blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη. Μια όψη, που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη. Μια όψη, που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στις σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη

Στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:32 αποκορυφώνεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη. Πρόκειται για μια όψη αρκετά σημαντική, που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε σχέσεις, καθώς οι δυο εραστές του ζωδιακού έρχονται αντιμέτωποι. Η Αφροδίτη μάλιστα βρίσκεται σε πτώση στο ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που δίνει πλεονέκτημα στον πολεμοχαρή Άρη.
 
Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο οι σχέσεις θα μπουν στο στόχαστρο των πλανητών και απαιτούνται μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να βγουν αλώβητες από τις απειλές. Το έντονο πάθος, η βία και η ζήλια μπορούν να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις και θα πρέπει να μετριαστούν όσο είναι δυνατόν. Αρνητικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε οικονομικά θέματα, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την όψη είναι τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 9/2, 11/5, 13/8 και 12/11.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Άρης με την Αφροδίτη στις 28 Σεπτεμβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή. Παρόλο που δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, κάποια ψήγματα ζήλιας σε κάνουν περισσότερο απαιτητικό και κτητικό προς τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Παρόλο λοιπόν που η θετική επιρροή του κυβερνήτη σου Άρη σε προστατεύει, ίσως θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα «νεύρα» σου και να απολαύσεις τον έρωτά σου, αφού στην πραγματικότητα, ο σύντροφός σου έχει μάτια μόνο για σένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στα οικονομικά σου, και να αποφύγεις τις τάσεις για σπατάλες που μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον προϋπολογισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Άρη στις 28 Σεπτεμβρίου, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα, τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον σου. Το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να είσαι λιγότερο εριστικός και περισσότερο ανεκτικός απέναντι στον σύντροφό σου και την οικογένειά σου, ώστε να αποφευχθούν σοβαρές εντάσεις και ρήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σου, απορροφήσουν μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, ωστόσο καλό θα είναι, μια κι έρχεται Σαββατοκύριακο, να βρεις λίγο χρόνο για διασκέδαση και να μην αγνοήσεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου, που φαίνεται αρκετά αξιόλογο. Όσο απρόθυμος κι αν δείχνεις για μια νέα σχέση, κατά βάθος μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε τι άλλο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που διαμορφώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην τελευταία μέρα της εβδομάδας και ίσως προετοιμάζεις ήδη το πρόγραμμά σου για το Σαββατοκύριακο, οι συνθήκες μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου ή άλλοι εξωτερικοί παράγοντες, μπορεί να μειώσουν σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο σου. Το γεγονός ωστόσο, ότι ο Άρης βρίσκεται σε μια θετική προς το ζώδιό σου θέση, σε βοηθά να κάνεις μια καλή οργάνωση και να συνδυάσεις δουλειά και διασκέδαση. Αν στα σχέδιά σου συμπεριλαμβάνεται ένα ταξίδι, ίσως κάνεις μια νέα γνωριμία που θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα του συντρόφου σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο που διαμορφώνουν ο Άρης και η Αφροδίτη στις 28 Σεπτεμβρίου, θα επηρεάσει τα οικονομικά σου το ερχόμενο τριήμερο και θα πρέπει να δείξεις μια αυτοσυγκράτηση ως προς τα έξοδά σου. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου, μπορεί να αποτελεί ένα θετικό στοιχείο για την αισθηματική σου ζωή, παράλληλα όμως σε ωθεί σε έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Αν μάλιστα αποφασίσεις να το ρίξεις έξω ενόψει του Σαββατοκύριακου, καλό θα είναι να μην πάρεις μαζί σου περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεσαι. Από την άλλη, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και σκέφτεσαι κάποιες επενδύσεις, μπορεί να σου κοστίσουν κάτι περισσότερο, θα σου αποφέρουν όμως σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 28 Σεπτεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και φέρνει για άλλη μια φορά στην επιφάνεια προβλήματα που διαιωνίζονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Φαίνεται ότι ο Κρόνος έχει δυσκολέψει αρκετά τη ζωή σου και η όψη αυτή αποτελεί τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Όσο καλές προθέσεις κι αν έχεις, το ερχόμενο τριήμερο θα είναι πολύ δύσκολο να εξασφαλίσεις την αρμονία, αφού φαίνεται ότι όλοι ζητούν κάτι από σένα, που μάλλον δεν μπορείς να τους το προσφέρεις. Αν διαπιστώσεις ότι όλες οι προσπάθειες συνεννόησης πέφτουν στο κενό ίσως είναι καλύτερα να εγκαταλείψεις τις προσπάθειες, αφού πρόκειται για μια επιρροή, που ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ. Αναζήτησε άτομα με τα οποία μπορείς να επικοινωνήσεις και να περάσεις ανέμελα τον ελεύθερο χρόνο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ανήκεις στα ζώδια που δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που σχηματίζεται στις 28 Σεπτεμβρίου. Το ερχόμενο τριήμερο μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι θα αποζητήσεις περισσότερο την χαλάρωση και την ξεκούραση και θα αναζητήσεις την παρέα των ατόμων που κάνουν καλό στη ψυχολογία σου. Η παρουσία του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς κάποια γεγονότα που σε προβληματίζουν και να βρεις εναλλακτικές λύσεις, στα θέματα που σε απασχολούν. Από την άλλη, η Αφροδίτη σε βοηθά να αντιμετωπίσεις πιο ώριμα κάποιες καταστάσεις, αλλά και να ωφεληθείς από συζητήσεις ή νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει τώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στις 28 Σεπτεμβρίου, γεγονός που πρόκειται να δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου. Το ερχόμενο τριήμερο ίσως νιώσεις την ανάγκη να συμμετάσχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες, που μπορεί να σου αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, παράλληλα όμως θα σου κοστίσουν και κάτι παραπάνω. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση βέβαια, τα οικονομικά σου δεν απειλούνται σοβαρά, ειδικά αν μέχρι τώρα η διαχείρισή σου ήταν μετρημένη. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις περισσότερο με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις το έντονο ενδιαφέρον κάποιου αξιόλογου ατόμου. Δεν αποκλείεται ακόμα ένα πρόσωπο από το στενό φιλικό σου περιβάλλον, να σου αποκαλύψει τα κρυφά του συναισθήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 28 Σεπτεμβρίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σου. Η όψη αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην καριέρα σου, γι’ αυτό θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς οποιοδήποτε, έστω και μικρό παράπτωμά σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Το σημαντικότερο είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Φρόντισε επίσης να διατηρήσεις ένα καλό κλίμα και με τους συναδέλφους σου, ώστε να έχεις την συμπαράστασή τους αν χρειαστεί. Ίσως μια στάση αναμονής είναι αυτό που ενδείκνυται περισσότερο το ερχόμενο τριήμερο, αφού πρόκειται για μια επιρροή που δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη που σχηματίζεται στις 28 Σεπτεμβρίου, δεν θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού ο Άρης βρίσκεται ήδη σε μια πολύ ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση και υποστηρίζει όλες τις προσπάθειές σου. Το γεγονός ωστόσο ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά να κινηθείς με περισσότερη μυστικότητα το επόμενο τριήμερο και να μην αποκαλύπτεις τις προθέσεις σου σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Ίσως είναι καλύτερα τις επόμενες μέρες να ασχοληθείς εξ ολοκλήρου με τον σύντροφό σου και να χαρείτε τον έρωτά σας, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να εμφανιστεί ένα ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, ωστόσο θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αναπτυχθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 28 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, που όχι μόνο δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αλλά μπορεί να σου φέρει και κάποια οφέλη. Αν μάλιστα ανήκεις στους γνήσιους Αιγόκερους που αγωνίζονται πάντα για ένα καλύτερο μέλλον, τώρα θα δεις τις προσπάθειές σου να ευδοκιμούν και να κατακτάς μια ανώτερη θέση στη δουλειά σου, αλλά και μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να σου ξυπνήσει και ερωτικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό σου, ίσως πάρεις την πρωτοβουλία να τον προσεγγίσεις ξανά και να αποκαταστήσεις αυτή τη σχέση. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια ερωτική πρόκληση δεν θα περάσει απαρατήρητη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 28 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που στρέφει το ενδιαφέρον σου τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Η συγκεκριμένη όψη σε επηρεάζει ιδιαίτερα και ίσως θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι αλλαγές που ζητάς στη ζωή σου, δεν μπορούν να γίνουν χωρίς προσπάθειες. Είναι λοιπόν σημαντικό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να προσπαθήσεις να διασφαλίσεις μια καλύτερη πορεία στη σχέση με τον σύντροφό σου, αλλά και στην καριέρα σου. Οπωσδήποτε απαιτούνται προσπάθειες, η Αφροδίτη όμως είναι ένας πλανήτης που, παρά τις δυσκολίες, θα σου ανοίξει και κάποιους δρόμους. Είναι στο χέρι σου λοιπόν, να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι, αρκεί να το αποφασίσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο Αφροδίτη-Άρη που σχηματίζεται στις 28 Σεπτεμβρίου δεν σε επηρεάζει αρνητικά, μπορεί όμως να φέρει κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου και στον τρόπο ζωής σου. Ο Άρης από τον τομέα της εργασίας σου μπορεί να φέρει αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις το επόμενο τριήμερο, όμως η θετική προς το ζώδιό σου θέση της Αφροδίτης, υπόσχεται να ανταμείψει τις προσπάθειές σου και να σε βοηθήσει να βελτιώσεις σημαντικά τα οικονομικά σου. Επιπλέον, η θέση της Αφροδίτης ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή και ίσως ανοίξει τον δρόμο για την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ο οποίος είναι πιθανό να συναντήσει κάποιες δυσκολίες, που σύντομα θα ξεπεραστούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-09-2013 00:00:00