blank
 
blank

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2015.

 
Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και ο έρωτας το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου 2015

Ο Νοέμβριος ξεκινά με καλούς οιωνούς για τους ερωτευμένους, αφού ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Δίας βρίσκονται σε μία πολλά υποσχόμενη σύνοδο στη Παρθένο, η οποία κορυφώνεται στις 3 Νοέμβρη. Η όψη των τριών πλανητών αποτελεί τυχερή συγκυρία, δίνει δύναμη και ώθηση για νέες περιπέτειες, ερωτικά σκιρτήματα και καλή, προσεκτική διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων. Η παρουσία του Δία δρα επεκτατικά, πράγμα που σημαίνει πως προσφέρει την ευκαιρία στον Άρη και την Αφροδίτη να λειτουργήσουν ενωμένα, με πάθος και αρμονία.
 
Το επόμενο θετικό της όψης είναι πως ακόμα και στον έρωτα δεν αφήνεται τίποτα στη τύχη, αλλά μελετώνται με προσοχή όλες οι λεπτομέρειες, με σκοπό να αποφευχθεί στο μέλλον κάποια αποτυχία. Δηλαδή, θα επεξεργαστούμε τα συναισθήματά μας, θα είμαστε σίγουροι πριν προσεγγίσουμε τον άλλον, για ποιο λόγο είμαστε μαζί του και τι σκοπό έχουμε. Με δυο λόγια, θα επιλέξουμε “τίμιες σχέσεις”. Παράλληλα, αυτές οι σχέσεις διαποτίζονται με αγάπη, ενδιαφέρον, προσφορά, υπηρεσίας και την (συχνά υποτιμημένη στον έρωτα) πρακτικότητα.
 
Ενδεχομένως να υπάρξουν νέοι έρωτες από το χώρο της εργασίας, τους οποίους θα πρέπει να χειριστούμε με διακριτικότητα και ευαισθησία.

Ο Ερμής και ο έρωτας

Στις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον… επτασφράγιστο Σκορπιό, δημιουργώντας μυστήρια, σενάρια, συνομωσίες, ανασφάλεια και σπέρνοντας καχυποψία. Στον έρωτα θα υπάρξει ζήλεια, διεκδίκηση, λόγια που τσεκουρώνουν και πληγώνουν, αλλά και τάση να δημιουργούμε προβλήματα από το παραμικρό. Ας μην φτάσουμε στα άκρα, γιατί μετά θα είναι δύσκολη η επανασύνδεση.
 
Στις 6 Νοεμβρίου το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι ανάσα ικανοποίησης, αρμονίας και εμπιστοσύνης σε κάθε ταλαιπωρημένη σχέση. Με πραότητα και κατανόηση, αφήνουμε τον άλλον να έρθει κοντά μας, δίνοντάς του αυτά που έχει ανάγκη να νιώσει καλά. Κάνουμε σχέδια, ονειροπολούμε χωρίς ενοχές και ζητάμε τα αυτονόητα, όπως είναι να αγαπιόμαστε χωρίς όρους και χωρίς προϋποθέσεις.

Η Αφροδίτη και ο Άρης επεμβαίνουν

Στις 8 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και του γάμου, υποσχόμενη να κάνει το καλύτερο να τις εξισορροπήσει. Θα υπάρξει η ανάγκη να βρούμε το άλλο μας μισό, να απολαύσουμε όλα τα προνόμια που φέρνει η κοινωνικότητα, η δικτυωμένη ζωή και οι καλαίσθητοι άνθρωποι.
 
Η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου θα προσπαθήσει μέσω της διπλωματικής οδού να γεφυρώσει διαφορές με κομψό τρόπο, με ευγένεια και γλυκύτητα. Είναι η στιγμή που θα αντιληφθούμε πως μέσα από την αρμονία και την αποφυγή επίθεσης, μπορούμε να φέρουμε τον άλλον εκεί που εμείς επιθυμούμε. Μερικοί θα έχουν τη τύχη να καταλάβουν πως με τη συνθηκολόγηση, ίσως καταφέρουν πολλά περισσότερα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Φλερτ, γνωριμίες, νέοι έρωτες, πειρασμοί, όλα στα πόδια μας τα φέρνει αυτή η Αφροδίτη. Σχέσεις ταλαιπωρημένες από τις κόντρες και τις διενέξεις, θα βρουν μία ηρεμία για ένα διάστημα.
 
Στις 12 Νοεμβρίου περνάει και ο Άρης στον Ζυγό, φέρνοντας γαλήνη στα σπασμένα νεύρα, αφού αυτός ο Άρης δεν αντέχει την απομόνωση και την επιθετικότητα του έρωτα, του ενστίκτου. Τουλάχιστον, συμβάλλει στο να καλυφθούν κάποια κενά ανάμεσα σε δύο άτομα που συνδέονται ερωτικά. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την ακαταμάχητη γοητεία, με την οποία μας προμηθεύει και να επιδοθούμε σε γνωριμίες, αγκαλιές, φλερτ.

Αφροδίτη σε ρήξη με τον Πλούτωνα

Στις 21 Νοεμβρίου σχηματίζεται μία όψη, η οποία θα βάλει τις σχέσεις σε δοκιμασία. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα φέρει δυσκολίες, υπόγεια παιχνίδια εξουσίας, καυγάδες λόγω οικονομικών προβλημάτων και πίεση. Θα βρεθούμε σε αδιέξοδες καταστάσεις, με προβληματική επικοινωνία και συχνά απόκρυψη αισθημάτων, μυστικά και απόρριψη.
 
Είναι μια σύντομη περίοδος, που θα χρειαστεί να αναλογιστούμε τι μας κρατά, μας δένει ή μας ελκύει στον άλλον και αν θα μπορέσουμε μέσα από ρήγματα, να αναγεννήσουμε μια ζεστή σχέση. 
 
Η λύση είναι να μην αφήσουμε χώρο για εμμονές και επίδειξη δύναμης, έχοντας κατανόηση για τις ανασφάλειες του άλλου. Ωστόσο, οι σχέσεις που είναι ήδη βαλτωμένες, λίγα περιθώρια ανάκαμψης θα έχουν. Οι άλλες, οι πιο ανθεκτικές, θα βρουν τρόπο βελτίωσης, αν οι ελευθερίες και τα δικαιώματα του συντρόφου γίνουν σεβαστά και κατανοητά.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-10-2015 14:33:00