Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό εγκαινιάζουμε την εβδομάδα αυτή, με την υπενθύμιση να σκεφτόμαστε καλά πριν ξεσπάσουμε, να προσέχουμε τις μηχανορραφίες και να αφήσουμε λίγη ίντριγκα στη ζωή μας, γιατί λειτουργεί σαν το αλατοπίπερο.
 
Κριός
Πιο επιλεκτικός θα γίνεις τις μέρες αυτές όσον αφορά στα ερωτικά σου, με κάποια διλήμματα να σε βγάζουν από τη πορεία σου. Προσπάθησε να διορθώσεις άδικες συμπεριφορές του παρελθόντος από μέρους σου, παραμένοντας όμως στις βασικές σου απόψεις. Ο σύντροφός σου σε εκπλήσσει ευχάριστα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Η σχέση σου μπαίνει σε νέα βάση και ίσως χρειαστεί να την συνεχίσεις εξ αποστάσεως, κάτι που σε κάνει ανασφαλή και αγχωτικό. Όσο υπάρχει η σωστή βάση, που είναι η επικοινωνία, δεν έχεις να φοβάσαι αποστάσεις. Σταμάτα να υπεραναλύεις γεγονότα και αισθήματα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Η εβδομάδα σε βρίσκει να έχεις σκύψει το κεφάλι στη δουλειά και να αποστασιοποιείσαι από έρωτες και άλλα βάσανα. Αν σχεδιάζεις απόδραση με το ταίρι ή με φίλους, φρόντισε να έχεις κατάλληλη διάθεση, αλλιώς θα στραβώσει το πράγμα. Ένα πρόσωπο κάνει την επανεμφάνισή του. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Νέους τρόπους ανακαλύπτεις για να αυξήσεις τα έξοδά σου, αλλά προσπάθησε να μην αναβάλεις συζητήσεις και συναντήσεις, που στόχο έχουν την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Οικογενειακά θέματα θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Η διάθεση για φλερτ και περιπέτεια θα είναι έντονη την εβδομάδα αυτή, αλλά απόφυγε να δεσμευτείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις, αν ξέρεις πως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Ίσως κάνεις σχέδια να πας ένα ταξίδι, αλλά φρόντισε τις λεπτομέρειες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Δύσκολα θα παραδεχτείς λάθη που σου καταλογίζει ένα αγαπημένο σου άτομο, ενώ η συμπεριφορά σου θα είναι κάπως κυριαρχική και καταπιεστική. Σε ενοχλεί ο περιορισμός και η δέσμευση, που γίνεται ενοχλητική και εναντίον των κεκτημένων σου ελευθεριών. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Ζυγός
Με ενθουσιασμό ξεκινά η εβδομάδα αυτή, αν και θα χρειαστεί να επικεντρωθείς σε εκκρεμότητες γραφειοκρατικής φύσης. Στο φιλικό περίγυρο, μη μπεις στον πειρασμό της διένεξης, γιατί μάλλον χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα κατόπιν, αφού θα διαταραχτούν ισορροπίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Περνάς καλά και δεν είσαι διατεθειμένος να αφήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Οικογένεια, φίλοι και εραστές, λαμβάνουν από σένα σινιάλα, ώστε να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους ανάλογα. Η πρώτη βροχή του φθινοπώρου σε βρίσκει μάλλον ερωτευμένο και μπερδεμένο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Προσπαθείς να βάλεις θεμέλια στη σχέση σου, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους που επιβεβαιώνουν ή απορρίπτουν το γεγονός πως έχει σταθερές βάσεις. Κράτα μια προσγειωμένη στάση στις συνδιαλλαγές σου με κόσμο που έχεις ανάγκη. Αν είσαι μόνος, μια γνωριμία θα σε βάλει σε σκέψεις και προκλήσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
To sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Καλείσαι να ζήσεις εμπειρίες και ευχάριστα γεγονότα την εβδομάδα αυτή, με πρωταγωνιστή τη καρδιά σου και το άτομο για το οποίο αυτή χτυπά. Ανοίγεσαι, πειραματίζεσαι, προχωράς, επικοινωνείς. Και είναι από τις σπάνιες φορές που επικοινωνείς χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Τόσο, που και εσύ ο ίδιος απελευθερώνεσαι από τα κλισέ και τις προκαταλήψεις σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Κάτι προσπαθείς να αλλάξεις στη ζωή σου, αλλά ακόμα οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες. Θυμήσου πως εσύ θέτεις τους κανόνες και τα όρια στη δική σου ζωή και πως κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τη ροή της, αν εσύ δεν τον αφήσεις. Με το σύντροφο, αν είσαι στα μαχαίρια, επαναπροσδιόρισε καταστάσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Στα ταλέντα σου επικεντρώσου τις μέρες αυτές, με τα οποία μπορεί να αλλάξεις τη ζωή σου. Στις σχέσεις σου δε χρειάζεται πάντα να υποχωρείς, για να μη προκαλέσεις αναταραχή. Η διαφορά σου με ένα φίλο ίσως οφείλεται σε ανταγωνισμό, ο οποίος υπάρχει καιρό τώρα. Αναθεώρησε και ανάλογα προχώρα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2014 10:13:00