blank
 
blank

Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου.

 
Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου και οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις.

Ο Μάρτιος ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, με το τρίγωνο του Δία και του Ηλιου, αλλά και με μία Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, προσδίδοντας τύχη, αισιοδοξία, υποσχέσεις και καλές εξελίξεις στις υποθέσεις που αφορούν τις σχέσεις μας.

Οι ερωτικές καταστάσεις γνωρίζουν τον ενθουσιασμό, τη τρυφερότητα, τη φυγή απο τη πεζότητα, ενώ υπάρχει το συναίσθημα πως ο κόσμος μας ανήκει και τίποτα δε μπορεί να μας αποσπάσει απο το στοίχημα με την αισιοδοξία.
 
Η Νέα Σελήνη βοηθά να καταλάβουμε και να επεξεργαστούμε ξεκάθαρα, καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αγνοούσαμε και τις παραγκωνίζαμε, θέτοντας την ερωτική μας ζωή σε μία πιο ενδιαφέρουσα βάση και ανοίγοντας νέες προοπτικές.
 
Ωστόσο, ας έχουμε υπόψη, ότι ο Άρης στον Ζυγό ξεκίνησε την 1η Μαρτίου την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαίου και το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο, κυρίως για τις σχέσεις και τις συνεργασίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι οποίες πολύ δύσκολα θα επιβιώσουν. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας, για τον ανάδρομο Άρη, αλλά και τις άλλες όψεις που ισχύουν αυτήν την περίοδο.
 
Για προσωπική πρόβλεψη, όσον αφορά τα ερωτικά σας, μιλήστε με την αστρολόγο Αρετή.
 

Δίας τρίγωνο Ήλιος: Το χαμόγελο του Θεού

Η όψη τριγώνου του Δία και του Ήλιου, μπορεί απο τη μία πλευρά να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, να μας διευκολύνει τη πρόσβαση σε διπλοκλειδωμένες καρδιές που μέχρι τώρα μας κρατούσαν μακριά, αλλά αν δε χειριστούμε με σοβαρότητα τις καταστάσεις, θα μας φέρει πάλι στο σημείο απο το οποίο ξεκινήσαμε. Ωστόσο, οι προσελκύσεις γίνονται με ευκολία, ο μαγνητισμός είναι έντονος και η καθημερινότητα, για τις μέρες που θα κρατήσει, συναντά το χαμόγελο και την εύνοια του Θεού.

Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνας: Στο παιχνίδι του έρωτα.

Στις 3 Μαρτίου το τετράγωνο της Σελήνης με το Πλούτωνα θα μας ρίξει στα βαθιά νερά της αμφιβολίας, του παράνομου έρωτα, της απόρριψης ή της αβεβαιότητας, όσο θα έχουμε ανάγκη να μας διεκδικήσουν και να μας αποδείξουν πως καίγονται απο πόθο για μας. Μία δύσκολη Σελήνη αυτή στο Κριό, διεκδικεί μέχρις εσχάτων στον έρωτα, ενώ έχει αντοχές στον ανταγωνισμό.
Στις 5 Μαρτίου, το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία μας κάνει κακομαθημένους στον έρωτα, απαιτώντας από τον άλλον να πραγματοποιεί το οποιοδήποτε καπρίτσιο μας.

Η ερωτική ασυδοσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο.

Η 6 Μαρτίου ειναι μια σημαντική ημερομηνία, που για ένα μήνα θα καθορίσει σχέσεις, έρωτες και συμπεριφορές. Εισέρχεται η Αφροδίτη στον Υδροχόο και έτσι είμαστε όσο ποτέ άλλοτε ανοιχτοί για νέες γνωριμίες, νέες παρέες, νέα ενδιαφέροντα, ειδικά όταν αυτά σέβονται τη προσωπική μας ελευθερία και δε μας περιορίζουν. Ο έρωτας αποκτά γλύκα και ουσία μέσα απο την κατάργηση των περιορισμών και την απόλαυσή του χωρίς ενοχές και κοινωνικούς φραγμούς.
 
Τα αισθήματα αφήνονται ελεύθερα με τρόπο αντισυμβατικό, ενω δεν αποκλείεται να βρεθούμε ανάμεσα σε δύο επίδοξους εραστές, προτιμώντας και τους δύο.
 
Η επόμενη κίνηση στον έρωτα είναι δύσκολα προβλέψιμη, αφού τα ταμπού σπάνε και η ελεύθερη έκφραση και σκέψη συνδυάζεται με την ελεύθερη πράξη. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν ανοίγει τα χαρτιά της για το πως θα χαράξει το μέλλον της, γιατί πάντα αποφασίζει τελευταία στιγμή, αφήνοντας έκπληκτα βλέμματα και ανάμεικτα συναισθήματα πίσω της.

Άρης τρίγωνο Ερμής: Η λογική κάνει θαύματα.

Στις 14 Μαρτίου, ο Άρης από το Ζυγό τριγωνίζει τον Ερμή στον Υδροχόο, ο έρωτας εναρμονίζεται με τη λογική και κάνει θαύματα. Οι εγωισμοί μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, δίνοντας το προβάδισμα στην αρμονία, τη συνεύρεση τη σεξουαλική συνδυασμένη με μια ψυχική πληρότητα.

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνας: Ο έρωτας σε ήρεμα νερά.

Το δεκαπενθήμερο τελειώνει με το τρίγωνο της Σελήνης με το Πλούτωνα, κατά το οποίο τα ταραγμένα νερά του έρωτα βρίσκουν το δρόμο τους σε ένα απόμερο λιμάνι.
 
Να περνάτε καλά! Δείτε τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή με την Ολυμπία Χριστοδουλή και διαβάστε παρακάτω τα σχετικά άρθρα μας για να μάθετε περισσότερα για το ζώδιο σας!
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-03-2014 00:00:00