blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Δεκεμβρίου 2015

Φτάσαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του έτους, τον πιο λαμπερό μήνα, ο οποίος μας προκαλεί πάντα ενθουσιασμό, αφού αποχαιρετάμε το παλιό και αναμένουμε κάτι καλύτερο. Η αστρολογική κινητικότητα του πρώτου δεκαπενθημέρου, περιλαμβάνει την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης και του Ερμή. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό, ο δε Ερμής στον Αιγόκερω.
 
Ο εορταστικός μήνας Δεκέμβριος ξεκινά με ένα ελαφρώς βαρύ κλίμα, το οποίο οφείλεται στην ακόμα ενεργή σύνοδο μεταξύ του Κρόνου με τον Ήλιο, η οποία ζόρισε κυρίως Τοξότες, Λέοντες και Διδύμους. Ωστόσο, ακόμα και σε τεταμένες καταστάσεις, πάντα υπάρχει στο τέλος κάτι θετικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σύγκρουση μπορεί να έφερε τη λύτρωση. Που σημαίνει πως τα ζευγάρια που βίωσαν μία κρίση, είτε βρήκαν τις ισορροπίες με μία δόση συνθηκολόγησης για χάρη του έρωτα, είτε οι διαφορές γίναν τόσο αφόρητες πλέον, που ήρθε η συνειδητοποίηση πως χώρια ίσως καλύτερα. Υπάρχει ωστόσο ακόμα ένα αίσθημα αμηχανίας και απόστασης, αλλά τα δύσκολα περάσανε για τους περισσότερους.

Ο τελευταίος μήνας είναι έντονος!

Στις 4 Δεκεμβρίου το εξάγωνο μεταξύ του Άρη απο τον Ζυγό με τον Ήλιο από τον Τοξότη σκορπίζει αισιοδοξία, χαρά και μία δόση όμορφης τρέλας, ώστε να έχουν αίσιο τέλος κάποιες δυσκαμψίες στις σχέσεις. Ο Άρης στον Ζυγό λειτουργεί… ιαματικά όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, αφού στόχος του είναι να διατηρηθούν, έστω και με… μπαλώματα.
 
Στις 5 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του πάθους και της ακραίας απόλαυσης, τον Σκορπιό, προσφέροντας παρατεταμένη ένταση στους ερωτευμένους, προσπάθεια επιβολής, πάθος, μυστικοπάθεια και φυσικά, ένα απο τα καλύτερα δώρα της είναι η έλλειψη ενοχής και αναστολών. Η ανανέωση, η αυτοπεποίθηση και η ένταση στον ερωτικό τομέα θεωρούνται σίγουρα. Αποφασισμένοι οι περισσότεροι να ζήσουν στο έπακρο τον ενθουσιασμό, το πάθος και την ανατριχίλα που μπορεί να προσφέρει ένας έρωτας, θα πρέπει να συμβαδίσουν με την ύπαρξη της κτητικότητας, τη ζήλεια, τους φόβους και τις ανασφάλειες. Επίσης, ίσως πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ψυχοφθόρες καταστάσεις, απο αυτές που αναβιώνουν από το παρελθόν.

Άρης-Ουρανός- Πλούτωνας: Ποιος θα τραβήξει τη περόνη;

Η 7η Δεκεμβρίου είναι η μέρα κατά την οποία το τετράγωνο μεταξύ του Άρη με το Πλούτωνα θα προκαλέσει εκρήξεις, εντάσεις, απρόβλεπτες ενέργειες εκδίκησης και χτυπήματα κάτω απο τη μέση. Χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκράτηση και αυστηρή αυτοκριτική, ώστε η ανεξέλεγκτη αυτή ενέργεια να βρει πιο ακίνδυνες διεξόδους.
 
Έλεγχος πάνω στον άλλο, ξεσπάσματα και μανία, ίσως είναι αφορμή για κάτι που από καιρό δε βαδίζει σωστά, φτάνοντας στο χείλος του γκρεμού. Ωστόσο, πολλοί θα μπορέσουν να συγκρατήσουν τον εαυτό τους, μην επιτρέποντας να πέσουν στη παγίδα της πρόκλησης, χαλιναγωγώντας τις ορμές τους. Η εκτόνωση με κάποιο ασφαλή τρόπο, είναι η λύση στον ενεργειακό δυναμισμό της όψης. Σκεπτόμενοι την επίδραση που μπορεί να έχουμε στον άλλον, να λειτουργήσουμε δηλαδή εκφοβιστικά και απειλητικά, ας μην τραβήξουμε τη περόνη απο τη χειροβομβίδα, γιατί οι συνέπειες θα μοιραστούν και στις δύο πλευρές.
 
Η ίδια εκρηκτική κατάσταση συνεχίζεται και τροφοδοτείται απο την αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, η οποία κορυφώνεται στις 10 του μηνός. Απρόβλεπτοι χωρισμοί, το ίδιο απρόβλεπτοι έρωτες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από ένταση, ανατροπή και υπερβολικό μαγνητισμό. Προσοχή επιβάλλεται, ώστε να περιοριστεί το ρίσκο των ατυχημάτων και των ξεσπασμάτων.
 
Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει μία απέχθεια για τη ρουτίνα, τη συμβατικότητα και οτιδήποτε δεν προκαλεί… ρίγη συγκίνησης ή χαράς. Επίσης, μία τάση για ριψοκίνδυνα πράγματα, θα υπάρξει. Το χαρακτηριστικό εδώ είναι πως ο ένας σύντροφος θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει πάνω στον άλλον, με αποτέλεσμα να κορυφώνονται οι εντάσεις.

Αφροδίτη-Ποσειδώνας: Ελπίδα για ύφεση…

Στις 11 Δεκεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα απο τους Ιχθείς, δίνει ελπίδα, ειλικρινή αισθήματα, αλλά και μία υπέρμετρη ευαισθησία, μαζί με ευάλωτα νεύρα. Πρόκειται για μία όψη, που φέρνει γαλήνη μέσα στη ταραχή, ηρεμία και κατευνάζει τα οξυμένα πνεύματα.

Ο έρωτας φέρνει την ελπίδα στις ζωές μας, την έμπνευση και την ανιδιοτελή αγάπη. Το ενδιαφέρον, το νοιάξιμο, το ψυχικό χάδι. Κάτι που είναι εξαιρετικά παράδοξο, αν αναλογιστεί κανείς πως το στοιχείο του Σκορπιού δυσκολεύει την εύκολη ροή των αισθημάτων. Περιορισμοί και απογοητεύσεις δίνουν τη θέση τους προσωρινά στη καλή επικοινωνία και τα αμοιβαία αισθήματα. Έτσι, το πρώτο μέρος του μήνα, φτάνει στο τέρμα του, αν όχι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, τουλάχιστον με μία εξευγένιση αισθημάτων και προθέσεων.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-12-2015 13:44:00