blank
 
blank

Ο Ταύρος τον Απρίλιο και Μάιο 2014: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα

 
Ο Ταύρος τον Απρίλιο και Μάιο 2014: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου και Μαίου 2014  για τον Ταύρο

Ο Ήλιος πέρασε στον Ταύρο στις 20 Απριλίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Μαίου 2014. Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της αρμονίας, της αυτοσυντήρησης και της υπομονής. Ο Ταύρος σκορπά με πολύ προσοχή τα ενεργειακά του αποθέματα και μάλιστα όπου αυτό χρειάζεται, χαρακτηρίζεται από την ανάγκη του για αυτάρκεια και προστασία της προσωπικής του ζωής, η οποία αντιμετωπίζεται ως κάτι ιερό. Για τον Ταύρο, η ζωή είναι δημιουργημένη απο μια παλέτα χρωμάτων, γεύσεων και ήχων, καταστώντας τον τεχνίτη των απολαύσεων της ζωής.

Ο Ταύρος και το παιχνίδι με τους πλανήτες

Για έναν ολόκληρο μήνα λοιπόν, θα έχουμε να κάνουμε με τα πιο πρακτικά πράγματα που μπορεί να μας απασχολήσουν, αποφεύγοντας ουτοπικές καταστάσεις, ανεδαφικές προσδοκίες και χωρίς λόγο ανησυχίες, μιας και ο Ταύρος ως γνωστόν δε χαλάει τον ύπνο του για ψύλλου πήδημα.
 
Στις 20 Απριλίου 2014, το πέρασμα του Ήλιου στο Ταύρο θα συνοδεύει και η Σελήνη περνώντας στον Αιγόκερω και μέσα απο αυτό το θετικό τρίγωνο, θα δοθεί έμφαση σε έμπρακτα ζητήματα, τα οποία όμως θα έχουν υπερβολική δόση αδιαλλαξίας και επιμονής. Μια μέρα θαυμάσια για επαγγελματικά, ωστόσο σε ότι αφορά τις σχέσεις, μπορεί να επιτευχθεί το ζητούμενο, μόνο εάν αυτό είναι η δικαίωση σε έναν αγώνα μεταξύ συντρόφων και όχι σε ζητήματα καρδιάς.
 
Στις 22 Απριλίου 2014, το τετράγωνο μεταξύ Δία απο το Καρκίνο και ανάδρομου 'Αρη από το Ζυγό, σε οδηγούν σε λάθος κινήσεις και υπερεκτιμημένες στρατηγικές στο θέμα της δουλειάς.
 
Στις 25 Απριλίου 2014, ο Κρόνος στο απέναντί σου ζώδιο το Σκορπιό, σε αποζημιώνει για το σενάριο της ήρεμης και αρμονικής ζωής που σου είχε αλλάξει, σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς. Αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονη κοινωνικότητα, εύνοια, υποστήριξη απο τον περίγυρο, νέες επαγγελματικές προτάσεις, αλλά και σύσφιξη δεσμών με άτομα που σας συνδέει κάτι περισσότερο απο μία τυπική γνωριμία.
 
Αν και ο Ταύρος είναι φειδωλός όσον αφορά την έκφραση των συναισθημάτων του, ωστόσο κάτω απο την επιρροή της Αφροδίτης, θα μαλακώσει και θα ανακαλύψει τον υπέροχο κόσμο της εμπιστοσύνης και της οικειότητας, που φέρνει ένας έρωτας.

Η Έκλειψη του Απριλίου με τον Ήλιο στον Ταύρο: φίλος ή εχθρός

Στις 29 Απριλίου 2014, η Έκλειψη Ηλίου, κλείνει το μήνα έντονα, αφού σε μαθαίνει πως θα πρέπει να ζήσεις με κάποιες αποφάσεις του παρελθόντος, αλλά και να συμβιβαστείς με τυχόν αλλαγές και απώλειες, πραγμάτων και προσώπων απο τη ζωή σου ή το περιβάλλον σου. Δύσκολα προσαρμόζεσαι σε αλλαγές ειδικά όταν συνοδεύονται απο ξεβολέματα, αλλά μη ξεχνάς πως η υπομονή είναι το μεγαλύτερό σου προσόν. Η Έκλειψη θα σε αναγκάσει να κόψεις τα περιττά απο τη ζωή σου και να αφοσιωθείς σε ουσιαστικά πράγματα.

Ο Ταύρος και ο Μάιος 2014: οι παγίδες και τα δώρα

Στις 2 Μαίου 2014 θα είναι μια περίεργη μέρα, καθώς η όψη 150 μοιρών που σχηματίζεται μεταξύ Ήλιου και Άρη, θα φέρει εντάσεις, οι οποίες υποβόσκουν εδώ και καιρό, καθώς και δυσαρέσκεια στις διαπροσωπικές σχέσεις, μαζί με καθυστερήσεις και εμπόδια προσωρινά.
 
Στις 3 Μαίου 2014, η Αφροδίτη περνά στο Κριό, εγκαινιάζοντας ένα μήνα παρορμητικής αγάπης, επιπόλαιων ερώτων, απολαυστικών λαθών και στιγμιαίων αποφάσεων. Οτιδήποτε απεχθάνεται ο Ταύρος δηλαδή!
 
Οι σχέσεις γίνοται πιο χαλαρές, λιγότερο κατευθυνόμενες και το περιθώρειο λαθών είναι μεγαλύτερο, χωρίς το άγχος των συνεπειών. Η τόλμη παίζει το πρώτο ρόλο, ενώ δεν χορταίνουμε απο νέες γνωριμίες, οι οποίες μας ενθουσιάζουν εύκολα. Οι Ταύροι ωστόσο θα συμπεριφερθούν με κάποια επιφύλαξη αφού θα περάσουν απο σαράντα κύμματα , οποιονδήποτε εισβάλει στη ζωή τους και θελήσει να τους δείξει κάτι παραπάνω απο συμπάθεια.
 
Στις 11 Μαίου 2014, η κυβερνήτρια σου Αφροδίτη θα βρεθεί σε κατάσταση πυρός με τον ανάδρομο Άρη απο το Ζυγό, ανοίγοντας μέτωπο ερωτικό, διενέξεις, αντιθέσεις και ερωτικά ξεσπάσματα. Πρόκειται για τα σκέρτσα των ερωτευμένων, που πάνω σε μία κούραση απο τη καθημερινότητα και τη φθορά, αντιδρούν για να μη χαθούν. Σαν αποτέλεσμα της αντίθεσης αυτής, θα είναι να ξυπνήσει ο έρωτας εκ νέου, να προκληθούν μικρά σκάνδαλα, περιπέτειες και έντονα καρδιοχτύπια.

Ο Ταύρος τον Μάιο 2014: Ο Κρόνος δε χαρίζεται

Παράλληλα, η αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο στον Ταύρο, είναι αυτή που θα προκαλέσει τα σοβαρότερης μορφής προβλήματα. Μπλοκαρίσματα στη σχέση, κόντρες που οδηγούν σε αδιέξοδο, οικονομικές στεναχώριες και έλλειψη κατανόησης αναμεσα στα ζευγάρια, είναι μερικές ενδείξεις μόνο.
 
Ο Κρόνος έχει ανάγκη απο σοβαρές λύσεις και υπεύθυνες πράξεις και όσο αυτές αποφεύγονται, τόσο το αδιέξοδο θα μεγαλώνει. Τις μέρες εκείνες η αποστασιοποίηση θεωρείται ιερή, μέχρι να πέσουν οι τόνοι.
 
Στις 15 Μαίου 2014, άλλη μια όψη με εξαιρετικό ενδιαφέρον συντελείται στον ουρανό. Αυτή του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης από τον Κριό και Πλούτωνα απο τον Αιγόκερω. Οι σχέσεις καλούνται για ακόμα μια φορά να περάσουν ένα δύσκολο τέστ αντοχής. Ζήλεια, ανασφάλεια, απειλές, συναισθηματικές εκρήξεις, παράνομοι δεσμοί, όλα αυτά ειναι στο πρόγραμμα. Και πάλι οι δυνατοί θα προχωρήσουν παρακάτω, αφήνοντας τις πιο αδύναμες σχέσεις να κατεδαφιστούν σα τραπουλόχαρτα, στα μισά του δρόμου. Μετά απο αυτό, οι ισχυροί θα γίνουν ισχυρότεροι.
 
Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό σε σύνοδο, γεγονός που φέρνει ανατροπές, θεσπίζει νέους όρους στο ερωτικό παιχνίδι και φυσικά δεν ορκίζεται σε κανέναν πίστη. Οι σχέσεις θα ταλαντεύονται μεταξύ φθοράς και απώλειας μέτρου, κάτι που θα εκμεταλευτούν όσοι βρίσκονται σε ερωτικά αποπνικτικές καταστάσεις.

Ο Ταύρος στον επίλογο του Μαίου 2014

Στις 21 Μαίου 2014, ο Ήλιος αποχαιρετά τον Ταύρο, με τον ίδιο τρόπο που τον καλωσόρισε. Σχηματίζοντας τη τελευταία του όψη με τη Σελήνη στον Υδροχόο και ξεσκεπάζοντας μία απρόβλεπτη πλευρά των ανθρωπίνων σχέσεων.
 
Από τη μηδενική μοίρα του Διδύμου, ο Ήλιος, δραπέτης του χρόνου που πάγωσε στον Ταύρο, μας στέλνει το μήνυμα πως η Άνοιξη καλά κρατεί, αλλά χρειάζεται χρωματιστές πεταλούδες για να ομορφύνει τη ζωή! Ακριβώς αυτές τις πεταλούδες θα φέρει ο Δίδυμος, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία των άστρων!
 
Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το επηρεάζεται ο Ταύρος, αλλά και τα άλλα ζώδια, απο την Έκλειψη Ηλίου και τις άλλες πλανητικές όψεις της επόμενης περιόδου, μπορείτε να δείτε στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2014 00:00:00