blank
 
blank

Τοξότης. Προβλέψεις 2014: Ευκαιρίες και εκπλήξεις!

 
Τοξότης. Προβλέψεις 2014: Ευκαιρίες και εκπλήξεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τοξότης 2014: Ευκαιρίες και Εκπλήξεις!

Τα οικονομικά σας είναι ο μόνος τομέας που χρειάζεται προσοχή το 2014. Κατά τα άλλα ο κυβερνήτης σας Δίας σας φέρνει τύχη, αυτοπεποίθηση και ορθολογισμό που θα σας βοηθήσουν να μεγαλουργήσετε.
 
Το 2014 ξεκινάει με τη διαμόρφωση της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και κάνει εμφανή τα προβλήματα που υπάρχουν στα οικονομικά σας. Η μέχρι τώρα διαχείρισή σας και σε κάποιες περιπτώσεις, η υπερβολική γενναιοδωρία σας, φαίνεται ότι σας έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού και δυστυχώς η κατάσταση θα ενταθεί ακόμα περισσότερο το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε η καταστροφή, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα «πάθημα» που πρέπει να σας γίνει μάθημα. Το γεγονός εξάλλου, ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε μια συμβατή προς το ζώδιό σας θέση, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα χειρότερα και δεν αποκλείεται να σας φέρει και μια σημαντική βοήθεια, από πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Αντίθετα, το δεύτερο εξάμηνο η είσοδος του κυβερνήτη σας Δία στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα στις 16/7, σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Σε συνεργασία με τον Ουρανό (στις 25/9) θα σας προσφέρει ένα κοκτέιλ ευκαιριών, που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σας. Οι προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και η αισθηματική σας ζωή, η ανάγκη να «αράξετε» με ένα σύντροφο ή ακόμα και η επιθυμία να αποκτήσετε ένα παιδί, θα βρεθούν στην πρώτη λίστα των ενδιαφερόντων σας. Πολλοί από σας μάλιστα θα επισπεύσετε τις διαδικασίες και δεν αποκλείεται να δεσμευτείτε επίσημα πριν το τέλος του 2014. Επιπλέον, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή και η οριστική εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα (αν το επιθυμείτε) θα έχουν πολύ θετική επιρροή στη ζωή σας.
 
Έρωτας
Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια του 2014, αφού θα διαπιστώσετε ότι η τάση σας για ανεξαρτησία μειώνεται σημαντικά και η μόνη σας επιθυμία είναι να βρείτε ένα μόνιμο ταίρι για να μοιραστείτε τη ζωή σας. Αυτό θα γίνει εφικτό από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, όπου σε μια νέα σχέση θα βρείτε ό,τι ονειρεύεστε. Όσο για σας που διατηρείτε ήδη έναν δεσμό, δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείτε άλλο.
 
Υγεία-Ομορφιά
Η Αφροδίτη που κυβερνά τον τομέα της υγείας σας ξεκινά την νέα χρονιά με ανάδρομη πορεία, γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που σχετίζονται με το βάρος, την υπέρταση ή τη χοληστερόλη. Μέχρι και τις 31/1 αλλά και τον Ιούνιο, συνιστάται να αποφεύγετε τροφές που μπορούν επιδεινώσουν την κατάσταση του οργανισμού σας. Αντίθετα, ο Μάιος και ο Αύγουστος είναι ιδανικοί μήνες για προσωπική μεταμόρφωση και αναγέννηση.
 
Τύχη-Χρήμα
Η σχέση σας με το χρήμα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή το 2014, ιδιαίτερα το πρώτο εξάμηνο. Ακόμα και αν η πορεία των οικονομικών σας είναι καλή, αποφύγετε να εμπλακείτε σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις που μπορεί να επιφέρουν σημαντικές απώλειες. Η ορθή πορεία της Αφροδίτης από τις 31/1 μέχρι και τις 5/2 καθώς και το τρίγωνο Δία-Κρόνου στις 24/5 μπορεί να σας φέρουν σημαντικά οφέλη, θα πρέπει όμως να προσέξετε πώς θα εκμεταλλευτείτε.
 
Εργασία
Τα επαγγελματικά σας δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα κατά την διάρκεια του 2014, ωστόσο καλό θα είναι να μην προβείτε σε αλλαγές ή συμφωνίες κατά τις περιόδους του ανάδρομου Ερμή τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο. Μετά τις 16/7 ο Δίας θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στο δρόμο σας και νέες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις σε όσους αναζητούν μια νέα εργασία ή είναι άνεργοι. Θετικές προοπτικές σας επιφυλάσσουν και οι προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.
 
Hot Point
Εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα φέρει στο δρόμο σας το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Δία-Ουρανού το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, ώστε να μην χάσετε κάτι που μπορεί να μην ξαναέρθει ποτέ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2013 00:00:00