blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Την εβδομάδα αυτή ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, βάζοντας τέρμα σε επικοινωνιακές παρεξηγήσεις, λάθος εντυπώσεις, παγίδες και αδιέξοδα.
 
Κριός
Θα έχεις θαυμάσιες ευκαιρίες να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, βλέποντας τις προθέσεις του. Αν έχει προηγηθεί παρεξήγηση, τώρα με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, θα βρεις τη κατάλληλη περίσταση για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να γίνεις κατανοητός. Βρες χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου, με το να είσαι ίσως λιγότερο διαθέσιμος απέναντι στους άλλους. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Αν υπάρχουν τεταμένες σχέσεις στην οικογένεια, βρες χρόνο να συζητήσεις με τους δικούς σου, χωρίς να φτάσεις τη κατάσταση στα άκρα. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο, το οποίο έχει υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες από σένα. Και εκεί, θα βοηθούσε ένας εκ βαθέων διάλογος, με μία έξυπνη διαχείριση της κατάστασης. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Τις απαντήσεις που ζητάς σχετικά με το επαγγελματικό και προσωπικό σου μέλλον, θα τις έχεις άμεσα, αφού με την ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου Ερμή, λαμβάνει τέλος το παρασκήνιο και όλες οι λαθεμένες κινήσεις. Κάτι θα σε χαροποιήσει τις μέρες αυτές, δίνοντας σου ευχαρίστηση και την ικανοποίηση πως είσαι σε καλό δρόμο. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Σε κουράζουν και σε γεμίζουν αβεβαιότητα οι προθέσεις των ανθρώπων, όσο εσύ αφιερώνεις πολύτιμο χρόνο να τις κατανοήσεις. Η κούραση που σε καταβάλλει, χρειάζεται προσοχή, γιατί συμβαδίζει με μία ψυχική ατονία. Κλείσε τη πόρτα σε όσους σε επιβαρύνουν, ενώ η ιδέα να αποδράσεις ένα διήμερο, φαντάζει σαν την ιδανική θεραπεία στο πρόβλημά σου.  Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Λέων
Προσπάθησε να περάσεις χρόνο με την οικογένεια, γιατί τα προβλήματα συσσωρεύονται και θα είναι δύσκολα διαχειρίσιμα στο τέλος. Μη φορτώνεις το πρόγραμμά σου υπερβολικά και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις το περιττό, είτε είναι εργασία, είτε ανώφελες κοινωνικότητες. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Αν θεωρείς πως σε παίρνει από κάτω η οικονομική ανασφάλεια, ακύρωσε υπερβολικές αγορές και περιορίσου στα βασικά. Επαγγελματικά, βλέπεις την ουσία των πραγμάτων και αυτό σε φοβίζει, αφού μία πρόταση μπορεί να κρύβει μία παγίδα. Μη βιαστείς να αποφασίσεις. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Θα πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα να επανέλθει η ζεστασιά και η ισορροπία στη σχέση, η οποία χρειάζεται σταθερότητα και κατανόηση. Μία πρόταση για ένα ταξίδι ή μία πρόσκληση για έξοδο, ίσως αλλάξουν τα δεδομένα και σε βάζουν στη διαδικασία να κάνεις όμορφα σχέδια για δύο. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Οι παρεξηγήσεις με κάποιο φιλικό άτομο μοιάζουν να εξαφανίζονται από το προσκήνιο, γεγονός που θα σε ανακουφίσει. Μέσα από κοινωνικές ομάδες και δράσεις, θα φανείς χρήσιμος τόσο στους άλλους, όσο και στον εαυτό σου. Οι ωφέλιμες γνωριμίες είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις τη σιγουριά στον εαυτό σου. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, φέρνει καταπιεσμένα αισθήματα στην επιφάνεια, ενώ δεν θα μπορέσεις με ευκολία να διαχειριστείς καταστάσεις. Νιώθεις ότι μπλοκάρεις, εκεί που θα πρέπει να επιδείξεις ευχέρεια χειρισμού και εύρεση λύσεων. Ωστόσο, στο τέλος της εβδομάδας απελευθερώνεσαι από τα δύσκολα. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
Αιγόκερως
Είσαι έτοιμος να δώσεις οριστική λύση σε μία σου υπόθεση, η οποία πήρε ενοχλητικές διαστάσεις το τελευταίο διάστημα. Αν και είσαι μάλλον σε κατάσταση ετοιμοπόλεμη, σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις αντιδικίες, ωστόσο ανοίγει ο δρόμος και απομακρύνεσαι από τον αρνητισμό του παρελθόντος. Προσπάθησε να πάρεις ανάσα και να μηδενίσεις το κοντέρ των λάθος επιλογών. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αναζητάς το χρόνο να κάνεις ένα διάλλειμα και να ανανεώσεις τη ζωή σου και τη σχέση σου, η οποία παρουσιάζει σημάδια φθοράς. Ένα ταξίδι αναψυχής ή μία αλλαγή στη καθημερινότητα, θα σου δώσει επιπλέον χαρά και το αίσθημα πως μπορείς να οργανώσεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις. Δώσε προσοχή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να βρεις θάρρος να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Στον επαγγελματικό τομέα δώσε βάρος στις εξελίξεις, γιατί σε αφορούν άμεσα, έστω και μακροχρόνια. Μη χάνεις τη ψυχραιμία σου, αν νιώσεις πως αδικείσαι. Υπομονή και μεθοδικότητα χρειάζεσαι. Συμβουλέψου τους κορυφαίους αστρολόγους μας για να λάβεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Στείλε τώρα ΝΙΚΗ στο 54529.
 
Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιo και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-02-2015 12:52:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι