blank
 
blank

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το Κριό: Ο έρωτας και οι ανεμόμυλοι της Ψυχής.

 
Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το Κριό: Ο έρωτας και οι ανεμόμυλοι της Ψυχής.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το Κριό.

Αν ήταν η Ψυχή ένα φτερό, θα μπορούσε να πετάξει με τον άνεμο. Αδέσμευτη, απελευθερωμένη, υψωμένη από τα εκάστοτε κατρακυλίσματα της και απαλλαγμένη από το φορτίο και τον πόνο της ανθρώπινης υπόστασης.
 
Και όμως ο καθένας μας μπορεί να γίνει αυτό το ανάλαφρο και όμορφο φτερό, χωρίς πολλή σκέψη στα ανιαρά προβλήματα και μακριά από τη φθορά της καθημερινής ζωής, φορτισμένος μόνο με ξενοιασιά και ευφορία.

Η απελευθέρωση

Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το Κριό, που σχηματίζεται στις 25 Μαίου, στην 11η μοίρα, μας δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθούμε, να αποκολλήσουμε από πάνω μας καταστάσεις που μας βαμπιρίζουν και μας κρατούνν γειωμένους, χωρίς φαντασία και προοπτική για ανύψωση.
 
Το γεγονός πως η Σελήνη θα διελαύνει τον Τοξότη, είναι έναυσμα αναθεώρησης στόχων, πνευματικών ενδιαφερόντων και συναισθηματικών εμπειριών, που θα προέλθουν από την αλλαγή στάσης μας στη ζωή.
 
Απο την άλλη, ο Ουρανός στο Κριό, ευθύνεται για ξαφνικά φαινόμενα και γεγονότα στη ζωή μας, συνήθως άγνωστα μέχρι τώτα που μπορεί να μας αλλάξουν κατευθύνσεις. Άτομα που μπαίνουν σαν το σίφουνα στη ζωή μας, κάνοντας την άνω κάτω, συναισθηματικές εξάρσεις και ανεξέλεγκτα συναισθήματα. Αυθορμητισμός στη συμπεριφορά μας, σε ακραίο σημείο όμως, αλλαγές διαθέσεων και επιπόλαιες αποφάσεις. Ξαφνική μετακόμιση και αλλαγή κατοικίας, καθώς και γεγονότα που εμπλέκουν τη μητέρα μας ή ένα βασικό, θηλυκό άτομο στη ζωή μας. Όλα αυτά που φέρνει η όψη δεν είναι δυσάρεστα, είναι όμως απότομα και ξαφνικά, ενίοτε και μπερδεμένα.

Ο έρωτας με μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης

Έτσι ξαφνικά με μια όψη Σελήνης και Ουρανού, μπορεί ο έρωτας να μας ξεσηκώσει, αλλάζοντας μας τη ρουτίνα. Οι αρσενικοί του είδους μας, πιθανόν να κεραυνοβοληθούνε από αιθέρια ύπαρξη, που θα τους αναστατώσει και θα τους διεγείρει ασυγκράτητα. Βέβαια, όσον αφορά τη διάρκεια, ας μην είμαστε παράλογοι. Δεν θα κρατήσει ίσως και για πάντα, αλλά εγγυάται απίστευτα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και άπειρες διαδρομές με το συναισθηματικό τρενάκι, με κίνδυνο κιόλας εκτροχιασμού. Οπως καταλαβαίνετε, η αδρεναλίνη θα παραμείνει στο αίμα σας, όσο κρατήσει και η σχέση. Για τους λάτρεις των αλλαγών και των απρόοπτων, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ανανέωση.
 
Η Σελήνη αντιπροσωπεύει το συναισθηματικό μας πυρήνα, τις καθημερινές μας συνήθειες και τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις, όπως επίσης και αυτά με τα οποία ταυτιζόμαστε, το σπιτικό μας δηλαδή, τη φροντίδα του εαυτού μας, τη τροφή μας, το οικείο περιβάλλον μας.
 
Το δύσκολο ειναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι εσωτερικά, αν και είναι δύσκολο αφού μέσα μας ξυπνάνε φτερωτά συναισθήματα και έντονος ενθουσιασμός.

Τα κακά παιδιά

Θα τολμήσουμε να προκαλέσουμε όμως κιόλας, αφού η όψη αυτή ευνοεί το αντάρτικο, τον ξεσηκωμό και το ασυμβίβαστο. Θα εναντιωθούμε στην οικογένεια, το συγγενικό κύκλο, μια που θα τους βρουμε συντηρητικούς για τα γούστα μας, προσπαθώντας να αποδεσμευτούμε από τα δεσμά τους. Θα συνάψουμε περίεργες φιλίες, ίσως ξαναζεστάνουμε κάποιες παλιές, ενώ το ερωτικό στοιχείο θα έιναι διάχυτο παντού στον αέρα. Ακόμα και οι υπάρχουσες σχέσεις θα ωφεληθούν και θα ξαναλάμψουν. Το σίγουρο είναι πως η επίδραση της όψης αυτής θα φέρει στην επιφάνεια τόσο την ανάγκη μας για μια αγκαλιά, όσο και την ανάγκη μας να σπάσουμε τα δεσμά και να απελευθερωθούμε από αυτά που μας καταπιέζουν.

Δωρεάν αστρολογικές προβλέψεις

Σε αυτή τη σημαντική όψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2013 00:00:00