blank
 
blank

Χρόνια πολλά Ταύρε! Δώρο οι προβλέψεις σου με ακριβείς ημερομηνίες.

 
Χρόνια πολλά Ταύρε! Δώρο οι προβλέψεις σου με ακριβείς ημερομηνίες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ο  Ήλιος στον Ταύρο.

Sponsored Links

Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος περνάει στο πιο νωχελικό, με λατρεία στην απόλαυση και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου, ενώ δεν ειναι τυχαίο πως την εποχή αυτή η φύση γιορτάζει μέσα σε ένα ανοιξιάτικο ντελίριο.

Ο Ταύρος δεν θα χάσει σε καμία κρίση την ψυχραιμία του, σαν ένας έμπειρος στρατηγός μέσα στη δίνη του πολέμου.
 
Ο Ταύρος και επιδράσεις που δέχεται το επόμενο διάστημα.
 
Το ταξίδι του Ήλιου μέσα στον Ταύρο ακολουθεί ο Άρης, ο οποίος περνάει και αυτός στο συγκεκριμένο ζώδιο στις 21 Απριλίου, ενδυναμώνοντας σε στις αποφάσεις σου, δίνοντας το θάρρος και την τόλμη για αλλαγές. Ο Άρης θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πράξη ένα όνειρο σου, αφού θα σε απαλλάξει απο τους δισταγμούς που είχες μέχρι σήμερα. Το εξάγωνο που κάνει με τον Ποσειδώνα στις 23 Απριλίου θα σε μαγέψει με τη μορφή ενός ατόμου ή ενός γεγονότος που θα έρθει στη ζωή σου, και θα ρίξει αρκετή χρυσόσκονη πάνω σου.
 
Αυτό που θα επιζητήσεις περισσότερο, είναι να μην αφήσεις να σε βάλουν σε καλούπια, αλλά και παράλληλα θα αρνηθείς να δεις αλήθειες που μπορεί να σε ξεβολέψουν. Σε κάποιες περιπτώσεις θα αναζητήσεις υποστήριξη και καθοδήγηση από άλλους.
 
Ο Ταύρος και τα αισθηματικά του.
 
Όσον αφορά τον έρωτα, αυτό που είναι χαρακτηριστικό όλου του μήνα, είναι πως μπορεί να ερωτευτείς άτομα που εξαρχής ανταποκρίνονται στα ιδεώδη σου, κατόπιν όμως αρχίζεις να μετράς ελλατώμματα.
 
Ο Ταύρος στις 28 Απριλίου και 3 Μαίου 2013.
 
Στις 28 Απριλίου, αλλά και στις 3 Μαίου, να είσαι προσεκτικός. Οι προσπάθειές σου θα σκοντάψουν σε εμπόδια που φέρνει ο Ήλιος και ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο, υπενθυμίζοντας σου πως η ζωή δεν σερβίρει πάντοτε πραλίνα και ότι πρέπει να περιμένεις υπομονετικά μέχρι να δεις πάλι τη γλύκα της και να κερδίσεις το θερμό χειροκρότημα για τα κατορθώματα σου.
Τις συγκεκριμένες ημέρες, θα απαιτήσεις αποδείξεις για τα αισθήματα του άλλου, χωρίς τη παραμικρή όρεξη να φανείς ευκολόπιστος σε ερωτόλογα. 
 
Αναζωογόνηση στις αρχές Μαίου
 
Αναζωογόνηση έρχεται στις αρχές Μαίου με το τρίγωνο Ηλιου και Πλούτωνα, όπου θα αποκτήσεις μεγάλα αποθέματα δύναμης και αν εσύ το θες, θα ανοίξει το μονοπάτι που οδηγεί σε μια νέα αγάπη. Ή απλά θα δεις νέες προοπτικές στην ήδη υπάρχουσα, ασκώντας όμως τον έλεγχο. Εναν έλεγχο που λειτουργεί σαν αφροδισιακό!
 
Στις 10 Μαίου η αφέντρα σου Αφροδίτη σε εγκαταλείπει, και εισέρχεται στους Διδύμους, παρέα με τη Σελήνη. Πάλι ο ταυρίσιος θεός σου θα φροντίσει για τα οικονομικά σου, χαρίζοντας σου ήσυχο και ατάραχο ύπνο, απαλλάσσοντας σε από τις σκοτούρες της ζωής.
 
Στις 14 Μαίου η Αφροδίτη στο τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, θα σου ζητήσει να δώσεις περισσότερα στη σχέση απ όσα εσύ παίρνεις. Σε τι βαθμό θα υποχωρήσεις ή θα θυσιαστείς για έναν έρωτα, εξαρτάται απο το πόσο δυνατή ειναι η εμπιστοσύνη σου στο άτομο αυτό. Παράλληλα, σε βάζει σε διαδικασία να αμφισβητήσεις την πίστη αυτού που αγαπάς, αλλά και να ακολουθήσεις πειρασμούς που ίσως σου τάζουν τον ουρανό με τα άστρα.
 
Στις 15 Μαίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη 150 μοιρών με το Κρόνο, που σημαίνει πως δε θα τη γλιτώσει αλώβητη! Τα αισθήματα παγώνουν και μένουν μέσα σου ανέκφραστα. Ειναι μια όψη που θα βάλει σε δοκιμασία, έστω και μικρή, τη σχέση σου.
 
Στις 21 Μαίου ο Ηλιος σε αποχαιρετά, σε στάση ετοιμότητας για ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ίσως υπάρξουν στιγμές που η απογοήτευση που νιώθεις είναι έντονη.
 
Γενικά, να θυμάσαι πως αποχαιρετώντας την Άνοιξη, θα ξέρεις ποιοί είναι προσκολλημένοι σε σένα με τη ψυχή τους και ποιοί χάνονται μόλις πέσει η αυλαία και πάψει το χειροκρότημα!
 
Χρόνια πολλά Ταύρε!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2013 00:00:00