blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 6 ως 12 Απριλίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή, το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα θα δημιουργήσει εντάσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές. Θα εμβαθύνουμε ωστόσο στις καταστάσεις, αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες και την απερισκεψία.
 
Κριός
Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, δεν γίνεται να είναι μία ήρεμη εβδομάδα. Με πολλές υποχρεώσεις, εντάσεις και εκκρεμότητες, προσπαθείς να βρεις το φως στο τούνελ. Οι εκπλήξεις και οι αναστατώσεις δεν θα λείψουν, θα σε απαλλάξουν ωστόσο από τη βαρεμάρα. Ένας έρωτας αναπάντεχος κάνει κρούση, φέρσου έξυπνα. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ταύρος
Θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να απαλλαγείς από το βάρος, όσον αφορά μία διαμάχη ή μία αντιπαράθεση, στην οποία εμπλέκεσαι. Καλό θα ήταν να οριοθετήσεις το ρόλο σου στη σχέση, γιατί βρίσκεσαι μπερδεμένος συναισθηματικά. Θέλεις να πάρεις τα ηνία της σχέσης, αλλά ο σύντροφος φέρνει αντιστάσεις. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Την εβδομάδα αυτή θα φανούν οι λύσεις στα προβλήματά σου, καθώς και οι επιλογές που θα έχεις. Οι γνωριμίες αρκετές, ωστόσο οι περισσότερες θα μείνουν σε ένα επιδερμικό επίπεδο. Εργασιακά, σε χαροποιεί μία είδηση, προαγωγή, μετάθεση, αλλαγή. Πρόσεχε τα οικονομικά προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
Καρκίνος
Μη δίνεις άλλη παράταση σε θέματα, που θα πρέπει άμεσα να λύσεις. Οι καταστάσεις γύρω σου δεν έχουν σταθερότητα, όλα είναι ρευστά και εσύ θα ήθελες να ξέρεις που οδηγεί ο δρόμος. Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να αποφύγεις τις ρήξεις και τις διαμάχες και να επικεντρωθείς στα νέα ξεκινήματα, που σκοπεύεις να κάνεις. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Λέων
Το εργασιακό σου καθεστώς, αποκτά μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα, με αυξημένες υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και μία νέα πρόταση ή προοπτική να κάνεις κάτι, που θα είναι εντελώς καινούριο, σε σχέση με όσα έκανες μέχρι τώρα. Κοινωνικά, θα υπάρξει μία στασιμότητα, που όμως θα σε ωφελήσει, αφού δε θα δαπανάς το χρόνο σου ανούσια. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Παρθένος
Μη γίνεσαι επικριτικός και εριστικός με το σύντροφο, ακόμα και αν παρατηρείς μια αλλόκοτη συμπεριφορά. Το πιθανότερο είναι να έχει κουραστεί από τις απαιτήσεις σου και την αδιαλλαξία. Εάν είσαι αδέσμευτος, ενδέχεται να κάνεις μία γνωριμία που θα σου επεκτείνει τους ορίζοντες, παρατηρώντας πολλά κοινά σημεία. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή θα απολαύσεις μία ανανέωση στον ερωτικό τομέα, αλλά και στην εργασιακή ρουτίνα. Αν σχεδιάζεις μία απόδραση από τη πόλη, θα περάσεις ωραία, αρκεί να προσαρμοστείς σε κάποιες καταστάσεις. Στο σύντροφο δώσε κάποιες ελευθερίες που έχει ανάγκη και ασχολήσου με αυτά που τον απασχολούν. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Σκορπιός
Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να δώσεις τη προσοχή σου την εβδομάδα αυτή, αφού τα πράγματα είναι ρευστά και μεταβλητά. Μη πάρεις αποφάσεις, ούτε να ανακοινώσεις σοβαρά πράγματα που ίσως δε μπορείς να κρατήσεις. Συγκεντρώσου στην ανάλαφρη πλευρά των γεγονότων και μην σπαταλάς ενέργεια σε ανούσιες σκέψεις. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Τοξότης
Την εβδομάδα αυτή, οι άλλοι δε θα μπορούν να σε καταλάβουν, ούτε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου. Υπάρχει μία ένταση με το σύντροφο, που όμως θα παραμεριστεί, αν μπορέσετε να περάσετε λίγες μέρες μαζί κάπου μακριά από αυτά που σας πιέζουν. Μην αφήσεις τρίτους να σε επηρεάσουν, ούτε να σου χαλάσουν τη σχέση με κάποιο φίλο. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Αιγόκερως
Μια εβδομάδα κατά την οποία οι σχέσεις σου με κάποιο συνεργάτη ή το σύντροφο, θα χαρακτηρίζονται από παγωμάρα και απογοήτευση. Χρησιμοποίησε το ένστικτο και τη μεθοδικότητά σου, ώστε να προλάβεις συμπεριφορές και γεγονότα, που ίσως σε φέρουν πίσω. Κάνε ένα σύντομο ταξίδι και η διάθεσή σου θα αλλάξει εντελώς. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Υδροχόος
Την ευκαιρία να βρεις ισορροπίες στον αισθηματικό τομέα θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Ο σύντροφος πιέζει για αλλαγές και επιβεβαίωση, ενώ εσύ προτιμάς να περάσεις τις γιορτινές μέρες χωρίς δραματικές εξελίξεις. Όσον αφορά τη καριέρα σου, ετοιμάζεσαι να υλοποιήσεις σχέδια, για τα οποία δεν έχεις ακόμα καμία εξασφάλιση. Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Ιχθείς
Τις καταστάσεις τις βλέπεις εντελώς δραματικά, ενώ αναζητάς ευκαιρίες για εκτόνωση. Οι φίλοι θα αποδειχτούν εδώ μεγάλη βοήθεια και σημαντική ανακούφιση. Μία απόφασή σου μπορεί να σου ανοίξει το δρόμο προς το εξωτερικό, ένα νέο ξεκίνημα ή μία αλλαγή στο τόπο διαμονής σου.
Μάθε από τώρα τις εξελίξεις που έρχονται στην ερωτική και την επαγγελματική σου ζωή. Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-04-2015 13:21:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι