blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 7 ως 13 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 7 ως 13 Απριλίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Δία ξεκινά η εβδομάδα αυτή, φέρνοντας επιτέλους θετικούς οιωνούς στη ζωή μας και ελπιδοφόρα μηνύματα.

Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

Κριός
Με την προηγηθείσα σύνοδο του Ουρανού με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, μασάς και σίδερα. Η διάθεσή σου είναι στα ύψη, μετά από τις εντάσεις και τις διαφορές που βίωσες, ενώ η σχέση σου οδεύει προς την αλλαγή, που εσύ επιθυμείς. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Πασχίζεις να πετάξεις ό,τι είναι περιττό από πάνω σου, άτομα, σχέσεις, πιέσεις, καταστάσεις αποπνικτικές. Παράλληλα, σε επισκέπτονται και οι τύψεις μαζί με ενοχές, γιατί επιτρέπεις σε κάποια άτομα να ρουφάνε την ενέργειά σου και εσύ δεν αντιδράς. Το ίδιο ισχύει και στον εργασιακό σου τομέα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Φρόντισε να δημιουργήσεις τόσο τις προϋποθέσεις όσο και το χώρο στη ζωή σου, να ακμάσουν οι σχέσεις οι οποίες αξίζουν. Έχεις κουραστεί να αντιμετωπίζεις με ευγένεια και κουρασμένο χαμόγελο τον κάθε άσχετο που σου προκαλεί αναστάτωση. Ξεκίνα να πετάς το σκάρτο πράγμα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Καλείσαι να αντιμετωπίσεις μία εξέλιξη στα προσωπικά σου εντελώς ξαφνική, που μπορεί να σε βγάλει από τα νερά σου. Μία δέσμευση που έρχεται πιο νωρίς απ’ ό,τι έχεις υπολογίσει, ένας χωρισμός, μία συγκατοίκηση, είναι πράγματα που θα πρέπει να χειριστείς με επιδέξιο τρόπο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Λέων
Θα χρειαστεί να παραμερίσεις αγαπημένες ασχολίες, ώστε να αυξήσεις την απόδοσή σου στη δουλειά, η οποία απαιτεί μεγάλα αποθέματα ενέργειας τελευταία. Στις σχέσεις βάλε έλεγχο, γιατί δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τις καταστρεπτικές από αυτές που σου κάνουν καλό. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Το σύμπαν σε βοηθά να διατηρήσεις τη καλή σου διάθεση και αυτή τη βδομάδα, μαζί με την αισιοδοξία όσον αφορά στη σχέση σου, η οποία σε κρατά σε εγρήγορση και σε μαθαίνει πως η ζωή γίνεται ακόμα καλύτερη, όταν μοιράζεσαι πράγματα και αισθήματα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Δε θα αποφύγεις την εβδομάδα αυτή κάποιες αναγκαίες εκκαθαρίσεις, απομακρύνοντας αυτούς που σε περικυκλώνουν και αντί να σε στηρίζουν, σου ρουφάν μέχρι και τον αέρα που αναπνέεις. Επειδή θα αντιμετωπίσεις αντιδράσεις, να είσαι σε ετοιμότητα και συναισθηματικά ταμπουρωμένος, ενώ όταν ξεμπερδέψεις, φρόντισε να ανανεωθείς με shopping, ταξιδάκι, φλερτ. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Νιώθεις πως εκτίθεσαι για τον τρόπο ζωής σου ή κάποιες αποφάσεις που πήρες εσύ για σένα, ενώ η κριτική των τρίτων έχει γίνει ακραία ενοχλητική. Δοκιμάζονται οι αντοχές σου και οι ανοχές μαζί, αλλά η συμβουλή των ημερών είναι να συνεχίσεις την πορεία σου και… σε όποιον αρέσει. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Μην πιέζεσαι για καταστάσεις και δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Αν λειτουργήσεις κάτω από πίεση, θα οδηγηθείς σε κόντρες με τους γύρω σου και σε διαφωνίες, που θα σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ακύρωσε συναντήσεις, δώσε παράταση σε ευθύνες, απομάκρυνε άτομα αρνητικά και γύρε πίσω χαλαρά, με την πεποίθηση πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Γρήγορες και ξαφνικές καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις, σε βγάζουν από τη πορεία σου, ενώ η ζωή σου είναι τόσο εντυπωσιακά φορτωμένη με γνωριμίες, κοινωνικές υποχρεώσεις, επαγγελματικά ταξίδια, που με το ζόρι μπορείς να επικεντρώσεις τη σκέψη σου σε κάτι, πέρα από μερικά δευτερόλεπτα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Η επαγγελματική πραγματικότητα σε απογειώνει, με νέες, ενδιαφέρουσες προτάσεις να πέφτουν στο τραπέζι, ισχυρές γνωριμίες να νοιάζονται για σένα και το μέλλον σου, ενώ όλη σου η ενέργεια διοχετεύεται στη δουλειά και σε πάει ένα σκαλί πιο πάνω. Ο έρωτας θα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα αυτή πραγματικότητα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Σίγουρα καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες στη ζωή σου, αλλά αν κανακέψεις λίγο τον εαυτό σου με κάποιες σπατάλες, μία εκδρομή και ένα θέατρο, δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Μη έχεις ενοχές και παραμέρισε άλλες ανάγκες, ώστε να κρατήσεις κάποια ισορροπία. Μετά θα νιώθεις πολύ καλύτερα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-04-2014 00:00:00