blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2015.

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου 2015

Άρης-Πλούτωνας: Μια αντίθεση δυναμίτης!

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ξεκινά μάλλον έντονα και επεισοδιακά, με την αντίθεση μεταξύ του Άρη από τον Καρκίνο, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ο αλληλοβομβαρδισμός των δύο πλανητών εξαπολύει απίστευτη ένταση, ενέργεια, δυνατή σεξουαλικότητα που ζητά να διοχετευτεί και εκρηκτικές διαθέσεις, που θυμίζουν ηφαίστειο. Εμπλεκόμενοι οι εραστές και οι σύντροφοι, σε ένα όχι και τόσο καθαρό και τίμιο παιχνίδι, προσπαθεί ο ένας να κάνει τον άλλον υποχείριό του, εξαρτημένο και καθοδηγούμενο.
 
Ίσως ο υπερβολικός φόβος πως θα χάσουμε αυτόν που αγαπάμε οδηγεί σε ακραίες στρατηγικές χειρισμού. Εντάσεις, καυγάδες που μπορεί να ξεφύγουν από τα αποδεκτά και ακίνδυνα πλαίσια, βιαιότητες, αλλά και παράλληλες, κρυφές ερωτικές συνευρέσεις, απάτες και παθιασμένες ορμές συμπληρώνουν το τοπίο. Ένας εύθραυστος έρωτας μπορεί να λυγίσει κάτω από την πίεση, να καταλάβουμε πως το άτομο που επιλέξαμε είναι άλλο από αυτό που νομίζαμε ή να δούμε την πιο σκοτεινή του όψη.
 
Η επίδραση της όψης έχει σαν αποτέλεσμα να συμπεριφερθούμε ατίθασα, επιπόλαια και συχνά εκτός νόμου, λογικής και πλαισίου. Ειδικά σε θέματα ερωτικά, είμαστε ανένδοτοι.
 
Η αντίθεση μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα ευθύνεται για μία υπερβολική επιβολή της θέλησης μας στον άλλον, θυμό αν αυτός μας απορρίψει, αλλά και μία ανακούφιση μετά το πέρας της όψης, αφού μας απαλλάσσει από κάθε περιττό στη ζωή μας. Έστω και αν μέχρι να γίνει αυτό, εμείς αντιστεκόμαστε σθεναρά.
 
Το δεκαπενθήμερο ξεκινά επίσης, με το ακόμα ενεργό τετράγωνο Κρόνου και Αφροδίτης, η οποία βρίσκεται ακόμα στο Λέοντα. Μας βρίσκει φορτισμένους, να αντιμετωπίζουμε ερωτικές κρίσεις, γκρίνια, συναισθηματικές απώλειες και μία ατελείωτη αναμονή για την εξέλιξη των καταστάσεων.
 
Οι έρωτες που φαίνεται να επιβιώνουν, περνάνε στο δεύτερο μισό του μήνα με μία ανασφάλεια και μια προσεκτική τακτική και στρατηγική, αφού και τα δύο μέρη, οι δύο εμπλεκόμενοι, είναι εξαιρετικά εύθραυστοι και ευαίσθητοι σε κάθε είδους συμπεριφορά με μεγάλη ανάγκη για έμπρακτη αγάπη. Ξεκινώντας λοιπόν το δεκαπενθήμερο λίγο μουδιασμένοι, λίγο θιγμένοι και πολύ προσεκτικοί, βαδίζουμε με μεγάλη αισιοδοξία για κάτι καλύτερο.

Η Αφροδίτη στο παιχνίδι

Στις 19 Ιουλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στη Παρθένο, πριν αναδρομήσει στις 25 του μηνός, φέρνοντας μαζί της περίσκεψη, εγκράτεια και λογική, εγκαταλείποντας τα δράματα που βίωσε στο Λέοντα. Τα κριτήρια μας γίνονται πιο συνετά, χειροπιαστά και μετρημένα. Οι υπερβολικές απαιτήσεις παύουν και μαζί και ο απόηχος από αγάπες που τις έφαγε η φθορά του εγωισμού. Τώρα γινόμαστε πιο γήινοι, προσιτοί και λογικοί. Θα υπάρξει αντίβαρο και ισορροπία σε αυτό που δίνουμε και αυτό που παίρνουμε. Μας προσελκύουν εραστές που έχουν να προσφέρουν κάτι συγκεκριμένο και όχι αόριστο, όχι μόνο φινέτσα, μεγάλα λόγια και εμφάνιση.
 
Αν και η θέση αυτή της Αφροδίτης είναι αρκετά υπολογιστική και μεροληπτική, ωστόσο θα ωφελήσει τον έρωτα και πιο πολύ τις υπάρχουσες σχέσεις, δίνοντας δομή και σταθερότητα.
 
Η αναδρομή της στο Λέοντα θα επηρεάσεις τις σχέσεις και τις αποφάσεις μας αρκετά. Σίγουρα πολλοί θα ταλαντευτούν μεταξύ παλιάς και νέας κατάστασης ή αποφασίσουν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις που φαινομενικά έμοιαζαν να έληξαν. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, που θα ορθοδρομήσει, θα δώσει την ευκαιρία στους ερωτευμένους να καλύψουν τα κενά, ώστε να ευοδώσει η σχέση τους. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η επικοινωνία, η οποία θα έχει αποκατασταθεί στο μεταξύ.

Ήλιος στον Λέοντα

Χαράματα της 23ης Ιουλίου, ο Ήλιος εγκαταλείπει τον Καρκίνο και περνάει στον Λέοντα, προσφέροντας μας στιγμές ερωτικές, μαγικές, αισιόδοξες. Με τη ματιά και τη θετικότητα του Λέοντα, αντιμετωπίζεται ο έρωτας και το φλερτ, το οποίο γίνεται κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πολλές γνωριμίες, έντονη κοινωνική ζωή και μεγάλες στιγμές, επιδρούν θετικά στις σχέσεις και τις ανανεώνουν. Πρόκειται για μία περίοδο όπου θα επιχειρήσουμε να αφήσουμε εντυπώσεις σε αυτόν που μας ενδιαφέρει, να μας κρατήσει στο μυαλό και τη μνήμη του.

Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό: Τα βεγγαλικά του έρωτα!

Στις 25 Ιουλίου, οι ερωτευμένοι ετοιμάζονται πάλι για μάχη, αφού ο Άρης από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό. Πρόκειται για μία επιρροή που προξενεί ένταση, μεγάλη ερωτική έλξη, συνήθως για κάποιον αταίριαστο σε εμάς σύντροφο, ξαφνικά γεγονότα, αστραπιαίες αποφάσεις, που συχνά αποδεικνύονται λάθος, διενέξεις που έχουν ερωτικό επίλογο, ασυγκράτητη χημεία, νεύρα που κατευνάζονται με το καλό σεξ.
 
Αν και είναι όψη μεγάλης δυναμικής, ωστόσο θα λειτουργήσει για τις σχέσεις αρκετά εξευμενιστικά, με την έννοια πως οι διαφορές και οι εξάψεις στο τέλος θα φέρουν πιο κοντά δύο ανθρώπους, αν μεταξύ τους υπάρχει δυνατή σύνδεση.
 
Τις μέρες που μας επηρεάζει η όψη, δηλαδή μέχρι αρχές του Αυγούστου, θα κάνουμε τα πάντα να σώσουμε τη σχέση μας από τη ρουτίνα και τη πλήξη. Αναζητούμε κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε πάλι ζωντανοί, επιθυμητοί, απρόβλεπτοι. Για αυτούς που αγαπάμε ή για αυτόν που θέλουμε να πάρει τη θέση του στη καρδιά μας ρισκάρουμε, γινόμαστε ακραίοι και παρορμητικοί. Ό,τι κάνουμε, περιμένουμε να μας προμηθεύσει με τη σωστή δόση αδρεναλίνης στο αίμα, για να νιώσουμε ζωντανοί, ενώ μας αρέσει να σοκάρουμε με τις επιλογές μας και τις αποφάσεις.
 
Στη κρεβατοκάμαρα συντελείται ένας άλλος πόλεμος, από αυτούς που συμβαίνουν ανάμεσα στους ερωτευμένους ανθρώπους και επισφραγίζουν το αυτονόητο. Επίσης, καμία ανοχή για κάτι μικροαστικό και μέτριο. Αν και οι διαφορές θα είναι έντονες και συχνά μεγάλες, ωστόσο γεφυρώνονται σχετικά εύκολα με την ερωτική χημεία. Σε πολλές περιπτώσεις μιλάμε για τον εκρηκτικό, παθιασμένο και απρόβλεπτο έρωτα, που αν δε μας φτιάξει τη ζωή, τουλάχιστον θα μας φτιάξει τη διάθεση μέσα στο καλοκαίρι.
 
Ο Ιούλιος μας αποχαιρετά με την Αφροδίτη να ξαναγυρίζει στα παλιά, εισερχόμενη πάλι στο Λέοντα για μία τελευταία παρτίδα υπερβολής, εγωισμού και δράματος. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, που θα επιστρέψει ορθόδρομη, θα έχουμε επανασυνδέσεις, επιστροφή σε παλιές σχέσεις, αναθεωρήσεις και επιθυμία να ξαναδοκιμάσουμε τη τύχη μας με κάποιες γνωριμίες που κάποτε δεν προχώρησαν. Ίσως τώρα το ρίσκο να μας αποζημιώσει!
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-07-2015 14:14:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι