blank
 
blank

Οι σχέσεις και ο έρωτας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.

 
Οι σχέσεις και ο έρωτας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι σχέσεις και ο έρωτας το δεύτερο 15ήμερο του Μαρτίου και οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος λυτρώνει!

Το δεύτερο μισό του Μαρτίου ξεκίνησε με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου, στις 16 του μηνός, υπενθυμίζοντας πως δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε σχέσεις, που δεν εγγυώνται καθαρότητα, διαύγεια και αγνότητα αισθημάτων.
 
Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύ έχει να κάνει με την αναζήτηση της λύτρωσης, της αλήθειας, ανάλογα με το βάρος που νιώθει στη ψυχή του ο καθένας. Μία εκ βαθέων ομολογία, μια αποποίηση κάποιας αμαρτίας που μας σκιάζει και μία αναδρομή στο παρελθόν με τη μορφή ανάμνησης, είναι καταστάσεις από τις οποίες θα περάσουμε τις επόμενες μέρες, μέχρι το τέλος του μήνα. Το ζητούμενο όμως εδώ είναι η απαλλαγή από δηλητηριώδη συναισθήματα και περιττά συναισθηματικά σκουπίδια.
 
Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Κρόνος κάνει καλή όψη με τη Σελήνη, οπότε οι καταστάσεις δεν θα ξεφύγουν εκτός ελέγχου. Θα υπάρξει μία βάση, μια σταθερή κατεύθυνση και συγκεκριμένοι σκοποί, μαζί με μία σύνεση και μετρημένη συμπεριφορά. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε εντελώς δωρεάν με τους Ταρωμάντες του Myastro!

Οι πλανήτες καθορίζουν τη συνέχεια...

Στις 18 Μαρτίου, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό χαρίζοντας μας ερωτική διάθεση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και σημαντικές ευκαιρίες. Αφορμή για κοινωνική δραστηριότητα, αλτρουιστικά αισθήματα, αλλά και ευκαιρία για ερωτική δράση.
 
Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος περνάει στο Κριό, ανοίγοντας επίσημα τη σαιζόν του... ερωτικού κυνηγιού και εγκαινιάζοντας μία περίοδο γνωριμιών, περιπετειών και ανεπανάληπτων εμπειριών. Η διάθεση μεγαλώνει, η φύση ανθίζει, μαζί και η τάση για ανανέωση, έρωτα και αλλαγή τοπίου.
 
Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους, να απομακρύνουμε περιττές και επιζήμιες σχέσεις και να δούμε τη ζωή μέσα από ένα πιο ελεύθερο πρίσμα, πιο αισιόδοξο, λουλουδιαστό και υποσχόμενο.
 
Είναι η έλξη που θα νιώσουμε για κάποια ιδιαίτερα άτομα, το ακαταμάχητο φλερτ, η ανάγκη για πειραματισμό και καθόλου αποκλειστικότητα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο άλλωστε, δε θέλει στασιμότητα, επανάληψη και σταθερότητα.
 
Στις 26 Μαρτίου, το τετράγωνο του Άρη με τη Σελήνη ευθύνεται για έντονα συναισθήματα, μικρές, ερωτικές αντιπαραθέσεις, ίντριγκες και πάθη, τα οποία θα σβήσουν κάτω από το βάρος των συναισθημάτων.

Ο Κρόνος κλέβει την Άνοιξη μέσα μας...

Στις 29 Μαρτίου, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον προβληματικό Κρόνο βγάζει καλά κρυμμένα παράπονα, ασυνεννοησίες, φέρνοντας στην επιφάνεια τις δυσκολίες του έρωτα. Νιώθουμε τον έρωτα ή μόνο μιλάμε για αυτόν και συμπεριφερόμαστε λες και είναι ένα προϊόν ανταλλαγής; Χρειάζεται η αγάπη σκληρές διαπραγματεύσεις ή αρκεί να ρέει ελεύθερη και αβίαστη;
 
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο πρεσβεύει όλα αυτά που για τον Κρόνο φαίνονται ακατάληπτα. Θα υπάρξει μία προσπάθεια να γίνουν οι σχέσεις κάτι άλλο από αυτό που στην ουσία είναι, να πάρουν μία αποδεκτή κοινωνικά υπόσταση:
"Αν μ αγαπάς, γιατί δεν επισημοποιείς;" αναρωτιέται ο Κρόνος.
"Γιατί δε χρειάζομαι να αποδείξω τίποτα!" ανταπαντά η Αφροδίτη στον Υδροχόο.
 
Αν δεν υπάρξει ουσιαστική συζήτηση, η σχέση θα οδηγηθεί σε πάγωμα συναισθημάτων και ανασφάλεια για τα αισθήματα του άλλου. Η όψη τετραγώνου μεταξύ Κρόνου και Αφροδίτης, κρύβει το κίνδυνο να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον άλλον κάτι άλλο από αυτό που είναι, να ελέγξουμε τη σχέση, τα συναισθήματα, τις συμπεριφορές.
 
Οι άμυνες είναι έντονες, ο φόβος της απόρριψης επίσης, η παθητικότητα ενοχλητικά παρούσα και η απογοήτευση εξασφαλισμένη αν δεν επιτρέψουμε να πνεύσει αέρας ελευθερίας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Το πάθος κάνει τη γη να γυρίζει!

Ο επίλογος στήνεται στις 31 Μαρτίου, όπου ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον Ουρανό σε μία σύνοδο, καθορίζοντας σχέσεις, έρωτες και περιπέτειες, ενώ θα τετραγωνίσει τον Πλούτωνα. Απρόβλεπτες καταστάσεις, ανεξέλεγκτα συναισθήματα, ξαφνικά ξεσπάσματα αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις, στο θέμα του έρωτα, μας περιμένουν.
 
Η όψη του τετραγώνου με τον Πλούτωνα όμως, δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού βγάζει στο προσκήνιο κρυφές καταστάσεις, μας πιάνει απροετοίμαστους για κάτι και μας σοκάρει, παρακινεί τους άλλους να κινηθούν υπόγεια εναντίον μας, ενώ στον έρωτα ο ισχυρός μαγνητισμός είναι μοναδικός, μαζί με μία “εγκλωβιστική” έλξη, που δεν επιτρέπει στους κατόχους της εραστές να απαλλαγούν από αυτήν. Το άγγιγμα είναι σαν ηλεκτρισμός με υποψία από πυρηνική ενέργεια μαζί, ενώ είμαστε έτοιμοι να προστατέψουμε την ιδιωτική μας ζωή με λυσσαλέο τρόπο. Πολλοί θα βρεθούν μπροστά στην απόφαση, να συνεχίσουν ή όχι μια σχέση εξ αποστάσεως, έναν έρωτα παράνομο, μία ενοχική κατάσταση.
 
Όπως και να έχει όμως, είναι σίγουρα ένα δεκαπενθήμερο, που ο έρωτας, το πάθος, αλλά και η συνενοχή, θα είναι πρωταγωνιστές στην λαμπερή σκηνή των άστρων!
 
Μη ξεχνάς πως σήμερα έχεις δώρο! Το Myastro.gr σου προσφέρει 8 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Τηλεφώνησε τώρα στο 2111883450. Μίλησε τώρα με τους καταξιωμένους ταρωμάντες του Myastro.gr και μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-03-2014 00:00:00