blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή για τους περισσότερους, Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, η οποία θα μας θυμίσει πως τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, είναι τα απλά. Αρμονία, αγάπη και ασφάλεια, είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας.
 
Κριός
Με την Πανσέληνο να επηρεάζει το οικονομικό κομμάτι της ζωής σου, οι ενέργειές σου εστιάζονται εκεί. Προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και να καλύψεις κενά, που δημιουργήθηκαν από ασύδοτη σπατάλη. Η επόμενη μέρα φέρνει για σένα ρύθμιση εκκρεμοτήτων, διαπραγμάτευση για κάποια νέα δουλειά και γενικότερη εύνοια. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Ταύρος
Οι δυσκολίες που υπάρχουν στη καθημερινότητά σου οφείλονται στο δισταγμό να απαιτήσεις τα δεδομένα και να διαπραγματευτείς, ώστε να πάρεις αυτό που σου αξίζει. Τώρα, με όπλο τη πειθώ και την πίεση, θα εξαντλήσεις τα περιθώρια, φτάνοντας στο στόχο σου. Η Πανσέληνος σε καλεί να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, αλλά και με τον εαυτό σου, βελτιώνοντας τη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Δίδυμοι
Με το εργασιακό κομμάτι θα ασχοληθείς τις ημέρες αυτές, βιώνοντας ανακατατάξεις που ίσως δεν σε βρουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Θέματα από το παρελθόν ανοίγουν ξανά, ζητώντας τελική διευθέτηση. Στη σχέση σου, θα προσπαθήσεις να έχεις το πάνω χέρι, αν και θα βρεις αντιστάσεις. Οι αδέσμευτοι ίσως βιώσετε έναν αναπάντεχο έρωτα. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
 
Καρκίνος
Με τα ερωτικά σου και με θέματα κοινωνικής δικτύωσης και φιλίας θα ασχοληθείς την εβδομάδα αυτή. Η Πανσέληνος σε βάζει σε μία συνεχή κίνηση, κοινωνικότητα, επαφές και καλοπέραση. Κάποιες φιλίες θα απαιτήσουν από σένα περισσότερα, τη στιγμή που ίσως εσύ δεν είναι σε θέση να ανταποκριθείς. Ίσως αποφύγεις ανοιχτές κουβέντες, καταφεύγοντας σε προφάσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Λέων
Με μία αυξημένη όρεξη για επαγγελματικούς θριάμβους σε βρίσκει η εβδομάδα αυτή και η Πανσέληνος. Δεν αφήνεις τίποτα στη τύχη, ενώ θα έχεις την ικανοποίηση να απολαύσεις υποστήριξη από τον οικογενειακό σου κύκλο. Κάποιες υποχρεώσεις που θα εμφανιστούν, μην τις αμελήσεις, γιατί θα σε προβληματίσουν στο μέλλον. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Παρθένος
Μία έντονη ανάγκη να σταθείς στο προσκήνιο και να κερδίσεις εντυπώσεις έχεις την εβδομάδα αυτή. Ίσως σκέφτεσαι να επεκταθείς με κάποιο τρόπο στο εξωτερικό ή να βελτιώσεις με κάποια σεμινάρια το επάγγελμά σου. Επίσης, ο τρόπος που επικοινωνείς και απαιτείς, δεν περνάει αδιάφορος, αλλά φτάνει στα σωστά αυτιά. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
 
Ζυγός
Με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις να υπολογίζεις τις μέρες αυτές. Ίσως πρόκειται για μία σχέση που δε χαίρει κοινής αποδοχής, είτε για οικονομικές δοσοληψίες που θέλεις να μείνουν κρυφές. Όπως και να έχει, ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα σου φέρει ξαφνικές ειδήσεις, αντιπαραθέσεις, αλλά και την ικανότητα να ξεφύγεις από τις παγίδες, χρησιμοποιώντας μία μοναδική ευστροφία. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Σκορπιός
Πως σπαταλιέσαι θα νιώσεις την εβδομάδα αυτή, ψάχνοντας να βρεις σωστές φόρμουλες να μοιράζεις την ενέργειά σου, το χρόνο σου και τα συναισθήματά σου. Παράλληλα, οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο απαιτητικές, ζητώντας τη χρυσή τομή, ώστε να έρθεις πάλι κοντά στο ταίρι σου, γεφυρώνοντας τις διαφορές. Ένα θέμα με ένα φίλο θα σε δικαιώσει, αποκαθιστώντας ισορροπίες. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Τοξότης
Την εβδομάδα αυτή σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις σου, στη δουλειά, στις σχέσεις, στην οικογένεια. Επαγγελματικά δεν αφήνεις περιθώρια για αποτυχία, αφού όλα είναι σχεδιασμένα και οργανωμένα με λεπτομέρεια. Ερωτικά, ίσως βιώσεις κάποιες αναπάντεχες καταστάσεις, αφού ενδέχεται να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλές προοπτικές. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
 
Αιγόκερως
Τις μέρες αυτές θα περάσεις όμορφα, με φλερτ, προσκλήσεις, ξαφνικά καρδιοχτύπια και ανανέωση στις υπάρχουσες σχέσεις. Συνεργασίες τις οποίες δεν υπολόγιζες και πολύ, θα αποδειχτούν σωτήριες για σένα. Στον οικογενειακό τομέα, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις και ανατροπές, που όμως δε θα είναι σε θέση να σου διαταράξουν την αρμονία. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Υδροχόος
Με παρασκηνιακές κινήσεις θα καταπιαστείς την εβδομάδα αυτή, οι οποίες έχουν σκοπό να σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου. Μην επιτρέπεις να σε χειρίζονται χωρίς να φέρεις αντιστάσεις. Η Πανσέληνος θα φέρει ανατροπές και αλλαγές στους κόλπους της οικογένειας, αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες με επιτυχία θα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Ιχθείς
Σε μία πίεση και προσπάθεια προσαρμογής θα βρεθείς την εβδομάδα αυτή, αφού οι άλλοι θα θελήσουν να σου αλλάξουν ρυθμούς και τρόπο που λειτουργείς. Αν και δε θα δεχτείς εύκολα την καταπίεση, ωστόσο μια ευελιξία από μέρους σου δεν θα έβλαπτε, ειδικά αν σου ανοίγονται πόρτες και ευκαιρίες, που υπό νορμάλ συνθήκες, θα ήταν δύσκολο να ανοίξουν. Ερωτικά, κάτι νέο έρχεται. Η Πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στον έρωτα και όχι μόνο για αυτό και το Myastro σου κάνει δώρο 4 sms! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2015 11:56:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι