blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 9 ως 15 Ιουνίου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου!

H ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 7 Ιουνίου, σηματοδοτεί την εβδομάδα που έρχεται, φέρνοντας κάποια εμπόδια στην επικοινωνία και τις σχέσεις. Ας φτιάξει ο καθένας το δικό του παραμύθι, ώστε να βρει η καρδιά ισορροπίες.

Κριός
Την εβδομάδα αυτή θα έχεις να παλέψεις με αντιφατικές ερωτικές καταστάσεις και μπερδέματα, που σου προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής. Εμπόδιο και μπλοκάρισμα για εξελίξεις κάθε είδους και οτιδήποτε σκοπεύεις να διευθετήσεις. Αργότερα, βελτιώνονται οι προοπτικές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Θα πρέπει να προσέξεις, όσον αφορά στην έπαρση σου και τον εγωισμό σου. Στη δουλειά κινείσαι επιδέξια, με διπλωματία και τακτ, ώστε να μη προκαλέσεις εντάσεις. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σε ανανεώσει και θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι πολλά πράγματα. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Με τον Ήλιο να εξαγωνίζει τον Ουρανό, έχεις όλες τις ευκαιρίες του κόσμου να επαναφέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις, με ένα… μαγικό ραβδί. Νέοι τόποι δράσης, νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες, καθορίζουν την εβδομάδα αυτή. Επαφές με παρελθοντικές σχέσεις και συναντήσεις ποικίλες και πικάντικες, σπάνε τη μονοτονία. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Μην ανοίγεσαι υπερβολικά με άτομα από την εργασία, των οποίων την ποιότητα δεν γνωρίζεις. Μια αναβολή σχεδίων, αλλά και μία αναστάτωση, ζητάν τη κατανόησή σου. Μη βιαστείς να αναγάγεις μια επιπόλαιη γνωριμία, σε μεγάλο έρωτα, χωρίς να έχεις σοβαρές ενδείξεις. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Στα ερωτικά είναι εβδομάδα άγχους, ανατροπών και απρόσμενων εξελίξεων. Παράλληλα, παίρνεις ειδήσεις από κάποιο άτομο, που ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το παρασκήνιο σε φέρνει εκτός ελέγχου, αλλά προσπάθησε να εκμεταλλευτείς το γεγονός πως κάποιοι θα σου προσφέρουν ευκαιρίες, για επαγγελματική ανάδειξη. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Νιώθεις να αδικείσαι στη σχέση σου και αυτό δε μπορείς να το δεχτείς. Η συναισθηματική σου κατάσταση δε σου επιτρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ωστόσο οι ενοχές δεν ωφελούν. Στο σπίτι οι τόνοι ανεβαίνουν και σε βγάζουν εκτός εαυτού. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Καλείσαι να μετρήσεις τα ανεκπλήρωτά σου όνειρα και να κάνεις την απογραφή σου στη ζωή. Μία εξομολόγηση θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό πρόσεχε πού και τι εκμυστηρεύεσαι. Κάπου έχεις πάψει μέσα σου να αντλείς χαρά από τα ίδια μοτίβα και αναζητείς καινούργιες πατρίδες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής καθυστερεί ειδήσεις και αποτελέσματα που περιμένεις. Και εκεί που κάνεις πλάνα με κάποια άτομα, για κοινά σχέδια και αποδράσεις, εκεί βιώνεις την αναβολή και την αλλαγή σχεδίων. Με ένα άτομο θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη σχέση και τις προθέσεις σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν αρνητικά τα φιλικά άτομα, ενώ η ζημιά στα προσωπικά σου επανορθώνεται, αρκεί να δείξεις ειλικρίνεια, όσον αφορά στα αισθήματά σου. Αν αφήσεις τον έλεγχο στον άλλον για λίγο, θα χαλαρώσεις και θα επικεντρώσεις τις δυνάμεις σου σε κάτι άλλο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Με ένα άτομο που είχες ψυχρανθεί, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου. Το πρόβλημα είναι πως αλλάζεις γνώμη, τη στιγμή που σε θεωρούν αποφασισμένο για κάτι. Προσπάθησε να γεφυρώσεις διαφορές και εντυπώσεις, ώστε να μην υπάρχει διχόνοια στη ζωή σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Ένας έρωτας από απόσταση σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον του και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην χαθεί άδικα. Στη ζωή έχεις υποστηρικτές και στην εργασία καλές συγκυρίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Οι παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου θα επιλυθούν, αν δείξεις αγνές προθέσεις. Με το σύντροφο συχνά νιώθεις πως δεν ανήκεις στην ίδια ομάδα και παλεύεις για τα κοινά συμφέροντα. Βάλε όρια, εκεί που νομίζεις πως σε αδικούν. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-06-2014 00:00:00