blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Μαΐου 2015.

Η ερωτική πλανητική ενημέρωση μέχρι τις 15 Μαΐου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
 

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Μαΐου 2015

Οι πλανήτες τον υπέροχο μήνα Μάιο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ο μήνας Μάιος ξεκινά ευωδιαστός, ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για τους ερωτευμένους και όχι μόνο.

Οι πλανήτες τον υπέροχο μήνα Μάιο

Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους τη Πρωτομαγιά, τονώνοντας τη διάθεσή μας, ωθώντας μας να φλερτάρουμε και το κυριότερο να είμαστε σε μία διεγερτική αναμονή για κάτι όμορφο. Θα υπάρξει μία κινητικότητα, τόσο πνευματική όσο και ερωτική, αφού η λίμπιντο θα είναι στα ύψη, η διάθεση για φλερτ επίσης και όσον αφορά την όρεξη για εναλλαγές και γενικότερες αλλαγές, δεν θα συμμαζεύεται.
 
Στα ερωτικά αναμένεται μία αστάθεια, συχνή αλλαγή γνώμης και όρεξης, καθώς και μία διάθεση για ένα επιπόλαιο παιχνίδι, που μπορεί να περιοριστεί σε αυτό των… γνώσεων, αφού επιζητούμε τη τροφοδότηση του μυαλού πρωτίστως.
 
Η Αφροδίτη λαμβάνει ενισχύσεις από τον Ερμή, όσο αυτή βολτάρει τους Διδύμους και σκορπά καρδιοχτύπια, ξενύχτια και όνειρα πολλά αλλά παροδικά. Παιχνίδια, περιπέτειες και αλλαγές παραστάσεων, καθορίζουν τη πορεία της ζωής μας και αποτελούν τη βάση για την επιλογή συντρόφων. Η καλή διάθεση είναι γεγονός, η αισιοδοξία και η χαλαρότητα, βασικές προϋποθέσεις με την οποίες αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις. Το τρίπτυχο της συμφοράς (μελόδραμα, ένταση και ρουτίνα) αποφεύγεται στις ερωτικές καταστάσεις και αντικαθίσταται από κέφι, περιπέτεια και παροδικότητα.
 
Στις 3 Μαΐου, η αντίθεση του Κρόνου από το Τοξότη με τον Ερμή από τους Διδύμους, θα χαλάσει λίγο την επικοινωνιακή σύνδεση των εραστών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις, αδικίες, λεκτικές επιθέσεις και απογοητεύσεις. Κάποιοι θα κυκλοφορείτε με το ζωνάρι… αμολητό, έχοντας διάθεση εριστική, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θα χαριστείτε σε άτομα και πιέσεις. Η εξάντληση που θα νιώσετε μέσα σε μία σχέση, θα είναι παροδική, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις μακροχρόνιες. Οι κουβέντες παρερμηνεύονται και ο καθένας, ειδικά αν έχει διάθεση κακοπροαίρετη, θα δίνει τη δική του ερμηνεία στα λόγια, διαστρεβλώνοντας το νόημα τους. Διάφορες υποχρεώσεις που ξεπηδούν μέσα στη καθημερινότητα, αποτελούν χαστούκι για τη λίμπιντο, αλλά και η κριτική και καυστική διάθεση ρίχνει τη σκιά της στις ερωτικές διαθέσεις.

Πανσέληνος: ζώντας επικινδύνως και με πάθος

H Πανσέληνος στις 4 Μαΐου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, βαρά τη καμπάνα για αλλαγές στα ερωτικά και τις σχέσεις γενικότερα, με ή χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ζήλιες, πάθη, εμμονές και μανία κτητικότητας, έρχονται να διαταράξουν το ήρεμο δεκαπενθήμερο στις κρεβατοκάμαρες.
 
