blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 3 ως 9 Μαρτίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 3 ως 9 Μαρτίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη θα παρατείνει το ερωτικό παιχνίδι και την εβδομάδα αυτή, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο, υπόσχεται πρωτίστως περίπλοκα παιχνίδια μυαλού.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και προσωπικές προβλέψεις στο κινητό σου!

Κριός
Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για χαλάρωση και νέες γνωριμίες. Δες κόσμο, βγες έξω, διασκέδασε, βρες λόγους να δημιουργήσεις μία νέα καθημερινότητα. Οι νέοι φίλοι θα σε αποσπάσουν από τα προβλήματα και θα σου ανοίξουν προοπτικές
 
Ταύρος
Διαφορές με το σύντροφο και το εργασιακό σου περιβάλλον θα λύσεις την εβδομάδα αυτή. Σου δίνεται η ευκαιρία να αναζητήσεις ασφάλεια σε κάποια άλλη δουλειά, αν και δύσκολα θα ρισκάρεις. Στη σχέση σου μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείς με κάποια γεωγραφική απόσταση.
 
Δίδυμοι
Τις μέρες αυτές θα δεις αποτελέσματα, από τον κόπο που κατέβαλες το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να φέρεις την οικογενειακή σου ζωή εκεί που επιθυμείς. Η παρότρυνση που δέχεσαι από το περιβάλλον σου να κάνεις υπομονή και να δείξεις ανεκτικότητα, σε βρίσκει πλέον αντίθετο.
 
Καρκίνος
Μία αφορμή θα αποτελέσει την ευκαιρία να απαλλαγείς από καταστάσεις, που καθόλου δε σε βόλευαν. Μία είδηση, ένα κουτσομπολιό, μία ανεπιθύμητη παρουσία ενός ατόμου, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τη στάση που είχες κρατήσει στο παρελθόν, σε σχέση με τη προσωπική σου ζωή.
 
Λέων
Η εβδομάδα αυτή φέρνει στα αυτιά σου κουβέντες που είχες ξεστομίσει στο παρελθόν, παραλλαγμένες και διαστρεβλωμένες. Αν και θα σε εκνευρίσει η υποκρισία κάποιων ατόμων, ωστόσο θα καταλάβεις πως ο κύκλος των φίλων σου όλο και μικραίνει.
 
Παρθένος
Μη κολλάς σε κουρασμένες καταστάσεις, οι οποίες μόνο σε αδιέξοδο οδηγούν. Προσπάθησε να βρεις τι σε ενοχλεί στον άλλον και τι σε ενθουσιάζει. Μάθε να μην επιμένεις για τελειωμένες υποθέσεις, όπως και να μην το εκλαμβάνεις αυτό σαν ήττα, αλλά σαν αλλαγή στόχων.
 
Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή ανακαλύπτεις με χαρά σου σημαντικά στοιχεία επαφής με το σύντροφο, ενώ κάνεις τα πάντα ώστε ο έρωτας μεταξύ σας να φουντώσει. Αν είσαι ελεύθερος, μην τολμήσεις να κάνεις σχέδια, γιατί με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα εκπλαγείς από τις ανατροπές.
 
Σκορπιός
Γυρίζεις και γνωρίζεις, ώστε στο τέλος να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου, για τη πίστη του σε σένα και στις αρχές σου. Αν είσαι στην αναζήτηση ενός έρωτα, χαλάρωσε με τις απαιτήσεις σου και δώσε ευκαιρία στον άλλον να αποδείξει τη ποιότητά του.
 
Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε βγάζει από το στρες της σοβαρότητας, της συνέπειας και της βαρετής καθημερινότητας, φέρνοντας σου αλλαγές, τις οποίες καιρό επιθυμούσες. Προτιμάς να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με όλες τις υποσχέσεις ανοιχτές.
 
Αιγόκερως
Αφήνεις τις μέρες αυτές, αυτά που είναι σημαντικά και αφορούν στην καθιέρωση σε καταστάσεις και περνάς σε μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, ερωτισμού και καλοπέρασης. Εστίασε στο παιχνίδι, τις ευκαιρίες, τις υποσχέσεις της Άνοιξης, έστω και αν είναι εφήμερες.
 
Υδροχόος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, νιώθεις σαν τον νικητή μετά από ένα σκληρό πόλεμο. Ο κόσμος σου ανήκει, οι γνωριμίες αναρίθμητες, η γοητεία σου βέβαιη και το κυριότερο, δεν φοβάσαι να πεις όχι στη δέσμευση και τις υποχρεώσεις, που προέρχονται από αυτή. Απόλαυσε τις στιγμές.
 
Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενδυναμώνει, σου φέρνει ιδέες εφαρμόσιμες στο μυαλό και στο θέμα του έρωτα, σε βοηθά να καταλάβεις τι σου γίνεται. Απομακρύνεσαι από αυτούς που θεωρείς πως βλάπτουν την αύρα σου, ενώ επικεντρώνεσαι στο τι θέλεις εσύ και στο ποιοι σε αποδέχονται για αυτό που είσαι.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-03-2014 00:00:00