blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Μόνο όσοι προσπεράσουν τα εμπόδια θα έχουν θετικά αποτελέσματα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Μόνο όσοι προσπεράσουν τα εμπόδια θα έχουν θετικά αποτελέσματα! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Στις 11 Φεβρουαρίου και ώρα 21:57, αποκορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο πρόκειται να μας επηρεάζει για το επόμενο τριήμερο. Ο αυστηρός κριτής Κρόνος, για άλλη μια φορά θα δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδιά μας και σε πολλές περιπτώσεις θα «ρίξει» το ηθικό μας, γεγονός που θα μας απογοητεύσει και θα περιορίσει τις προσπάθειές μας. Ωστόσο, το ζητούμενο είναι ακριβώς το αντίθετο! Παρά τις όποιες αντιξοότητες, μόνο όσοι μπορέσουν να προσπεράσουν τα εμπόδια και να συνεχίσουν τον αγώνα τους με περισσότερο πάθος, θα μπορέσουν να δουν θετικά αποτελέσματα. Οι δυσκολίες σε οικονομικά ή και ερωτικά θέματα απαιτούν επαγρύπνηση και εντατικές προσπάθειες, προκειμένου να ξεπεράσουν ανώδυνα και αυτή την κρίση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 11/2, 13/5, 15/8 και 14/11.

Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο στις 11 Φεβρουαρίου πρόκειται να σου δημιουργήσει προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν πρέπει να αφήσεις τα εμπόδια να ταράξουν την ψυχολογία σου, αφού στην πραγματικότητα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να βρεις μια οριστική λύση. Μια καλύτερη διαχείριση των εσόδων σου, μια νέα ρύθμιση που κρίνεται απαραίτητη, ίσως σε βοηθήσουν να δεις πιο αισιόδοξα την κατάσταση. Το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική βοήθεια ή έστω μια συμβουλή, που θα σου φανεί χρήσιμη. Ανάλογα εμπόδια μπορεί να συναντήσεις και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει τον σύντροφό σου. Σ’ αυτή την περίπτωση προσπάθησε να εκφράσεις τα βαθιά σου συναισθήματα, ώστε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 Φεβρουαρίου, θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για σένα, καθώς θα εντείνει την ανασφάλεια που νιώθεις, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστεί λοιπόν να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ιδιαίτερα αν στη δουλειά σου εξελίσσονται αλλαγές, που μπορεί να σε επηρεάσουν. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προβλήματα, ειδικά αν η σχέση σου το τελευταίο διάστημα περνάει μια κρίση. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθεί η σχέση, διαφορετικά δεν αποκλείεται ακόμα και να επιλέξεις τον χωρισμό. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτές τις μέρες, θα χρειαστούν χρόνο για να σταθεροποιηθούν. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 11 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, που μπορεί να μην σε επηρεάσει αρνητικά, αφού ο Ήλιος βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου. Θα σου δημιουργήσει ωστόσο μια πίεση στον χώρο της δουλειάς σου, καθώς οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν και θα χρειαστεί να στερηθείς τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου, προκειμένου να φανείς συνεπής. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υγεία σου, που μπορεί να διαταραχθεί εξαιτίας του άστατου ωραρίου σου. Από την άλλη, η συγκεκριμένη όψη, μπορεί να σε παροτρύνει να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που λαχταράς εδώ και καιρό και που θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Προσοχή χρειάζονται επίσης και τα οικονομικά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με χρέη και οφειλές, στα οποία δύσκολα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 Φεβρουαρίου πρόκειται να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα οικονομικά σου. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Κρόνος βρίσκεται σε μια συμβατή προς το ζώδιό σου θέση, είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σου. Επιπλέον, η στήριξη του συντρόφου σου θα λειτουργήσει σαν εφαλτήριο για την προσωπική σου επιτυχία. Η όψη αυτή μπορεί επίσης να σου ξυπνήσει μνήμες για μια σχέση από το παρελθόν και να σε βοηθήσει να την αναζωπυρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες που θα κάνεις τις επόμενες μέρες εγγυώνται σοβαρές προοπτικές, ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπεράσουν κάποια εμπόδια το πρώτο διάστημα. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει στις 11 Φεβρουαρίου τετράγωνο με τον Κρόνο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσεις τις επόμενες μέρες μια πίεση, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα πρέπει, λοιπόν, να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες που μπορεί να καταλήξουν σε οριστική ρήξη, τουλάχιστον αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο. Ίσως είναι καλύτερα να αφιερώσεις χρόνο στους οικείους σου και στον σύντροφό σου, να ακούσεις τις ενστάσεις τους και να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα προβλήματά τους. Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές, καλό θα είναι να τις αναβάλλεις για λίγο, αφού δύσκολα θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Προσοχή χρειάζονται και τα επαγγελματικά σου, καθώς η αυξημένη νευρικότητά σου, μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με τους συναδέλφους σου. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, στις 11 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο πρόκειται να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στο χώρο της εργασίας σου ή και στις επαφές σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τις επόμενες μέρες τα καθήκοντά σου θα είναι αρκετά αυξημένα και ο χρόνος σου αρκετά περιορισμένος. Ακόμα όμως και αν νιώθεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν, θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, καθώς η ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση του Κρόνου, μπορεί να σε ανταμείψει γενναιόδωρα. Αν το τελευταίο διάστημα έχεις παραμελήσει τον σύντροφό σου, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να τον πλησιάσεις και να προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις το κλίμα. Παρόλο που και οι νέες γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, τουλάχιστον για λίγες μέρες. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 11 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο πρόκειται να δημιουργήσει μια πίεση στα οικονομικά σου. Τις επόμενες μέρες τα έξοδά σου θα αυξηθούν, γεγονός που θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια, από την άλλη όμως, ίσως οι αγορές που θα κάνεις να θεωρούνται απαραίτητες και να σε αποζημιώσουν. Εξάλλου, η θετική όψη που σχηματίζει ο Ήλιος με το ζώδιό σου από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, πρόκειται να ευνοήσει την αισθηματική σου ζωή και να σου προσφέρει αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σου. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανή και υπόσχεται σοβαρές εξελίξεις, καλό θα είναι όμως να μην προσπαθήσεις να «εντυπωσιάσεις», σκορπώντας χρήματα που θα σου λείψουν αργότερα. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 11 Φεβρουαρίου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Τυχόν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στον επαγγελματικό σου χώρο, μπορεί να έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα και να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία σου. Γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να παραμείνεις ψύχραιμος, να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και να «υπομείνεις» τις όποιες επιπλήξεις, προκειμένου να αποφύγεις απώλειες, που θα σου στοιχίσουν. Αν μέχρι τώρα έχεις μάθει να «χειρίζεσαι» τον Κρόνο, θα καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις την διπλωματία σου και να στρέψεις τα γεγονότα προς όφελός σου. Προσοχή χρειάζεται και η σχέση σου με τον σύντροφό σου, καθώς η πίεση αυτές τις μέρες μπορεί να ξεσηκώσει επανάσταση. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 11 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, που μπορεί να μην σε επηρεάσει ιδιαίτερα, θα σου δημιουργήσει όμως την ανάγκη να κάνεις μια ανασκόπηση των πεπραγμένων σου και να προσπαθήσεις να αλλάξεις οτιδήποτε δεν εξελίσσεται όπως περιμένεις. Καλό θα είναι ωστόσο, προτού προβείς σε ριζικές αλλαγές, να συζητήσεις με πρόσωπα της εμπιστοσύνης σου και να πάρεις μια δεύτερη γνώμη, που μπορεί να σε αποτρέψει από εσφαλμένες κινήσεις. Αν νιώσεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μη διστάσεις, καθώς τώρα φαίνεται ότι έχουν ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά σου και είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και για τις νέες σχέσεις, που θα δημιουργηθούν τις επόμενες ημέρες. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ήλιο στις 11 Φεβρουαρίου, θα επηρεάσει κυρίως τα οικονομικά σου, τα οποία θα υποστούν κάποιες απώλειες τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα όμως, η θετική γωνία που σχηματίζει ο Κρόνος με το ζώδιό σου, μπορεί να σε αποτρέψει από ασυλλόγιστες δαπάνες και να σου εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, ειδικά αν έχεις μάθει να χειρίζεσαι σωστά τα εισοδήματά σου. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα σε μια επιχείρηση, μπορείς να το τολμήσεις, αρκεί να έχεις συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, αφού με αγώνα και υπομονή, έχεις την δυνατότητα να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου αυτό το διάστημα. Στην ερωτική σου ζωή μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις ή να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 11 Φεβρουαρίου ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που θα σου δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες, τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και την καριέρα σου. Ο Κρόνος, που εδώ και καιρό σου βάζει τρικλοποδιές στην επαγγελματική σου ζωή, για άλλη μια φορά θα «παίξει» με τα νεύρα σου. Δεν έχεις άδικο να παραπονιέσαι, αφού παρά τις προσπάθειες που κάνεις, οι αντιξοότητες δεν σταματούν και κάθε φορά είσαι υποχρεωμένος να ξεκινάς πάλι σχεδόν από το μηδέν. Ωστόσο, έτσι λειτουργεί ο Κρόνος και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο πιο γρήγορα θα δικαιωθείς. Συνέχισε τις προσπάθειες και σκέψου ότι πριν τελειώσει αυτή η χρονιά, ο Κρόνος θα περάσει σε έναν πιο ευνοϊκό τομέα, από όπου θα σε αποζημιώσει απόλυτα. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, στις 11 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που μάλλον δεν θα σου δημιουργήσει σοβαρά εμπόδια. Ο Κρόνος από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται να υποστηρίζει τις προσπάθειές σου και να σου φέρνει τις ανταμοιβές που επιθυμείς, έστω κι αν απαιτείται σκληρή προσπάθεια από μέρους σου. Τις επόμενες μέρες, αυτό που καλείσαι να κάνεις, είναι να αξιολογήσεις την διαδρομή σου και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου, που μπορεί να σου ανοίξουν μεγάλες πόρτες. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή ακόμα και ένα ταξίδι, μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα θετικά, αρκεί να μην αφήσεις τίποτα στη τύχη του. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Για προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 14788. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-02-2014 00:00:00