Quantcast
blank
 
blank

Σχολική Χρονιά 2014-2015: πώς θα εξελιχθεί το νέο σχολικό έτος κάθε ζωδίου;

 
Σχολική Χρονιά 2014-2015: πώς θα εξελιχθεί το νέο σχολικό έτος κάθε ζωδίου;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η νέα σχολική χρονιά για τα 12 ζώδια

Η νέα σχολική χρονιά για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Τα μικρά μας μαθητούδια θα μπουν και αυτά με την σειρά τους σε «τάξη», αφού την Πέμπτη στις 11 Σεπτεμβρίου, ξεκινά επίσημα η νέα σχολική χρονιά 2014 -2015. Οι μικροί μας φίλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν και πάλι τους φίλους τους και να ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους, ενώ οι γονείς έχουν την έννοια και το άγχος για τα μαθήματα και την πρόοδο των παιδιών τους!
 
Αναρωτιέσαι λοιπόν πώς θα εξελιχθεί το νέο σχολικό έτος για το παιδί σου; Θέλεις να μάθεις ποια θα είναι η πρόοδος του στα μαθήματα, ποια θα είναι τα ατού και ποιες οι αδυναμίες του κατά την διάρκεια της νέας μαθητικής χρονιάς; Η αστρολογία για μία ακόμα φορά σου δίνει όλες τις απαντήσεις… Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του παιδιού σου και μάθε με λεπτομέρεια ποια θα είναι η πορεία του στα μαθήματα κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015
 
ΚΡΙΟΣ
Αρκετά δημιουργικό και αποδοτικό θα είναι το νέο σχολικό έτος για τον μαθητή Κριό! Ο Δίας από τον 5ο οίκο του ωροσκόπιου του, δηλαδή στο ζώδιο του Λέοντα, θα βοηθήσει το μικρό Κριαράκι, να αξιοποιήσει τα ταλέντα και τις ικανότητές του και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο όλες του τις κλήσεις! Αν λοιπόν το παιδί σου ανήκει στο ζώδιο του Κριού ή έχει τον ωροσκόπο του σε αυτό το ζώδιο, καλό θα είναι σε αυτή τη σχολική χρονιά, να φροντίσεις την ένταξη του σε διάφορες δραστηριότητες που θα το βοηθήσουν να εξωτερικεύει την ενέργειά του και να αναπτύσσει με τρόπο εποικοδομητικό τα ταλέντα του… Με λίγα λόγια η νέα σχολική χρονιά του δίνει νέα ερεθίσματα που αφορούν την τέχνη και την δημιουργία! Δεν θα λείψουν και οι στιγμές που το Κριαράκι θα λειτουργεί αντιδραστικά και επαναστατικά, χάνοντας εύκολα το ενδιαφέρον του για προγραμματισμό και μάθηση, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να δείξεις ψυχραιμία και να μην το κοντράρεις!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ο μικρός Ταύρος θα καταφέρει κατά την διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς να σταθεροποιήσει τις επιδόσεις του στο σχολείο! Σημαντικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του νέου μαθητικού έτους, θα έχει η υποστήριξη και το «ντοπάρισμα» που θα δεχθεί από το οικογενειακό του περιβάλλον. Επιπλέον, ένα ευχάριστο γεγονός στο σπίτι και στην οικογένειά, θα κάνει τον μικρό Ταύρο να είναι αρκετά χαρούμενος, αλλά και πιο αισιόδοξος στο να θέσει νέους στόχους ακόμα και στο σχολείο! Μέχρι το τέλος του 2014, το μικρό Ταυράκι, θα νιώθει αρκετά πιεσμένο από όλες τις δραστηριότητες και τα μαθήματά του και οι προσπάθειες που θα χρειαστεί να κάνει, θα είναι αρκετές, με αποτέλεσμα να κουράζεται και να νιώθει ότι υπερβαίνει τις δυνάμεις του. Στη συνέχεια όμως της σχολικής χρονιάς, οι προσπάθειές του θα ανταμειφθούν και θα καταφέρει να σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γεμάτο ενέργεια, ζωντάνια, αλλά και έμπνευση θα είναι ο μικρός Δίδυμος κατά την διάρκεια της νέας σχολικής του χρονιάς. Αρκετά νέα ξεκινήματα θα έχει σε αυτό το μαθητικό έτος, τα οποία θα τον γεμίσουν με ενθουσιασμό και εγρήγορση. Ο Δίας από τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου του, φανερώνει ότι το Διδυμάκι θα αποκτήσει νέες γνώσεις, θα ξεκινήσει την εκμάθηση ξένων γλωσσών, θα εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του, θα ασχοληθεί με την τεχνολογία και θα ρουφήξει σαν σφουγγάρι κάθε νέα πληροφορία που θα του δίνεται! Αν λοιπόν το παιδάκι σου ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων ή έχει τον ωροσκόπο του σε αυτό το ζώδιο, θα χρειαστεί από την πλευρά σου να το παρακινήσεις να ασχοληθεί με τις παραπάνω δραστηριότητες (ξένες γλώσσες και τεχνολογία)! Το μικρό Διδυμάκι που έχει γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου του, θα υπάρξουν στιγμές του έτους που μπορεί να έχει κάπως πιο αργή πρόοδο και εξέλιξη ή δεν θα μπορεί εύκολα να διαχειριστεί σωστά το σχολικό του πρόγραμμα και εσύ θα πρέπει να φροντίσεις να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο του!
 
Η νέα σχολική χρονιά για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μικρός Καρκίνος θα καταφέρει κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015 να αξιοποιήσει τις γνώσεις που απέκτησε την περασμένη σχολική χρονιά και θα πετύχει σταδιακά και με κάποια σκαμπανεβάσματα την επιπλέον πρόοδό του! Το σημαντικό για σένα που είσαι ο γονέας του μικρού Καρκίνου, θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα στο διάβασμα του παιδιού, εμψυχώνοντας και επιβραβεύοντας τις προσπάθειές του και αφιερώνοντας του και αρκετό ελεύθερο χρόνο για τις αγαπημένες του δραστηριότητες του! Στην πορεία της σχολικής χρονιάς το Καρκινάκι θα καταφέρει να βρει μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές του, θα αποκτήσει δηλαδή περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα λειτουργήσει με μεγαλύτερο δυναμισμό στις σχολικές του δραστηριότητες. Είναι όμως δεδομένο, ότι κατά την διάρκεια αυτής της σχολικής χρονιάς, πολλές φορές θα πιεστεί από το φορτωμένο πρόγραμμα και τις σχολικές απαιτήσεις, ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου του!
 
ΛΕΩΝ
Η σχολική χρονιά της επιτυχίας έφτασε για το μικρό Λιονταράκι ή για το παιδάκι σου, που έχει τον ωροσκόπο του σε αυτό το ζώδιο! Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα, θα συντελέσει καταλυτικά στην ουσιαστική πρόοδο και εξέλιξη του μικρού πύρινου φίλου μας και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να έχει διακρίσεις και επιβραβεύσεις για τις σχολικές του επιδόσεις! Νέοι στόχοι, νέα όνειρα και καινούργια ταλέντα θα βγουν αυτή τη χρονιά στην επιφάνεια και θα εκπλήξουν, τόσο τους γονείς όσο και τους δασκάλους! Δεν θα λείψουν όμως και οι υπερβολές του μικρού μας φίλου, ο οποίος θα θέλει διαρκώς να παίζει, να τρώει, να διασκεδάζει και να είναι παρέα με τους φίλους του! Η αστρολογική συμβουλή για σένα που είσαι ο γονιός ενός μικρού Λέοντα, είναι να εντάξεις το παιδάκι σου και σε αθλητικές δραστηριότητες και να το βοηθήσεις να επικεντρώνεται στην μελέτη του σε ένα πράγμα κάθε φορά, για να μην χάσει τον μπούσουλα!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι βέβαιο ότι ο μικρός Παρθένος ξεκινά τη νέα του σχολική χρονιά πιο ευδιάθετος αλλά και πρόθυμος για μάθηση! Στην πορεία του μαθητικού έτους θα καταφέρει να ξεπεράσει τις ανασφάλειες και τους φόβους που είχε για τις επιδόσεις του και θα βάλει νέους στόχους τους οποίους ως γονιός θα ενθαρρύνεις και στην πορεία θα νιώσεις και περηφάνια! Το μικρό Παρθενάκι, θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην μελέτη του και αν πηγαίνει ακόμα στο δημοτικό, τότε αυτή τη χρονιά θα καταφέρει να διαβάζει και μόνο του, χωρίς την επίβλεψη των γονέων! Η πρόοδός του μπορεί κάποιες στιγμές να είναι αργή ή να χρειάζεται το χρόνο του για να απορροφήσει τις γνώσεις, όμως η χρονιά αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως μεταβατική και ουσιαστική για την μετέπειτα μαθητική πορεία του!
 
Η νέα σχολική χρονιά για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΖΥΓΟΣ
Με κέφι, δημιουργικότητα και πολύ κοινωνική διάθεση ξεκινά, αλλά και εξελίσσεται το νέο σχολικό έτος για τον μικρό Ζυγό! Σε αυτή τη μαθητική χρονιά, το Ζυγάκι θα είναι αρκετά πιο δραστήριο, αλλά και ζωηρό, θα κάνει νέους φίλους και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα συγκεντρώνεται για διάβασμα… Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα πάει καλά με τα μαθήματα, αλλά αυτή τη χρονιά θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να αποκτήσει νέα ερεθίσματα και να ασχοληθεί και με εξωσχολικές δραστηριότητες. Η ενασχόληση του μικρού Ζυγού με την τεχνολογία ή η εκπαίδευσή του με νέες μεθόδους multimedia ή μέσω παιχνιδιού, θα το βοηθήσουν να εξελιχθεί και να μάθει νέα πράγματα! Επιπλέον, σε αυτό το σχολικό έτος, ο μικρός Ζυγός, θα λειτουργήσει ακόμα περισσότερο ομαδικά και θα είναι αρκετά πιο ενεργός και δραστήριος μέσα από την ομαδική μελέτη, συμμετέχοντας ενεργά στην παράδοση του μαθήματος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σπουδαία θα είναι η εξέλιξη του μικρού Σκορπιού κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015. Οι επιδόσεις του θα είναι αρκετά πιο σταθερές και το ίδιο θα είναι αρκετά πιο συνετό, κατασταλαγμένο, αλλά και συγκροτημένο στις σχολικές του υποχρεώσεις. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, θα έχει τις γκρίνιες του και θα δυσκολεύεται να μπει σε πρόγραμμα, σύντομα όμως θα έρθουν κάποιες επιτυχίες, που θα ενεργοποιήσουν ακόμα περισσότερο τον μικρό Σκορπιό και θα του δώσουν το ερέθισμα για να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο! Σε αυτή τη σχολική χρονιά, σημαντικό ρόλο θα παίξει η ενθάρρυνση που θα έχει από το δάσκαλο ή τους καθηγητές του. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει στο πλάι του τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα του μεταδώσει σπουδαίες γνώσεις, που θα αποτελέσουν την βάση για την περεταίρω ανάπτυξή του!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν το παιδάκι σου ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη ή έχει τον ωροσκόπο του σε αυτό το ζώδιο, τότε να αναμένεις ότι η νέα σχολική χρονιά του επιφυλάσσει μεγάλη τύχη και πολλές ευκαιρίες για σημαντική πρόοδο! Ο Δίας από τον Λέοντα, στον 9ο οίκο του ωροσκόπιου του, του δίνει την δίψα για μάθηση και τις ευκαιρίες να έρθει σε επαφή με νέες γνώσεις που θα τον γεμίσουν με ενθουσιασμό! Σε αυτό το σχολικό έτος θα μάθει πολλά και σημαντικά πράγματα, οι βαθμοί του θα έχουν ανοδική πορεία και επιπλέον θα ασχοληθεί με τις ξένες γλώσσες, αλλά θα αποκτήσει και νέες εξωσχολικές δραστηριότητες. Θα έχει το κέφι, την αισιοδοξία και θα είναι αρκετά κοινωνικό και έτοιμο να είναι πάντα μέσα σε όλα!
 
Η νέα σχολική χρονιά για τα 12 ζώδια και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μικρός φιλόδοξος και συνεπής μαθητής Αιγόκερως, που πάντα είναι το υπόδειγμα καλής συμπεριφοράς, αλλά και σταθερής προόδου, θα ξεκινήσει τη νέα του σχολική χρονιά, αρκετά έτοιμος για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις του σχολείου! Αυτή τη χρονιά όμως, θα δεχτεί πιέσεις και σημαντικό είναι για σένα που είσαι γονιός του, να μην το ζορίσεις παραπάνω απ’ όσο πρέπει να του αφήσεις κάποιες στιγμές πιο λάσκα τα λουριά, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για την διασκέδασή του! Ο μικρός Αιγόκερως που έχει γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου του, θα έχει πολλές ιδέες, δημιουργικό πνεύμα και λαχτάρα για μάθηση. Το μικρό Αιγοκεράκι του δευτέρου δεκαημέρου, θα επαναστατεί συχνά στο σπίτι και στην οικογένεια προσπαθώντας να περάσει το δικό του… Χρειάζεται λοιπόν μία πιο διπλωματική στάση από τον γονιό, για να το βάλει σε πρόγραμμα. Όσο για τον Αιγόκερω του τρίτου δεκαημέρου, θα καταφέρει αυτή τη χρονιά να παραμείνει σταθερός στις επιδόσεις του!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι δυσκολίες που πέρασε ο μικρός Υδροχόος στο σχολείο, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και η νέα σχολική του χρονιά χαρακτηρίζεται ως αναπτυξιακή και εξελεγκτική! Θα καταφέρει να σημειώσει άνοδο στις επιδόσεις του και θα βελτιωθεί ακόμα και σε κάποια μαθήματα, που την περασμένη χρονιά δεν του άρεσαν και στα οποία τα είχε βρει «σκούρα»! Σε αυτό το σχολικό έτος, θα είναι αρκετά πιο συνεργάσιμο με τους δασκάλους, αλλά και τους συμμαθητές του! Θα κάνει καινούργιες φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο και θα καταφέρει να έχει μία πιο σταθερή και ουσιαστική πρόοδο. Παρόλο που πολλές στιγμές μπορεί να μην φαίνεται αρκετά συγκεντρωμένο στο διάβασμα, θα καταφέρνει σε πολύ γρήγορο χρόνο να αναπτύσσει τις γνώσεις του και πολλές φορές θα δημιουργεί και έκπληξη με τις ιδέες του, τις συζητήσεις του, αλλά και με την απρόσμενη εξέλιξη του!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Νέες δραστηριότητες και καινούργια μαθήματα μπαίνουν στη ζωή του μαθητή Ιχθύ, όπου πραγματικά θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καθημερινότητά του αρκετά πιο ενδιαφέρουσα και τώρα θα μπουν οι βάσεις για την μετέπειτα πορεία του! Σε αυτό το σχολικό έτος, πολλές φορές θα θεωρήσει ότι τα ξέρει όλα και θα δει κάπως επιπόλαια το θέμα «διάβασμα»! Θα υπάρξουν όμως οι στιγμές, που θα τα βρει και «σκούρα» και εκεί είναι που θα αναγκαστεί να σοβαρευτεί και να δείξει μεγαλύτερη επιμέλεια στη μελέτη! Θα υπάρξει και μία νέα εξωσχολική δραστηριότητα, που θα γεμίσει ενέργεια και ζωτικότητα το πιτσιρίκι Ιχθύ! Αν το Ψαράκι σου έχει γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου του, τότε θα πρέπει να το παροτρύνεις και να το ξεμπλοκάρεις τις στιγμές που απογοητεύεται και το πιάνουν οι ανασφάλειές του!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-09-2014 14:33:00