blank
 
blank

Τα ζώδια, οι σχέσεις και ο έρωτας μέχρι 15 Ιουνίου 2014

 
Τα ζώδια, οι σχέσεις και ο έρωτας μέχρι 15 Ιουνίου 2014
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου

Το πρώτο μισό του Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Αλισέ

Ο Ιούνιος ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ωστόσο στα μισά μετατρέπεται σε ένα σκοτεινό, μυστηριακό ερωτικό χορό. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι ένας μήνας σημαντικός και για πολλούς, αξέχαστος.
 
Την αρχή στην αισιοδοξία κάνει η Σελήνη, σχηματίζοντας από τον Λέοντα τρίγωνο με τον Ουρανό. Γίνεται φανερή μία πρόθεση να συνεχίσουμε τα μεγαλόπνοα σχέδια στη ζωή μας και να αφήσουμε τη πόρτα ανοιχτή για νέους έρωτες και φρέσκες περιπέτειες.
 
Η Αφροδίτη στον αγαπημένο της Ταύρο, καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση πως ο έρωτας θα θριαμβεύσει το μήνα Ιούνιο.

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας: η αγάπη μεταμορφώνει

Μέχρι τις 10 Ιουνίου, η όψη της Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα επιτρέπει αισιοδοξία, ενώ θα δώσει λύση σε πολλά αδιέξοδα και προβλήματα των σχέσεων. Κάποιοι δεσμοί θα γίνουν πιο έντονοι και πιο στενοί, ενώ όρκοι θα ακουστούν από τους ερωτευμένους. Φυσικά, η εισβολή στον προσωπικό χώρο και το μυαλό του άλλου, θα συνεχίσει να υφίσταται, αλλά με έναν τρόπο πιο ελαφρύ και διακριτικό.
 
Η μαγνητική δύναμη και το έντονο ένστικτο που φέρνει στη σχέση η όψη αυτή, θα βοηθήσουν ώστε να γίνει πιο αισθητή η δημιουργική δύναμη των ανθρώπων, που εμπλέκονται στη δίνη του έρωτα. Οι επιθυμίες γίνονται διαταγές για τον άλλον, που τρέχει να προλάβει την πραγματοποίησή τους.
 
Πολλοί θα ζήσουν μια μεταμορφωτική κατάσταση, γνωρίζοντας ένα άτομο, το οποίο έχει την ικανότητα να αλλάξει τη ζωή τους, με έναν ενδιαφέροντα και μοναδικό τρόπο.

Ανάδρομος Ερμής: η ενόχληση των Ουρανών

Στις 7 Ιουνίου, ο Ερμής γυρίζει ξανά ανάδρομος στον Καρκίνο, φέρνοντας καθυστερήσεις, εμπόδια στις συνεννοήσεις, μια χωρίς λόγο υπερβολική ευαισθησία, αλλά και ενεργοποιεί παλιά ερωτικά θέματα, “περσινά ξινά σταφύλια” δηλαδή! Το παρελθόν θα σε απασχολήσει σε έντονο βαθμό, ενώ παράλληλα θα προσπαθείς να βρεις τι έχει πάει λάθος και σε ποιο βαθμό εσύ έφταιξες.
 
Με μια έμφαση στο οικογενειακό σου μοτίβο, θα εξελιχθούν καταστάσεις, τις οποίες θα προσπαθήσεις να συγκρατήσεις, ώστε να μην γίνουν καθημερινές ενοχλήσεις.

Άρης τετράγωνο Πλούτωνας: ιστορίες με αβέβαιο τέλος

Στις 9 Ιουνίου μία άλλη, πολύ δυναμική όψη, θα μας επηρεάσει μέχρι το μεδούλι και είναι αυτή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα. Οι αντοχές μας θα δοκιμαστούν, οι σχέσεις θα γίνουν δύσκολες, απαιτητικές, αρπακτικές. Θα ζητήσουν από μας το μέγιστο των δυνατοτήτων, της υπακοής και της σύγκρουσης. Η σύγκρουση αυτή μπορεί να είναι με τον εαυτό μας, λόγω των υποχωρήσεων που κάνουμε με δικαιολογία τον έρωτα (ας μην ξεχνάμε πως ο Άρης στο Ζυγό, έχει μια μεγάλη εξάρτηση από τον άλλον, από τη σχέση, από την υπόσχεση της δέσμευσης), αλλά μπορεί και να προέρχεται από το συναισθηματικό αδιέξοδο που προκαλεί η όψη αυτή.
 
Σχέσεις παράνομες, σχέσεις ιδιότροπες, ζηλοτυπίες, απειλές, ζόρικες διεκδικήσεις, βιαιοπραγίες και συναισθηματικοί στραγγαλισμοί, διαμορφώνουν ένα σκοτεινό ερωτικό μοτίβο, που όμως θα μας παρασύρει απειλητικά και μεθυστικά σε ένα μαγευτικό πάθος, μέχρι το τέλος του μήνα.

Κρόνος αντίθεση Αφροδίτη: όταν το συναίσθημα παγώνει

Σαν επίλογος του δεκαπενθημέρου, έρχεται να προστεθεί η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Ταύρο, με τον Κρόνο από το Σκορπιό. Το συναίσθημα δίνει τη θέση του σε μία υπολογιστική μορφή σχέσης, το τεφτέρι που καταγράφει τα πόσα έδωσε ο ένας στον άλλον ανοίγει, ενώ οι διαπραγματεύσεις που κατά την όψη Πλούτωνα-Άρη είχαν πάθος και ήταν αδυσώπητα ερωτικές, τώρα γίνονται εμπορικές. Ωστόσο, το νόμισμα συνεχίζει να έχει δύο όψεις, που σημαίνει πως για να επιβιώσουμε, επιστρατεύουμε τη λογική και απαιτούμε το ζητούμενο, με όρους δύσκολους.
 
Ίσως όμως είναι το κατάλληλο κλίμα για να επιβιώσουν οι έρωτες, μετά την όψη Άρη και Πλούτωνα: αφού θα έχουν λαβωθεί, χρειάζονται μία δόση σύνεσης για να ξανασταθούν στα πόδια τους! Το σύμπαν ξέρει τι κάνει!
 
Στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας ακολουθούν οι αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Για προσωπική πρόβλεψη, πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα, με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.

Το πρώτο μισό του Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Αρετή

Το πρώτο μισό του Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Ροδούλα

Το πρώτο μισό του Ιουνίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Κατίνα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-06-2014 00:00:00