Quantcast
blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 4 ως 10 Αυγούστου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 4 ως 10 Αυγούστου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

O Ήλιος από το Λέοντα σε τετράγωνο με το Κρόνο την εβδομάδα αυτή του Αυγούστου, μας βάζει σε δοκιμασίες, αποφάσεις και δύσκολες επιλογές. Τελικά, όλα για το καλό μας είναι, λένε τα άστρα.
 
Κριός
Με τον Ουρανό σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, τα ερωτικά σου είναι πιο καυτά και από τον καυτό μήνα Αύγουστο. Εμπλέκεσαι σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποβεί εις βάρος σου, ξαναγυρίζοντας από την αρχή. Πάντως, απολαμβάνεις την ελευθερία σου και αυτή θα κρατήσει αρκετά ακόμα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Οι σχέσεις θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα του Αυγούστου, φέρνοντας σου ένταση και διλήμματα. Καλείσαι να πάρεις οριστικές αποφάσεις, αλλά εσύ το αναβάλλεις. Περιμένεις να δεις πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις, ώστε μετά να κάνεις σίγουρα βήματα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Μία έντονη κινητικότητα την εβδομάδα αυτή θα υπάρξει, σε εξόδους, περιπέτειες, ραντεβού και ερωτικά σχέδια. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, στην επαφή του με τον Δία, σε αναζωογονεί, όπως επίσης και παραμερίζει δυσκολίες και εμπόδια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Με νέες επαγγελματικές προοπτικές και υποσχέσεις ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Μην αφήσεις την οικογένεια και τους δικούς σου να ανακατεύονται στις αποφάσεις σου και μοίρασε έξυπνα το χρόνο σου, ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες σου για διασκέδαση και ξεκούραση. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Γίνε επιλεκτικός και φίλτραρε αυστηρά τα άτομα που σε περιστοιχίζουν. Το κοντινό μέλλον, αν και σου προκαλεί ανασφάλεια, ωστόσο θα σε ανταμείψει. Κάποιο νομικό σου ζήτημα θα βρει επίλυση, αλλά ίσως να χρειαστεί να συμβιβαστείς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Απόφυγε τις λογομαχίες και τις διαφορές, τις μέρες αυτές, αν δε θες να ξεφύγουν τα πράγματα από τον ρυθμό τους. Αν βρίσκεσαι σε φάση αλλαγής κατοικίας, εστίασε στα θετικά και απόκλεισε τις αρνητικές κριτικές, ειδικά από την οικογένειά σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Μία ευχάριστη εβδομάδα σε περιμένει, με διασκέδαση, κοινωνική δικτύωση και ανεξάντλητες νέες γνωριμίες. Την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζεις, μην την αγνοείς, αλλά και μην αφήσεις να σε πανικοβάλλει. Ως δια μαγείας, θα βρεθούν νέες πηγές εισοδήματος. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Ο Άρης στο ζώδιό σου, σε βάζει σε περιπέτειες, κινήσεις παρορμητικές και αποφάσεις της στιγμής. Μη βιαστείς να τερματίσεις μία σχέση, μόνο και μόνο επειδή τα καλοκαιρινά σου πλάνα δε συμπίπτουν με του άλλου. Σχέδια διακοπών είναι και όχι ζωής. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις σε βρίσκουν την εβδομάδα αυτή, με μια αισιόδοξη στάση να σε συνοδεύει. Στη σχέση σου καταστρώνεις στρατηγική να υπερισχύσεις και να περάσει το δικό σου, αλλά η άλλη πλευρά ίσως σε αιφνιδιάσει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Μην αφήσεις τη ζήλεια να επισκιάσει τη σχέση και τις διακοπές σου. Κάποιες αμφιβολίες για το άτομο που αγαπάς, ίσως είναι αβάσιμες και δημιούργημα του μυαλού σου ή παγίδας που άλλοι έχουν στήσει. Ο χρόνος θα φανερώσει αυτό που πρέπει να ξέρεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Τις μέρες αυτές, μετά από μικρά συμβάντα, θα παραδεχτείς πως η τύχη είναι με το μέρος σου. Το παρασκήνιο, αν και καλά κρατεί, δεν θα σε βλάψει όσο κάποιοι θα θέλανε. Προσοχή μόνο στην υγεία σου, σε μολύνσεις και σε καταχρήσεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Ώρες φλερτ και καλοκαιρινών διακοπών για σένα, όσο οι εξελίξεις στη δουλειά θα τρέχουν και θα σε προλάβουν ευχάριστα και απρόοπτα. Ίσως από τις λίγες φορές που η τύχη σου χτυπά με βρόντο τη πόρτα, στα ερωτικά και στα επαγγελματικά μαζί. Μη κοιτάς πίσω όμως, σε ό,τι άφησες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-08-2014 00:00:00