blank
 
blank

Το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 26 Σεπτεμβρίου και ο έρωτας. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

 
Το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 26 Σεπτεμβρίου και ο έρωτας. Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο έρωτας

Βιώνουμε όλοι μας ίσως την πιο περίεργη και ταραγμένη περίοδο της χρονιάς, καθώς ζούμε τα αποτελέσματα μιας αρκετά βαριάς, όπως αποδεικνύεται, Πανσελήνου και αναμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα φέρει το δίμηνο Οκτώβρης-Νοέμβρης, που εκτός των άλλων φιλοξενεί δύο εκλείψεις, έναν ανάδρομο Ερμή, αλλά και για ακόμα μια φορά την κορύφωση της κόντρας Ουρανού-Πλούτωνα.
 
Κάπου εδώ όμως είναι καιρός να πάρουμε μια ανάσα, τουλάχιστον ο καθένας μας ξεχωριστά, μιας και τα γεγονότα όπως διαμορφώνονται σε κοσμικό επίπεδο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία.
 
Οι πιέσεις και το άγχος που δεχόμαστε από τους εξωτερικούς παράγοντες, οι συνεχείς προκλήσεις και τα νέα που φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μας από τις τηλεοράσεις και τα ενημερωτικά sites στο ιντερνέτ, μας έχουν αποδομήσει ψυχολογικά.
 
Την ανάσα λοιπόν που όλοι μας προσμένουμε, μας την προσφέρει μια θαυμάσια πλανητική όψη, που αρχίζει να βρίσκεται σε ισχύει, κορυφώνεται όμως τα μεσάνυχτα της 26ης προς 27 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το θεσπέσιο τρίγωνο ανάμεσα στον πλανήτη του έρωτα, της Αφροδίτης δηλαδή και του Δία, του «μαστόδοντα» της χαράς και της επέκτασης.
 
Η όψη αυτή, καθώς επηρεάζει το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα από εμάς, προσφέρει ευκαιρίες για ανάκαμψη. Στην πιο περίεργη φάση της οικονομικής κρίσης, ορισμένοι θα μπορούσαν να έχουν ευκαιρίες, που θα τους προσφέρουν μια καλύτερη εξέλιξη σε σχέση με τα χρήματά τους, μιας και η Αφροδίτη δεν δρα μόνο σαν ερωτικός πλανήτης, αλλά έχει ιδιότητες ενός μικρού Δία, θα λέγαμε, αφού φέρνει και οικονομικές ευκαιρίες.
 
Από την άλλη πλευρά, η κλασσική επιρροή της Αφροδίτης, αυτή που συνδέεται με τις έννοιες της αγάπης, της συντροφικότητας και φυσικά του έρωτα, αναδεικνύεται και πολλαπλασιάζεται με γεωμετρική άνοδο, με την δημιουργία αυτού του εκπληκτικού τριγώνου με τον Δία.
 
Μέσα στο διάστημα αυτό αναμένεται να γεννηθούν νέοι έρωτες ενώ οι ήδη υφιστάμενες σχέσεις θα πάρουν μια καλύτερη πορεία και κατεύθυνση. Η μαγική δύναμη της αγάπης θα βοηθήσει ουσιαστικά τους ανθρώπους, καθώς θα τους φέρει πιο κοντά σε ένα διάστημα, όπου η απόγνωση και η απελπισία λειτουργεί προς το αντίθετο αποτέλεσμα: στην απομόνωση, στην αποξένωση και εν τέλει, στην ηθελημένη μοναξιά.
 
Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτές τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη, όλοι μας στην προσωπική μας ζωή θα πάρουμε ένα μερίδιο από αυτή την τούρτα της αγάπης και του έρωτα, που έρχεται να μας γλυκάνει την στιγμή που την έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.
 
Ας δούμε πως αντιδρά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά στις ευχάριστες προκλήσεις του έρωτα, αλλά και τι μπορούν να περιμένουν τα δώδεκα ζώδια από το λαμπρό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός και ο έρωτας
Για εσάς τους Κριούς, ο έρωτας αποτελεί υπόθεση… γοήτρου. Είστε ουσιαστικά ο «πολεμιστής» εκείνος που θα κάνει τα πάντα για να πολιορκήσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Μέσα από συνεχείς μάχες, αποκομίζετε τρόπαια και λάφυρα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σας. Όσο πιο ανέφικτη είναι μια σχέση, τόσο περισσότερο σας… εξάπτει. Είστε δυνατοί και σας αρέσει να το αποδεικνύετε και στον έρωτα. Σας εξιτάρει ο αυθορμητισμός αλλά και η αθωότητα. Χρησιμοποιείτε την παραδοσιακή ιπποτική συμπεριφορά, για να προσελκύσετε το «θύμα» της γοητείας σας, έτσι ώστε στα μάτια των άλλων να εμφανίζεστε συχνά σαν να είστε εσείς το «θύμα» που «κτυπήθηκε» από τα βέλη του έρωτα. Όταν όλα πηγαίνουν καλά σε μια σχέση, ψάχνετε να δημιουργήσετε πρόβλημα, για να υπάρχει ενδιαφέρον! Έτσι, ο σύντροφός σας έρχεται συχνά σε αμηχανία, καθώς δεν ξέρει πώς να σας χειριστεί. Απεχθάνεστε οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, αλλά δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά, όταν δεν βρίσκεστε σε σχέση.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού και το όγδοο ηλιακό σας σπίτι, αυτό που σχετίζεται με τον βαθύτερο ερωτισμό και το σεξ. Η σαρκική επαφή παίρνει τώρα το ρόλο του θεραπευτή και έρχεται να επουλώσει τα τραύματα που προκλήθηκαν από τις τελευταίες συγκρούσεις είτε μέσα στο γάμο σας είτε με μια σχέση που εσείς θεωρείτε σημαντική. Καθώς ανακαλύπτετε ξανά τον εαυτό σας και τις βαθύτερες ανάγκες του, μοιράζεστε τη χαρά της αγάπης και την ευτυχία που φέρνει ο έρωτας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, έχετε τα μάτια σας ανοικτά στις 26 και 27. Μια τυχαία συνάντηση μέσα σε κοινωνικές συναναστροφές έχει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε φλογερό ειδύλλιο. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος και ο έρωτας
Οι πρακτικές και υλικές αξίες είναι σημαντικές για εσάς, Ταύροι. Στον έρωτα είστε επίμονοι, διεκδικητικοί και ισχυρογνώμονες. Αισθάνεστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν μπορείτε να «επιβάλλεστε». Αντίθετα, όταν δεν έχετε διάθεση, γίνεστε ψυχροί και κλείνεστε στον εαυτό σας. Επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα «φράκτη» γύρω από το πρόσωπο που αγαπάτε και να το κάνετε να αισθάνεται άνετα μέσα στη… φυλακή του περιορισμού και της ζήλειας. Σε περίπτωση που η σχέση φθαρεί, θα το σκεφτείτε πάρα πολύ προτού φύγετε. Λατρεύετε τον έρωτα, την καλή ζωή, την άνεση, την ξεκούραση και δίνετε μεγάλη αξία σ' όλες τις γήινες απολαύσεις. Αν σας στερήσουν τις «πολυτέλειες» ή τις ανέσεις σας, τότε αυτόματα θα χάσετε το ενδιαφέρον σας. Επιθυμείτε να έχετε μία μόνιμη σχέση και δεν θα τρέξετε να ψέξετε για κάτι άλλο, δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Δεν θα πείτε όμως όχι, όταν η ευκαιρία σκοντάψει μπροστά στα πόδια σας.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Για να βιώσετε μια αληθινή αίσθηση πληρότητας στην ερωτική σας σχέση θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες από τις παλιές σας αναστολές και να αφήσετε τον έρωτα να σας παρασύρει. Με το τρίγωνο της δικής σας Αφροδίτης μέσα από τον τομέα των σχέσεών σας με τον τυχερό Δία, αφήστε την αγάπη να γίνει οδηγός σας. Η ενέργεια που θα ρέει στο τέλος του μήνα από την καρδιά σας, θα είναι ένα μαγικό ελιξίριο, που θα σας φέρει σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση του στόχου σας. Είτε είστε στην αρχή μίας σχέσης, είτε έχετε ήδη μια μακροχρόνια σχέση, είναι η καλύτερη εποχή για να καταλάβετε τι πραγματικά σημαίνει να είστε βαθιά δεμένοι με το ταίρι σας. Γύρω στις 27, προτιμήστε μια ρομαντική απόδραση σε κάποιο νησί ή ένα δείπνο στο φως των κεριών. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι και ο έρωτας
Οι Δίδυμοι παραδοσιακά δεν φημίζεστε για τη σταθερότητά σας στον έρωτα και στις σχέσεις σας. Ο έρωτας για σας θυμίζει περισσότερο την πεταλούδα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι. Η ευκολία με την οποία συνάπτετε σχέσεις μέσα από την επικοινωνιακή δεινότητά σας αίρει τις όποιες δυσκολίες στο φλερτ. Αντίθετα, παρέχει ιδιαίτερες ικανότητες στο να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τον κατάλληλο τρόπο, για να κατακτήσει τον στόχο του. Ο Ερμής, που παραδοσιακά «κυβερνά» το ζώδιό σας, επιτρέπει την εκμετάλλευση της ευφράδειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θέλγητρο, με συνέπεια, να υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση. Σας αρέσουν οι έξυπνες συζητήσεις και παίζει σημαντικό ρόλο για σας να μπορείτε να συζητάτε με το σύντροφό σας τα μικρά καθημερινά γεγονότα. Δεν αποτελείτε παράδειγμα για την αιώνια πίστη σας. Ακόμα και όταν διατηρείτε μακρόχρονη σχέση, ερωτοτροπείτε συχνά, δίχως ταμπού και αναστολές. Έχετε διάθεση για περιπέτεια και βαριέστε εύκολα. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Ο Άρης μέσα από το φιλικό ζώδιο του Λέοντα φροντίζει για τη καλή εξέλιξη των συναισθηματικών σας, ενώ και ο Δίας σας παραδίδει τα κλειδιά της ευτυχίας. Ο έρωτας σε όλες τις εκφράσεις του κυριαρχεί στην καθημερινότητα και δίνει καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Η Αφροδίτη φέρνει καινούργια πρόσωπα στο δρόμο σας και το ερωτικό στοιχείο παίρνει διαστάσεις πυρηνικής έκρηξης. Πρόκειται ίσως για το πιο σέξι διάστημα της χρονιάς. Για να φτάσετε όμως στην ψυχική ολοκλήρωση, θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, να σας οδηγήσει στις σωστές επιλογές. Με την αγάπη για οδηγό σας από τις 26 Σεπτεμβρίου, όλα θα φωτίσουν και θα ανακαλύψετε τις λύσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος και ο έρωτας
Η υλική και συναισθηματική ασφάλεια αποτελεί την προτεραιότητα για εσάς που έχετε τον Ήλιο στον Καρκίνο. Είστε ένας ιδιαίτερος τύπος ανθρώπου, πολύ συμπαθητικός και άνετος. Δεν διστάζετε να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, με την οποία δένεστε τόσο πολύ, σε σημείο να αρνείστε να δεχθείτε το ενδεχόμενο ενός χωρισμού, έστω και στο μακρινό μέλλον. Δεν σας αρέσει να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και προτιμάτε να καθοδηγείστε από το ταίρι σας. Για τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον έρωτα, πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσατε. Θέλετε να μοιράζεστε τη χαρά και τον πόνο με το σύντροφό σας, λαχταράτε να σας επιθυμούν και αναζητάτε την προσοχή των άλλων. Νοιώθετε βαθιά την ανάγκη για εξάρτηση. Ψάχνετε μια σχέση που να σας κάνει να νιώθετε ασφαλής. Είστε πολύ ρομαντικοί και σας αρέσει να δίνετε τα πάντα στη σχέση σας, περιμένοντας, όμως, την ανάλογη εκτίμηση και ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Η επικοινωνία με τους αγαπημένους ανθρώπους δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη, ειδικά αν σχετίζεστε με άτομα που δεν συμπαθείτε πραγματικά, ή βρίσκεστε στο τέλος ενός δεσμού. Θα πρέπει να γνωρίζετε πάντως ότι είναι καλύτερα να κατευθύνετε εσείς τον εαυτό σας και να μη γίνεστε έρμαιο στις αποφάσεις των άλλων. Γύρω στις 26 του μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με μια σημαντική σας σχέση ή με κάποιο σύντροφο από το παρελθόν. Η σεξουαλικότητά σας απογειώνεται, καθώς η Αφροδίτη μέσα από τον τομέα του έρωτα σας σπρώχνει στην αναζήτηση του ιδανικού ανθρώπου, εκείνου που λείπει από τη ζωή σας. Μην αρνηθείτε λοιπόν προσκλήσεις, που μπορεί να κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων και ο έρωτας
Εσείς οι Λέοντες αρέσκεστε στην πολυτέλεια και την καλοπέραση. Σπάνια θα επιβιώσετε με ψωμί και αλάτι. Επιθυμείτε να αισθάνεστε ξεχωριστοί, μοναδικοί και αυτές οι ιδιότητές σας, προσδιορίζουν και την ποιότητα των σχέσεών σας. Είστε άνθρωποι χαρούμενοι, αισιόδοξοι και έμπιστοι. Εξαιρετικά ιπποτικοί κάνετε πολλές ρομαντικές χειρονομίες, προκειμένου να κατακτήσετε τον στόχο σας, αλλά δεν σταματάτε εκεί. Έχετε έναν αριστοκρατικό αέρα και σέβεστε το ταίρι σας. Σας αρέσουν τα ταξίδια, οι διασκεδάσεις, οι μικρές ή μεγάλες «πολυτέλειες». Είστε γενναιόδωροι, στοργικοί και φιλικοί και προσπαθείτε ώστε και ο σύντροφός σας να νιώθει κι αυτός ιδιαίτερος, ξεχωριστός. Σας αρέσει να επιδεικνύετε το ταίρι σας, αφού είστε βέβαιοι ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή. Είναι δύσκολο να ζήσετε μόνο με το σεξ, γι’ αυτό δεν παραμένετε σε μια καθαρά σεξουαλική σχέση, όπου δεν υπάρχει χώρος για την ανάπτυξη μιας ψυχικής ένωσης που θα καλύψει και τις βαθύτερες ανάγκες σας.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Αν πραγματικά προσπαθήσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας, τότε θα πάρετε τα δώρα που προσφέρει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 26 και στις 27 του μήνα. Η όψη αυτή εγκαινιάζει μια εποχή που μπορείτε να καταφέρετε εκπληκτικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας, το σεξ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα κλέψει τον χρόνο σας με ένα πολύ ευχάριστο τρόπο. Ολόκληρη η περίοδος προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για να ζήσετε μια σχέση παθιασμένα ερωτική. Αν έχετε βρει το τέλειο ταίρι, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε τώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος και ο έρωτας
Είστε εξαιρετικά δημιουργικοί, αλλά είναι απαραίτητο για σας να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και τον προγραμματισμό προτού ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση. Ακόμα και όταν πρόκειται να βγείτε για να διασκεδάσετε, πρέπει να είστε σίγουροι για όλες τις λεπτομέρειες της εξόδου σας. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές, που αναστατώνουν την ρουτίνα σας. Στα αισθηματικά ζητήματα είστε κάπως επιφυλακτικοί και δεν ενδίδετε εύκολα στις προκλήσεις, αφού έχετε την τάση να κριτικάρετε και να αναλύετε τα λάθη του άλλου. Μπορεί να απολαμβάνετε την αγάπη, αλλά σας είναι δύσκολο να δεσμευτείτε ολοκληρωτικά. Περισσότερο από οτιδήποτε χρειάζεστε πνευματική παρέα, κάποιον να μπορείτε να συζητάτε τα υπέρ και τα κατά της καθημερινότητας. Διαθέτετε πάθος, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσετε το μυαλό κάποιου, για να μπορέσετε να δεσμευτείτε. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο μέσα στη δουλειά σας ή μέσα από κάποιο κοινό ενδιαφέρον.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα θα σας βοηθήσει τώρα να ξεκαθαρίσετε τις συναισθηματικές σας εκκρεμότητες. Αν θέλετε να σώσετε το δεσμό σας, θέστε νέες βάσεις και αποφύγετε την επανάληψη των ίδιων σφαλμάτων. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη γύρω στις 26, όταν ένα κοντινό ταξιδάκι παρέα με το ταίρι σας θα αναθερμάνει την φλόγα του έρωτα και θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και γοητευτείτε από τη ρομαντική ατμόσφαιρα. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός και ο έρωτας
Είστε από τη φύση σας κοινωνικοί και συνήθως περιστοιχίζεστε από θαυμαστές ή θαυμάστριες, αφού ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, δεν σας αφήνει ποτέ μόνους. Ως εκ τούτου, αναπτύσσετε χωρίς δυσκολία αισθηματικές σχέσεις. Η δημοτικότητά σας και το θερμό ταμπεραμέντο σάς καθιστούν την ψυχή της παρέας. Ο έρωτας και τα αισθηματικά ζητήματα είναι πολύ σημαντικά για σας. Σας αρέσουν οι ευγενικοί τρόποι, το αρμονικό περιβάλλον και το ήρεμο κλίμα. Είστε τυχεροί στην αγάπη και θέλετε πάντα να είστε στο πλευρό ενός ανθρώπου. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε μόνοι σας, απλά, όλα είναι πιο ευχάριστα όταν έχετε κάποιο ταίρι να βγαίνετε έξω, να κάνετε σπορ μαζί, ποτέ μόνοι. Ο γάμος είναι η φυσική κατάληξη μιας αγάπης, αλλά πολλές φορές έρχεται και μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Αγαπάτε τα παιδιά, αλλά τα απολαμβάνετε περισσότερο όταν μεγαλώσουν αρκετά, για να μπορείτε να παίξετε και εσείς σαν παιδί μαζί τους!
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Τώρα οι προσευχές σας φαίνεται ότι εισακούστηκαν, καθώς με τα γενέθλιά σας ξεκινά μια ευνοϊκή περίοδος, που θα σας επιτρέψει να πάρετε όλες τις απαντήσεις για τις άλυτες μέχρι τώρα ερωτικές εξισώσεις. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει με την επιρροή της αρμονίας Αφροδίτης-Δία στις 26, παρόλο που ακόμη δεν εμπιστεύεστε απόλυτα το ταλέντο και τις αξίες σας. Το να ισορροπεί κάποιος ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την υπευθυνότητα δεν είναι εύκολο, είναι όμως απαραίτητο για την αυτοεκτίμησή σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η θέση του Δία. Μια καταπληκτική περίοδος ξεκινά για τα ερωτικά ζητήματα, που σας ταλαιπώρησαν μέχρι τώρα. Η χαρά και η ικανοποίηση που φέρνει ο Δίας, συνδυάζεται με την ωριμότητα που σας χάρισε τα τελευταία χρόνια ο Κρόνος. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός και ο έρωτας
Απολαμβάνετε την ερωτική ζωή και αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πολύ σοβαρά. Σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με δυναμικούς και χαρισματικούς ανθρώπους. Ερωτεύεστε αυτούς που σας έλκουν, οι οποίοι όμως πολλές φορές αποδεικνύονται ακατάλληλοι για σας. Είστε πολύ αισθησιακοί και η αισθηματική σας ζωή, περιβάλλεται από μυστήριο. Η επιρροή του Πλούτωνα σας κάνει να διατηρείτε κάποιες μυστικές ή ασυνήθιστες σχέσεις. Τα αισθήματά σας είναι έντονα. Η τάση σας να είστε κτητικοί και ζηλιάρηδες μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε μια σχέση. Όταν τελικά μοιραστείτε τα εσωτερικά σας συναισθήματα και τις σκέψεις σας, νιώθετε ότι έχετε κάνει ένα μεγάλο δώρο στον αποδέκτη, αλλά συχνά πληγώνεστε και νιώθετε προδομένοι, όταν αποκαλύπτουν τα μυστικά σας. Η επιθυμία σας για οικογένεια και παιδιά γίνεται ισχυρή όταν βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο. Ανησυχείτε υπερβολικά για τα παιδιά σας.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Αν η αφοσίωση στη σχέση σας έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, είναι γιατί πολύ πιθανό τα αισθήματά σας να έχουν αλλάξει. Αυτή τη περίοδο θα πρέπει να ενεργήσετε με σύνεση και να αποφύγετε να ανταποδώσετε ένα λάθος του συντρόφου σας με εκδικητική διάθεση. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο, αφήστε να περάσει η 26η, προτού πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Κρατείστε μια θέση αναμονής, υιοθετείστε μια ουδέτερη συμπεριφορά και μην απαντάτε σε προκλήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα από τις 26, όταν οι καταστάσεις θα είναι λιγότερο πιεστικές και οι προοπτικές πολύ πιο ευοίωνες. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης και ο έρωτας
Αιώνιοι ταξιδευτές του ζωδιακού οι Τοξότες, ανοίγετε διάπλατα τα φτερά σας, από τη στιγμή που θα νιώσετε ότι εγκλωβίζεστε μέσα σε οποιαδήποτε σχέση. Είστε αυθόρμητοι, ενθουσιώδεις, τολμηροί και ευμετάβλητοι. Εντυπωσιάζετε με το χαμόγελό σας, φτιάχνετε «κλίμα» με τ’ αστεία σας, ευαισθητοποιείτε με τα όνειρα και τη φιλική συμπεριφορά σας. Για εσάς, ο αμοιβαίος σεβασμός μετρά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη σχέση, ακόμη και από το ερωτικό στοιχείο. Αγαπάτε πάρα πολύ την προσωπική σας ελευθερία, η οποία πολλές φορές σας δημιουργεί προβλήματα. Νιώθετε πιο άνετα, όταν τα πράγματα εξελίσσονται αργά και το ταίρι σας δεν προβάλλει, τουλάχιστον από την αρχή, πολλές απαιτήσεις στο πλαίσιο της σχέσης. Είστε ιδανικοί σύντροφοι, αφού είστε ανοιχτόμυαλοι και σέβεστε το γεγονός ότι ο καθένας πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο. Θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από την ερωτική σας σχέση και να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα ερωτικά σας ζητήματα. Η Αφροδίτη στη σκιά του ωροσκοπίου σας επηρεάζει άμεσα τον ψυχισμό σας. Αν αποφύγετε να ανακαλείτε παλιά τραύματα και να αφήνετε την μελαγχολία ή την απογοήτευση να σας καταβάλουν θα αποκομίσετε σημαντικά κέρδη. Είναι σημαντικό την περίοδο αυτή να αφήσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος να φύγουν από τη ζωή σας και να επιτρέψετε στη χαρά και τη θετική σκέψη να πάρουν θέση. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μιας και το σύμπαν θα φέρει μια σειρά από σημαντικές αισθηματικές ευκαιρίες από τις 7 Οκτωβρίου, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως και ο έρωτας
Έντονα παθιασμένοι, αλλά και από τη φύση σας συντηρητικοί, οι Αιγόκεροι αναζητάτε την ψυχική και φυσική ολοκλήρωση. Όταν δεν τη βρίσκετε, γίνεστε παγόβουνο. Είστε εξαιρετικά αισθησιακοί και σεξουαλικοί και ίσως οι πιο πιστοί στον έρωτα. Μπορεί να χρειάζεστε χρόνο προτού πλησιάσετε κάποιον, αλλά έχετε διάθεση για συναισθηματική σταθερότητα. Φλερτάρετε με τον κλασικό, παραδοσιακό τρόπο και συνήθως, προτιμάτε μεγαλύτερους ή ώριμους συντρόφους, που σας παρέχουν περισσότερη ασφάλεια. Εντυπωσιάζετε με τη σταθερότητά σας και μπορεί να μην είστε επιδεικτικοί ή ρομαντικοί, εννοείτε όμως σοβαρά όλα όσα λέτε. Υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στη συναισθηματική και σεξουαλική σας ζωή. Όλο και περισσότεροι ερευνητές ωστόσο, συμφωνούν ότι πίσω από το φαινομενικό «συντηρητισμό» που αναδύετε, κρύβεται ένα ενεργό ερωτικό «ηφαίστειο». Μπορεί να κάνετε σεξ και συγχρόνως να αδιαφορείτε! Ο «εγκεφαλικός» έρωτας, εκδηλώνεται συχνά σε όλο του το μεγαλείο, λαμβάνοντας ενίοτε «πλατωνικές» διαστάσεις. Εάν σας προσβάλουν, η αντίδρασή σας είναι ολοκληρωτικά ψυχρή.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Τα ερωτηματικά τώρα σχετικά με την ερωτική σας ζωή πολλαπλασιάζονται, το θέμα όμως είναι να επικεντρώσετε σε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, για να μπορέσετε να κατακτήσετε εκείνο που στο βάθος επιθυμείτε. Αν η σχέση σας έχει ατονήσει προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε γιατί έχει συμβεί αυτό. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι εσείς έχετε αλλάξει και οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές. Οτιδήποτε και να συμβαίνει, προετοιμαστείτε για το καλύτερο, για αυτό που περιμένατε εδώ και καιρό. Καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Δία, τώρα ξεκινάει μια θαυμάσια περίοδος για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να λύσετε παρεξηγήσεις και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος και ο έρωτας
Ερωτεύεστε τους πάντες και τα πάντα με τον δικό σας τρόπο. Ο Υδροχόος δεν γνωρίζει νόμους και περιορισμούς. Επιθυμείτε το παράξενο, το ασυνήθιστο! Είστε πολύ φιλικοί, αλλά δεν εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Έχετε πολλές αισθηματικές περιπέτειες και ερωτεύεστε συχνά. Οι σχέσεις σας αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν με ασυνήθιστο τρόπο. Ανήκετε στους ανθρώπους που περιφρουρούν με κάθε κόστος την ανεξαρτησία τους. Δεν θα απολογηθείτε για το πού πάτε και τι κάνετε. Αποφεύγετε τις σοβαρές δεσμεύσεις. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να σας αγαπά γι’ αυτό που είστε και να σέβεται τα οράματά σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε πλατωνικές ερωτικές σχέσεις, καθώς θεωρείτε ότι το σεξ είναι περισσότερο «δεσμευτικό». Αρκετά συχνά, η αισθηματική φλόγα του Υδροχόου θέλει «προσάναμμα», αφού μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι, προσπαθώντας να εκπληρώσετε το… οικολογικό σας καθήκον! Επιθυμείτε ωστόσο διακαώς να έχετε ειλικρίνεια, πρωτοτυπία και ανεξαρτησία μέσα σε μια σχέση.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων και τον Κρόνο σε δύσκολη θέση, οι σχέσεις σας χρωματίζονται από μια πολεμική διάθεση. Η σοφία ενός πολεμιστή που γνωρίζει πότε να αγωνίζεται και πότε να υποχωρεί, σίγουρα σας χρειάζεται αυτή την περίοδο. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να επιδείξετε όλες τις ικανότητες αυτοελέγχου που διαθέτετε. Αν πραγματικά θέλετε να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας, κάντε υπομονή και δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Στις 26 του μήνα θα έχετε πολύτιμο σύμμαχό σας στις επιδιώξεις σας το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία. Αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις και τις παρορμητικές αποφάσεις, θα καταφέρετε θαύματα. Ακόμα και να αλλάξετε τον τρόπο που σας αντιμετωπίζει το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς και ο έρωτας
Ο ρομαντισμός παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, όσο και αν δεν το παραδέχεστε, και σας αρέσει να συμμετέχετε σε παιχνίδια που οδηγούν στην κατάκτηση. Είστε άνθρωποι τρυφεροί και έχετε έντονη ανάγκη για αγάπη και κατανόηση. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που κάνει θυσίες για χάρη της αγάπης, γι’ αυτό πιθανό να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Όταν ερωτεύεστε, σκέφτεστε εξ ολοκλήρου με το συναίσθημα και δεν χρησιμοποιείτε καθόλου τη λογική. Η ανάγκη που έχετε για τρυφερότητα, πολλές φορές, σας κάνει να την αναζητείτε και σε άλλες αγκαλιές. Μπορεί να μην είστε εξ ορισμού άπιστοι, αυτή, όμως η ιδιαιτερότητά σας, σας κατατάσσει στους πλέον «άτακτους» ερωτικούς παρτενέρ. Έχετε όμως και την ατυχία να επιλέγετε συχνά… λάθος συντρόφους. Πολλοί διατηρείτε μια κρυφή ερωτική σχέση, που αν και την ξεκινήσατε χωρίς πολλή σκέψη (έρμαιο πάντα των συναισθημάτων σας) αργά, σχεδόν βασανιστικά, γίνεται πληγή που σας προκαλεί πόνο.
 
Πώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία
Κάποιες καταστάσεις τώρα που δημιουργήθηκαν τελευταία σας άφησαν μια πικρή γεύση ή σας έκαναν να νιώσετε απογοήτευση για την πορεία μιας σημαντικής αισθηματικής σχέσης. Παρηγορηθείτε, γιατί σύντομα τα πράγματα αλλάζουν. Από τις 26 θα υπάρξουν συγκυρίες και γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία τη ζωή σας. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αφού θα λείψει το περιτύλιγμα μιας στείρας ρομαντικής φαντασίωσης και θα δείτε την πραγματικότητα, έχοντας όλες τις δυνατότητες να την αντιμετωπίσετε και να την απολαύσετε δίχως ενδοιασμούς. Αν αναρωτιέστε σχετικά με την αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα βρείτε πολύ θετικές απαντήσεις προς το τέλος του μήνα, όταν ο σύντροφός σας θα σας δώσει έμπρακτες αποδείξεις της αγάπης του. Μάθε τι θα συμβεί στα αισθηματικά σου! Αν δεν έχεις ήδη τηλεφωνήσει, λόγω των σημαντικών όψεων αυτής της περιόδου, το Myastro.gr σου προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπική πρόβλεψη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα! Κάλεσε στο 2111883452.
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-09-2013 00:00:00