blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 5 ως 11 Ιανουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και οι προσωπικές προβλέψεις σου από τη Νίκη Μακρή

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η πρώτη εβδομάδα του έτους είναι εδώ, με μία δυνατή σύνοδο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα, να επιχειρεί να βάλει, έστω και με τη βία, τα πράγματα στη θέση τους. Ας κρατήσουμε ήρεμους τόνους, γνωρίζοντας πως δεν είναι όλα στο χέρι μας. Όμως, είναι στο χέρι μας η σωστή διαχείριση των καταστάσεων.
 
Κριός
Ένα θέμα με τους φίλους και τον κοινωνικό σου περίγυρο έρχεται στο προσκήνιο, που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Η συμβουλή είναι να τηρήσεις μία μετριοπάθεια και σύνεση απέναντι στις αλλαγές που βλέπεις να συμβαίνουν, έστω και αν δε σε βρίσκουν σύμφωνο. Ένα χρόνιο πρόβλημα θα βγει από τη μέση. Μάθε τώρα τι συμβεί! Στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Είναι γεγονός πως η χρονιά ξεκινά με προστριβές και απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Δεν είναι κακή ιδέα να προσπαθήσεις να επιφέρεις κάποια αλλαγή, ώστε να ανασάνεις, αν και δε θα σου χαριστεί τίποτα τόσο εύκολα. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις σου θα ληφθούν υπόψιν και το μοτίβο αλλάζει υπέρ σου. Τι εξελίξεις έρχονται συτή την εβδομάδα; Μάθε το τώρα στέλνοντας ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Οι οικονομικές σου δοσοληψίες χρήζουν προσοχής την εβδομάδα αυτή, με ανοίγματα και επιπολαιότητες από πλευράς σου. Αν διαχειρίζεσαι ξένο χρήμα ή μαζί με το σύντροφο, μην αφήσεις τίποτα στη τύχη, όση εμπιστοσύνη και να έχεις. Ίσως κάνεις κουβέντες για ένα χωρισμό ή μια επανασύνδεση, η οποία πάλι γύρω από τα οικονομικά θα περιστρέφεται. Ποιο άτομο ζητά επανασύνδεση; Μάθε το στέλνοντας ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και οι προσωπικές προβλέψεις σου από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Καρκίνος
Ο θυμός που συσσωρεύεται μέσα σου έχει σίγουρα μια αιτία. Έναν σύντροφο που δε σε καταλαβαίνει, μία δουλειά που σου κλέβει την ενέργεια, περιορισμένα οικονομικά. Πάρε τη πρωτοβουλία να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί, δεν θα το κάνει κανείς άλλος για σένα. Στη δουλειά μην εκλιπαρείς την αναγνώριση των κόπων σου. Απαίτησέ την. Μάθε πως πρέπει να δράσεις αυτές τις ημέρες στέλνοντας ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.
 
Λέων
Την υγεία σου θα πρέπει να προσέξεις το διάστημα που έρχεται, χωρίς να αρνηθείς να κάνεις κάποιες εξετάσεις και μία καλή αποτοξίνωση, εφόσον έχεις ενοχλήσεις. Στο μεταξύ, ψάχνεις τρόπους να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και τη καθημερινότητα, η οποία απομυζά την ενέργειά σου. Με αυτό το τρόπο, θα βελτιωθεί και η προσωπική σου ζωή. Τι αλλάζει στα ερωτικά σου; Μάθε το στέλνοντας ΣΤΕΦΑΝΙΑ στο 54529.
 
