υγεία ενός κοντινού σου ατόμου σε ανησυχεί και σε κινητοποιεί ανάλογα. Η ένταση που θα προκληθεί με το σύντροφο και οι αντίθετες κατευθύνσεις ζωής, είναι καταστάσεις που θα έχουν παροδική διάρκεια. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Μια εβδομάδα ρομαντισμού και αρμονίας σε περιμένει. Η ζωή μοιάζει να βάζει αργά, αλλά σταθερά, τα πράγματα στη θέση τους και ο χρόνος να βρίσκει τη κατάλληλη κάλυψη για όλα. Προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά σε ένα άτομο, με το οποίο υπήρξε παρεξήγηση, αλλά σε δυσκολεύει η στάση του. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Με την ορθοδρόμηση του Άρη στο ζώδιό σου, έχεις την ευχαρίστηση να ξεκινάς από την αρχή καταστάσεις, που άφησες κάποτε στη μέση. Ακολούθα με διπλωματία τις εξελίξεις, παραμερίζοντας τις ορμές και τις επιπολαιότητες. Το άτομο που σε ενδιαφέρει κάνει αντιπερισπασμούς και ζητά επιβεβαίωση. Μην ενοχλείσαι. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Βρίσκεσαι σε μπερδεμένες ερωτικά καταστάσεις και καλείσαι να αποφασίσεις οριστικά για το μέλλον μιας σχέσης ή μίας φιλίας. Μην αφήσεις ευκαιρίες να φύγουν ανεκμετάλλευτες και μη λες το τελικό αντίο σε μια κατάσταση, αν δεν είσαι σίγουρος για την απόφασή σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Αρχίζεις να έχεις προβληματισμούς και αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση σου και την καταλληλότητά της. Αυτό σε κάνει να στρέφεσαι σε λύσεις σωτηρίας, όπως είναι η γνωριμία με άλλα άτομα, και να ανοίγεις εύκολα τη καρδιά σου. Επαγγελματικά, απολαμβάνεις κάποια προνόμια. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Κουράστηκες να έχεις γύρω σου άτομα που γκρινιάζουν και δεν δείχνουν ευγνωμοσύνη στη προσφορά σου προς αυτά. Η καθημερινότητα σε ταλαιπωρεί αρκετά, γι’ αυτό φρόντισε να αναπτύξεις μια ισχυρή φαντασία, που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Δεν αντέχεις τη μίζερη κατάσταση όσον αφορά τη προσωπική σου ζωή, όμως πέφτει ξεκαθάρισμα στις σχέσεις, όχι μόνο τις ερωτικές, αλλά και τις εργασιακές. Ένα άτομο που νιώθεις πολύ κοντά σου, θα σε πλησιάσει με την πρόθεση μιας αισθηματικής εξομολόγησης. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Απομόνωση και αυστηρές επιλογές, σημαίνει για σένα η εβδομάδα που έρχεται. Όσον αφορά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ περίμενες μια σταθεροποιημένη κατάσταση μεταξύ σας, εκείνα με τη συμπεριφορά τους δείχνουν να ταράζουν τις ισορροπίες. Μην αντιδράσεις σπασμωδικά στις ανατροπές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2014 00:00:00