Η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του Δία, που με το τετράγωνο του απέναντι στον Ήλιο και τη Σελήνη εντείνει τις προσδοκίες, συχνά υπερδιογκωμένες και συνεισφέρει στη συναισθηματική φόρτιση. Θα ξυπνήσουν απωθημένα για σχέση, για έρωτα, για τρυφερότητα. Κάποιες σχέσεις παράνομες θα νιώσουν την αδρεναλίνη που προσφέρει ο κίνδυνος της αποκάλυψης. Ίσως τρέφουμε φρούδες ελπίδες για κάποιες καταστάσεις, που όμως όλα θα αποκατασταθούν κατόπιν.

Πλανήτες, οι γνωστοί ένοχοι

Στις 6 Μαΐου, το τρίγωνο του Ήλιου με το Πλούτωνα ξυπνά καταλαγιασμένα πάθη, δίνει ελπίδες και οδηγεί σε παθιασμένους έρωτες, με υπόσταση και αληθινά συναισθήματα. Είναι μία όψη που δίνει βάθος στη σκέψη, θέληση και σκοπό σε μία σχέση. Θα έχετε την ικανότητα να διαβάζετε το μυαλό, τη σκέψη και τις προθέσεις του άλλου, πολύ πριν τις εξωτερικεύσει. Ευκαιρία για επανασύνδεση για πολλά ζευγάρια, που το τελευταίο καιρό είχαν νιώσει τα τριξίματα στη προσωπική τους ζωή. Παράλληλα, μία σημαντική γνωριμία ίσως χαρακτηριστεί ως “ο άνθρωπος που έψαχνες σε όλη σου τη ζωή”!
 
Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές, ευαισθησία και ανάγκη για οικογενειακή γαλήνη. Η εναλλαγή των αισθημάτων και διαθέσεων που συνέβαινε όσο παρέμενε στο ζώδιο των Διδύμων, δίνει τη θέση της στην ανάγκη για τρυφερότητα, ειρηνική συνύπαρξη και συναισθηματικό δέσιμο. Υπάρχει η ανάγκη για ασφάλεια στη σχέση, για πίστη, δέσμευση και κατανόηση. Μπορεί όμως και να υπάρξει πίεση απέναντι στο σύντροφο, για επιβεβαίωση του έρωτα, εφόσον η ανασφάλεια που δίνει η Αφροδίτη στο Καρκίνο είναι μεγάλη. Όπως και να έχουν τα πράγματα, θα είναι μία περίοδος κατά την οποία θα βρεθούμε κοντά στο σύντροφο, καλύπτοντας τόσο τις δικές του, όσο και τις δικές μας ανάγκες.
 
Στις 12 Μαΐου ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και φέρνει στην επιφάνεια ανάγκη επιβίωσης, σταθεροποίηση ερωτικών καταστάσεων και μία μεγάλη όρεξη για καλό... σπιτικό σεξ. Το κυνήγι του αντίθετου φύλου ανακόπτεται, μαζί και η διάθεση για πολλές περιπέτειες.
 
Το δεκαπενθήμερο κλείνει με την αντίθεση του Άρη με το Κρόνο, όπου θα βρούμε την ευκαιρία να πατήσουμε πόδι σε ό,τι μας ενοχλεί και περιορίζει. Μέχρι τις 22 Μαΐου η κατάσταση στις προσωπικές σχέσεις θα είναι κάτω από ένταση. Θα λειτουργούμε με τη πεποίθηση πως ό,τι και να κάνουμε θα είναι λάθος, ενώ οι κανόνες στους οποίους καλούμαστε να υπακούσουμε, έρχονται σε αντίθεση με τα συναισθήματά μας. Ίσως βρεθούμε σε δίλημμα, όσον αφορά μία υπάρχουσα σχέση, ή μία που είναι στα σκαριά. Παράλληλα, αν αδικήσουμε κάποιον που αγαπάμε, είναι σίγουρο πως θα γεμίσουμε ενοχές.

Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-05-2015 11:13:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι