blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία. Μια όψη, από την οποία όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία. Μια όψη, από την οποία όλοι έχουν να κερδίσουν κάτι! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος τρίγωνο Δίας

Η 12η Νοεμβρίου ίσως αποτελεί μια από τις καλύτερες –αν όχι την καλύτερη– μέρες του μήνα, αφού στον ουράνιο θόλο διαμορφώνεται το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία.

 
Ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού που σχετίζεται με την μεταμόρφωση, την αναγέννηση, τον έρωτα και τα οικονομικά και ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου που συνδέεται με την οικογένεια και κατ’ επέκταση την πατρίδα, θα φροντίσουν να τονώσουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή μας και θα μας δείξουν την καλή πλευρά της ζωής. Η όψη αυτή αποκορυφώνεται στις 18.39, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 16:23 και στις 16:34, η Σελήνη σχηματίζει διαδοχικά τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία, διαμορφώνοντας έτσι ένα μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείο του Νερού.
 
Καλό θα είναι λοιπόν, το επόμενο διήμερο όλοι μας να εκμεταλλευτούμε αυτές τις θετικές επιρροές και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, για την επίτευξη των στόχων μας.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Ήλιου-Δία

Όλα τα ζώδια έχουν να κερδίσουν κάτι σημαντικό από αυτό το μεγάλο τρίγωνο, ωστόσο ίσως λίγο παραπάνω ευνοημένα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο Ήλιου-Δία που διαμορφώνεται στις 12 Νοεμβρίου, σου επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο διήμερο είναι ιδανικό για να τακτοποιήσεις τυχόν οφειλές σου, να προχωρήσεις σε τυχόν επενδύσεις που έχεις στο μυαλό σου ή να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία σου. Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων, κάνει ένα μεγάλο τρίγωνο με αυτούς τους πλανήτες, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και παράλληλα, σε κάνει περισσότερο διαισθητικό και επιπλέον σε προφυλάσσει από διάφορες παγίδες ή παρορμητικές ενέργειες. Το ίδιο διάστημα αυξάνεται και η λίμπιντό σου, με αποτέλεσμα να γίνεις πιο θερμός απέναντι στον σύντροφό σου ή να ενδώσεις σε ένα πειρασμό που σε περιτριγυρίζει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 12 Νοεμβρίου ένα μεγάλο τρίγωνο σχηματίζεται στον ουρανό από την Σελήνη τον Ήλιο και τον Δία. Το θετικό αυτό φαινόμενο, πρόκειται να σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, καθώς επίσης και με άλλα άτομα, που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Το γεγονός ότι και ο Ερμής που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, έχει επιτέλους επιστρέψει σε ορθή πορεία, αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό και σου επιτρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις και διαφορές ακόμα και με φιλικά σου πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος, το ερχόμενο διήμερο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα, ενώ δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις και ένα ταξίδι, που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, το μεγάλο τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης-Δία που διαμορφώνεται στις 12 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί τις καλύτερες εξελίξεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο είναι ιδανικό για να βελτιώσεις το κλίμα στο εργασιακό σου περιβάλλον ή ακόμα και να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου κάποιες νέες προοπτικές, που μπορεί να σε ανεβάσουν στην κλίμακα της ιεραρχίας. Αν ανήκεις στους άνεργους Διδύμους, το διάστημα αυτό μπορεί να έρθει η πιο κατάλληλη πρόταση για σένα. Το γεγονός ότι ο Δίας κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου, σημαίνει ότι και η προσωπική σου ζωή δέχεται ανάλογη εύνοια, γι’ αυτό αν είσαι ελεύθερος, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο πολύ κοντά σου, που μπορεί να σου προσφέρει την ασφάλεια και τις εγγυήσεις που αναζητάς σε μια σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Δίας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 12 Νοεμβρίου τρίγωνο με τον Ήλιο και εγγυάται την καλύτερη δυνατή πορεία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Στο φαινόμενο συμμετέχει και η δική σου κυβερνήτης, η Σελήνη, σχηματίζοντας ένα μεγάλο τρίγωνο, που αποτελεί ακόμα μια θετική ένδειξη. Έτσι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα το επόμενο διήμερο, ώστε να αποκομίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη. Παρόλο που η εύνοια εστιάζεται στην προσωπική σου ζωή, θα υπάρξει σημαντική βελτίωση και στα οικονομικά σου, αλλά και στους στόχους και τα όνειρά σου γενικότερα. Αν σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις μια σχέση, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας βρίσκεται στο δρόμο σου. Το διάστημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για προγραμματισμό ταξιδιών, αλλά και για επαφές με άτομα του εξωτερικού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία στις 12 Νοεμβρίου και υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Το επόμενο διήμερο μπορείς να βρεις λύσεις σε πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν, καθώς η διαίσθησή σου, αλλά και η τύχη, θα σου προσφέρουν καθοριστική βοήθεια. Αν σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα, δάνεια και οφειλές, τώρα θα βρεις τον καλύτερο τρόπο να τα ρυθμίσεις ή ακόμα και να αποπληρώσεις ένα μεγάλο μέρος τους. Το οικογενειακό σου περιβάλλον μπορεί επίσης να σου προσφέρει μια σημαντική βοήθεια, σε κάτι που σε προβληματίζει. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις έναν έρωτα που έχει κλονιστεί, να βελτιώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου ή να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ένα μεγάλο τρίγωνο σχηματίζεται στον ουρανό στις 12 Νοεμβρίου, από την Σελήνη, τον Ήλιο και τον Δία. Το φαινόμενο αυτό θα έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στη ζωή σου, καθώς θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου ή ακόμα και να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία, την οποία επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικότερα, το επόμενο διήμερο είναι κατάλληλο για συζητήσεις, που θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη και μακροπρόθεσμα οφέλη. Επιπλέον, υπάρχει εύνοια και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν διατηρείς ήδη μια σχέση, είναι πιθανό να αποφασίσεις την επισημοποίησή της. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένα νέο ενδιαφέρον είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να δώσει νέες διαστάσεις στη ζωή σου. Τέλος, η όψη αυτή ευνοεί κάθε είδους συνεργασία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Ήλιος από τον τομέα των οικονομικών σου, σχηματίζει στις 12 Νοεμβρίου τρίγωνο με τον Δία, που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και θα σημάνει επιτέλους την αναγνώριση των προσπαθειών σου. Με την θετική συμμετοχή και της Σελήνης μάλιστα, το επόμενο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα σου και να δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να πραγματοποιούνται. Αν είσαι άνεργος, καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς η τύχη αυτό το διάστημα είναι στο πλευρό σου. Ανάλογη εύνοια δέχεται και η αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος, αφού θα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο που τρέφει κρυφά συναισθήματα για σένα μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ίσως αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Ήλιος συνεχίζοντας την πορεία του στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 12 Νοεμβρίου τρίγωνο με τον Δία αλλά και με την Σελήνη. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο αναμένεται ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες. Η μεγαλύτερη εύνοια αφορά στην προσωπική σου ζωή, που πρόκειται να αποκτήσει νέες προοπτικές. Ακόμα και αν διατηρείς μια ανέφελη σχέση, αυτό το διάστημα θα διαπιστώσεις ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον σύντροφό σου, ενώ δεν αποκλείεται να σχεδιάσετε τον γάμο σας ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που θα αναπτερώσει τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα γνωριμία που σύντομα θα αποκτήσει πολύ καλές προοπτικές. Εύνοια αναμένεται και σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, νομικές υποθέσεις ή και σπουδές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Δίας με τον Ήλιο και την Σελήνη στις 12 Νοεμβρίου, ευνοεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα περιουσιακά σου στοιχεία. Έτσι, το ερχόμενο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα οικεία σου πρόσωπα, να διακοσμήσεις το χώρο σου ή να βρεις μια νέα στέγη αν το επιθυμείς. Αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, τώρα είναι πιθανό να βρεθούν λύσεις, που θα σε ανακουφίσουν. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, η όψη αυτή μπορεί να σε ωθήσει να σκεφτείς την δημιουργία της δικής σου οικογένειας, ειδικά αν έχεις ήδη ένα σοβαρό δεσμό. Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως ενδώσεις σε έναν ερωτικό πειρασμό, που ωστόσο θα πρέπει να διατηρηθεί κρυφός για κάποιο διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το μεγάλο τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης-Δία, που σχηματίζεται στις 12 Νοεμβρίου, αποτελεί μια θετική επιρροή και για το δικό σου ζώδιο. Έτσι, το επόμενο διήμερο θα διαπιστώσεις ότι είσαι περισσότερο κοινωνικός και εξωστρεφής, γεγονός που θα σε ωθήσει να αναζητήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό ή και να δημιουργήσεις νέες επαφές, με άτομα που θα σου ταιριάζουν απόλυτα. Μέσα από αυτές τις συναναστροφές μάλιστα, θα μπορέσεις να προωθήσεις και κάποια σχέδια, που σχετίζονται με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει περίπτωση να κάνεις και μια γνωριμία με ερωτικές προεκτάσεις και να δημιουργήσεις μια σχέση με λαμπρές προοπτικές. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα συμμετάσχεις σε περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες με τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να δεθείς περισσότερο μαζί του. Η όψη αυτή ευνοεί επίσης και τον σχεδιασμό ταξιδιών. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ήλιος από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία και την Σελήνη στις 12 Νοεμβρίου και υπόσχεται τις καλύτερες εξελίξεις, τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα οικονομικά σου, καθώς επίσης και για τις σχέσεις σου. Το επόμενο διήμερο μπορείς να υλοποιήσεις επιτέλους τους στόχους σου, που μέχρι τώρα εμποδίζονταν από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, και να προωθήσεις σχέδια και ιδέες, που θα τύχουν θετικής ανταπόκρισης από τους ανωτέρους σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση μιας νέας εργασίας, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να βρεις κάτι ανάλογο με τα προσόντα σου και να εξασφαλίσεις ένα σταθερό εισόδημα. Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η σχέση με τον σύντροφό σου αναμένεται ιδιαίτερη φλογερή αυτές τις μέρες, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια ερωτική γνωριμία ίσως προκύψει μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, ο Δίας, σχηματίζει στις 12 Νοεμβρίου τρίγωνο με τον Ήλιο και την Σελήνη και εγγυάται τα καλύτερα, τόσο για την προσωπική σου ζωή όσο και για την καριέρα σου. Το επόμενο διήμερο μάλιστα, ακόμα και αν το πρόγραμμά σου είναι περισσότερο φορτωμένο, θα διαπιστώσεις ότι οι υποχρεώσεις σου βγαίνουν πιο εύκολα και παράλληλα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Η αυξημένη δημιουργικότητά σου μάλιστα, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα νέες επαγγελματικές προτάσεις, που μακροπρόθεσμα θα σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου η σχέση που διατηρείς εξελίσσεται όπως ακριβώς επιθυμείς, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, καθώς και ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού, θα έχουν επίσης θετικά αποτελέσματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-11-2013 00:00:00