Παρθένος
Έχεις να διεκπεραιώσεις αρκετά ζητήματα, ειδικά γραφειοκρατικού περιεχομένου, και βρίσκεσαι σε μία ένταση. Αν νιώθεις καταπίεση από κάποιο άτομο, θα βρεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από τη παρουσία του ή τουλάχιστον να του εκφράσεις το πρόβλημά σου. Αν περνάς στην επιλογή μιας συνεργασίας, πρόσεξε τα άτομα που θα σε πλαισιώσουν. Ποιο άτομο πρέπει να προσέξεις; Μάθε το τώρα στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και οι προσωπικές προβλέψεις σου από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Ζυγός
Η σχέση σου, η εργασία, οι επικοινωνία που έχεις με τους συναδέλφους, η αποδοτικότητα σου, το ταξίδι που θες να κάνεις και όλο το αναβάλεις, όλα αυτά καθορίζουν την εβδομάδα αυτή, φανερώνοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Χαλάρωσε και άσε πράγματα να μπουν στη ζωή σου, αλλά και να την αποχαιρετήσουν αυτά, που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Μάθε τις αλλαγές που έρχονται στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Η κοινωνική σου ζωή και οι έντονες κοινωνικές δραστηριότητες, αποτελούν το καλύτερο φάρμακο για να διώξεις μακριά τη μελαγχολία των ημερών. Ίσως είναι ένα πρόσωπο, από το οποίο περίμενες κάτι περισσότερο, ίσως εκείνη η προαγωγή στη δουλειά… Όπως και να έχει, η εξέλιξή σου είναι συνδεδεμένη με τον κοινωνικό σου κύκλο. Από αυτόν θα αντλήσεις υποστήριξη και βοήθεια, όταν τα χρειαστείς. Τι επιφυλάσσουν οι επόμενες ημέρες για την ερωτική σου ζωή; Μάθε το στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Η οικογένεια σου δίνει την απαραίτητη ζεστασιά τις μέρες αυτές, ενώ οι επιλογές σου χαρακτηρίζονται ως επιτυχημένες. Ίσως είναι ένα πτυχίο ή μια αναγνώριση στη δουλειά, που αργεί να έρθει, ωστόσο δε θα πρέπει να σε απογοητεύσει η καθυστέρηση αυτή. Αν κάτι δε προχωράει, μετακινήσου και μην εμμένεις εκεί. Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στέλνοντας ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο και οι προσωπικές προβλέψεις σου από τη Νάντια Ρήγα
 
Αιγόκερως
Ένα αγαπημένο σου άτομο προσπαθεί να σε πείσει να οργανώσετε κάτι μαζί, κάτι που θα σου φέρει χαρά εκεί που δε το περιμένεις. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σε παρακινεί σε καλοπέραση και αυξημένα έξοδα, ομορφαίνοντάς σου τη ζωή. Μία ιδέα που κινείται ακόμα στο μυαλό σου, θα τολμήσεις να τη κάνεις πράξη. Τι απροσδόκητο έρχεται αυτές τις ημέρες στη ζωή σου; Μάθε το στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει για έντονη κοινωνικότητα, περισσότερο φλερτ και μεγαλύτερες απολαύσεις. Μην αφήνεις μισοτελειωμένες υποθέσεις, ανοίγοντας παράλληλα άλλες, γιατί στο τέλος θα χαθείς στο χάος που δημιούργησες. Μη χάσεις την ευκαιρία να πας ένα ταξίδι, θα σε ανανεώσει. Τι πρόκειται να φέρει η Αφροδίτη στην ερωτική σου ζωή; Μάθε το στέλνοντας Α20 στο 54529.
 
Ιχθείς
Βλέπεις τη προσωπική σου ζωή να ομορφαίνει και αυτό σε χαροποιεί. Στις φιλίες σου, επιτρέπεις σε ένα άτομο να σε προκαλέσει, φέρνοντας σε αμηχανία. Ο σύντροφος δείχνει κουρασμένος από τη ρουτίνα και εσύ φλερτάρεις με έναν νεοφερμένο στη δουλειά. Μια εβδομάδα με πολλές προοπτικές λοιπόν. Ποιο άτομο είναι αυτό που σε αναστατώνει; Μάθε το στέλνοντας Α20 στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-01-2015 13:57:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι