blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 8 ως 14 Ιουνίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 8 ως 14 Ιουνίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 9
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Με την όψη εξαγώνου μεταξύ του Δία και του Ήλιου, η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία, κινητοποιώντας θετικές εξελίξεις, εύνοια και καλή τύχη. Παράλληλα, η ορθοδρόμηση του Ερμή ξεκλειδώνει φυλακισμένες καταστάσεις, ελευθερώνοντας την εξέλιξή τους.
 
Κριός
Στην εξυπνάδα και την εσωτερική σου φωνή βασίζεσαι τις μέρες αυτές, να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες σου. Δεν κάνεις έκπτωση στις αξίες σου, ενώ η αυτοκριτική σου είναι αυστηρή. Θα υπάρξει εύνοια σε διαπραγματεύσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές, καθώς και μία ξενοιασιά στον οικονομικό τομέα.
 
Ταύρος
Απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής, καλύπτεις εκκρεμότητες και χαίρεσαι για όλα αυτά που καταφέρνεις κάθε μέρα. Η οικογένεια και οι οικογενειακοί δεσμοί συσφίγγονται, αναθεωρούνται, ενώ δέχεσαι άτομα κοντά σου που μέχρι τώρα απέρριπτες. Η προσδοκία σου από το σύντροφο δεν θα μείνει ακάλυπτη, κάτι που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά.
 
Δίδυμοι
Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες και το σύντροφο ρέει ομαλά, αφήνοντας ανοιχτά ενδεχόμενα για πιο μεγάλα σχέδια. Μπορείς να ελπίζεις πως μία σου επιθυμία θα πραγματοποιηθεί, ενώ σε θέματα σπουδών έχεις αρκετή εύνοια. Η καταξίωση που διεκδικείς, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Σημαντικούς συμμάχους κάνεις τις μέρες αυτές.
 
Καρκίνος
Ένας έρωτας σε απογειώνει, χαρίζοντας σου ευχάριστες στιγμές και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σου. Ένα θέμα υγείας κάποιου δικού σου, θα έχει θετική έκβαση, χαροποιώντας σε. Αν δεχτείς κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, μην διστάσεις να το σκεφτείς, έστω και αν η απάντησή σου δοθεί όταν ο Ερμής αρχίσει την ορθόδρομη πορεία του.
 
Λέων
Τώρα είναι η ευκαιρία να πιέσεις καταστάσεις και άτομα, που ίσως έχουν υποσχεθεί να ωθήσουν κάποια συμφέροντά σου. Νέες φιλίες και κοινωνικά ανοίγματα προβλέπονται, που θα σε βγάλουν από κάθε σκοτούρα. Το καλοκαίρι το προγραμματίζεις με το σύντροφο, αλλά λόγω απροόπτων, ίσως αλλάξεις σχέδια. Κουβέντες για εξέλιξη της σχέσης θα σε βάλουν σε σκέψη.
 
Παρθένος
Όλη αυτή η εβδομάδα είναι μία προετοιμασία, ώστε να δρομολογήσεις επαγγελματικές καταστάσεις και προσωπικές επιτυχίες. Ένα άτομο σε δυσκολεύει με τις προθέσεις του, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή να εξοργιστείς. Δώσε χρόνο και θα γίνει η αποκάλυψη που θα σε ξαφνιάσει. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις σπίτι, πρόσεχε τις επιλογές σου.
 
Ζυγός
Αρχίζεις πάλι να συζητάς για δουλειές που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ κερδίζεις έδαφος σε κάποιον ανταγωνισμό με έναν συνάδελφο. Ένα ταξίδι που είχες σχεδιάσει, ίσως σκοντάψει σε οικονομικά αδιέξοδα. Μην αφήνεις το παρελθόν να επιστρέφει και να σε ταράζει. Είτε είναι αποφάσεις που πήρες, είτε που απέρριψες, είναι συνετό να κλείσεις τα θέματα, για να ανοίξεις άλλα που αφορούν το παρόν και το μέλλον σου.
 
Σκορπιός
Ίσως βρεθείς να πολιορκείς ένα άτομο, το οποίο όμως έχει κάποιες αμφιβολίες για τις προθέσεις σου και ίσως χρειαστεί κάποιο είδος επιβεβαίωσης, καθώς και περισσότερο ενδιαφέρον. Επαγγελματικά, ενδέχεται να υπάρχουν συγκρούσεις και διαφορά γνώμης, απέναντι στα οποία καλό είναι να επιδείξεις ανθεκτικότητα και διαλλακτικότητα.
 
Τοξότης
Είσαι έτοιμος να απομακρύνεις κάποια άτομα από τη ζωή σου, τα οποία σου κόβουν τον αέρα και σε γεμίζουν αρνητισμό. Απομακρύνεσαι από οτιδήποτε σε κουράζει και μεγαλοποιεί τα προβλήματά σου. Ίσως ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα με τον σύντροφο, πάνω σε μία διαφορά γνώμης. Αν δεν μπορείς να γεφυρώσεις τις διαφορές σας, σκέψου το ενδεχόμενο να αναθεωρήσεις τη σχέση.
 
Αιγόκερως
Τις αιτίες αναζητείς τις μέρες αυτές, εκείνες που οδήγησαν το άτομο που σε ενδιαφέρει να έχει κλειστεί στον εαυτό του. Αν ο άλλος δεν έχει τη πρόθεση να σου ανοιχτεί, τότε σταμάτα να βροντάς κλειστές πόρτες. Ίσως η οικογένεια σε προκαλέσει ή σε εξωθήσει στα άκρα, για μια προσωπική σου απόφαση. Επιδίωξε να κερδίσεις την ανεξαρτησία σου, ώστε να αποστασιοποιηθείς δραστικά από τις επικρίσεις τους.
 
Υδροχόος
Καλείσαι να διαφυλάξεις κάποια μυστικά την εβδομάδα αυτή, μυστικά φίλων που σε εμπιστεύονται, αν και αυτό το αντιλαμβάνεσαι ως βάρος στους ώμους σου. Ετοιμάσου να κάνεις επιλογές που ξεκαθαρίζουν το τοπίο και θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μείνουν δίπλα σου, μόνο αυτοί που έχουν να καλύψουν τα κενά σου και σε νοιάζονται πραγματικά.
 
Ιχθείς
Απόφυγε τις λεκτικές υπερβολές με άτομα του περιβάλλοντός σου και προσπάθησε να γεφυρώσεις το χάσμα με τους συναδέλφους σου. Τις μέρες αυτές θα δεις φίλους να αποχωρούν, ακριβώς γιατί οι απαιτήσεις σου έχουν αλλάξει και είναι περισσότερες. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις γιατί η σχέση σου αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες, εντοπίζοντας τι πρέπει να αλλάξεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-06-2015 14:07:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι