blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, στον Κριό. Το πάθος κυριαρχεί σε παλιές και νέες σχέσεις! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, στον Κριό. Το πάθος κυριαρχεί σε παλιές και νέες σχέσεις! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σύνοδος με Άρη

Οι δυο εραστές του ζωδιακού, η Αφροδίτη και ο Άρης, στις 7 Απριλίου σμίγουν ξανά, μετά από δυο χρόνια. Ο έρωτας, το πάθος, η αγάπη, έρχονται στο προσκήνιο και φουντώνουν ξανά αυτές τις μέρες.

Το γεγονός ότι αυτή η σύνοδος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, σημαίνει ότι πολλοί καινούργιοι έρωτες θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, αρκεί να πάρουμε την πρωτοβουλία και να πλησιάσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει. Σε όλες τις σχέσεις, καινούργιες και παλιές, το πάθος θα κυριαρχήσει και ίσως το συναίσθημα περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται σε αδυναμία στο συγκεκριμένο ζώδιο, ενώ ο Άρης είναι κυρίαρχος.
 
Η αυθόρμητη δράση του Κριού μπορεί να αποφέρει πολύ καλά αποτελέσματα, μπορεί όμως να έχει και δυσάρεστες συνέπειες, γι’ αυτό καλό θα είναι να τηρήσουμε μια σχετικά καλή σχέση με τον χρόνο. Με λίγα λόγια, να μην βιαστούμε να αναλάβουμε δράση, αλλά ούτε και να καθυστερήσουμε, ώστε να μην χάσουμε την ευκαιρία μας.
 
Παρακολουθήστε επίσης στην παρακάτω εκπομπή τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 για όλα τα ζώδια, με τον Γιώργο Ματσάγγο. (Τηλεοπτική εκπομπή, "Μέσα σε όλα" από το zougla.gr, με τη Μαρία Μαρίνα Σεραφειμίδου και καλεσμένο τον Γιώργο Ματσάγγο). Επίσης, δείτε το αφιέρωμα Ζώδια και οικονομική κρίση: Μέχρι πότε;
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, Τοξότες και οι Υδροχόοι, ενώ τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και κυρίως οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο. Οι Κριοί και οι Ζυγοί μπορούν να «δουλέψουν» θετικά ή αρνητική αυτή την όψη και πολλά θα εξαρτηθούν από τις δικές τους κινήσεις.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης συναντιέται στις 7 του μήνα με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο και δίνουν μια άλλη διάσταση στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου έχει αποκλειστική προτεραιότητα στη ζωή σου και μοναδική σου έννοια είναι να προλάβεις κάθε του επιθυμία ώστε να εξασφαλίσεις την αρμονία και την ισορροπία που έχεις ανάγκη. Ακόμα όμως και αν είσαι ελεύθερος, η συγκεκριμένη όψη θα ξυπνήσει την ανάγκη σου για συντροφικότητα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθείς περισσότερο και να αναζητήσεις τον κατάλληλο σύντροφο ώστε να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η αναζήτησή σου αυτή μάλιστα, θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα αφού θα σε κατευθύνει στην καλύτερη επιλογή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, στις 7 του μήνα, ο κόκκινος πλανήτης Άρης συναντιέται με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα είναι ένας έντονος προβληματισμός για την αισθηματική σου ζωή και την μελλοντική σου πορεία. Ο ερχομός της άνοιξης και η διάθεσή σου για μια ανανέωση, θα σε παροτρύνουν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και τον καλλωπισμό σου αλλά και να προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ίσως προετοιμάσεις από τώρα μια ρομαντική απόδραση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα προκειμένου να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να «κοιτάξεις» μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που υπάρχει ένα άτομο που «λιώνει» για σένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεχάσεις για λίγο τα όποια σου προβλήματα και να ασχοληθείς με τις επιθυμίες σου και ιδιαίτερα τις επιθυμίες αυτές που συνδέονται με την αισθηματική σου ζωή. Η συγκεκριμένη όψη έτσι κι αλλιώς θα σου προσδώσει μια ιδιαίτερη γοητεία που θα σε κάνει ακαταμάχητο στο αντίθετο φύλο, με αποτέλεσμα αν είσαι ελεύθερος, να βρεθείς σε δίλημμα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν άτομα μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον που τρέφουν άλλου είδους αισθήματα για σένα. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς μαζί με τον σύντροφό σου και να γνωρίσει ο ένας τις παρέες του άλλου, με αποτέλεσμα να γίνετε αχώριστοι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η συνεύρεση των εραστών του ζωδιακού στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 του μήνα, θα σου δημιουργήσει έντονο προβληματισμό ως προς την αισθηματική σου ζωή. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο στα επαγγελματικά σου, θα σε κάνει να διαπιστώσεις ότι έχεις αφήσει πίσω την προσωπική σου ζωή και είναι καιρός να κάνεις κάτι προκειμένου να επαναφέρεις την αρμονία. Εξάλλου, η συναισθηματική ισορροπία είναι η κινητήριος δύναμή σου και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάς. Έτσι, αν διατηρείς μια σχέση, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να πείσεις τον σύντροφό σου ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα, κι αυτό μπορεί να γίνει με το να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται ο έρωτας να έρθει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ερωτική σου ζωή πρόκειται να είναι ιδιαίτερα φλογερή το επόμενο διάστημα, χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης – Άρη που πραγματοποιείται στις 7 του μήνα. Η όψη λαμβάνει χώρα στο συμβατό, πύρινο ζώδιο του Κριού, γεγονός που σε παροτρύνει να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή να ακολουθήσεις ένα μεγάλο έρωτα και να τον αφήσεις να σε πάει όπου θέλει αυτός. Αν είσαι ελεύθερος, η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τα τετριμμένα θα σε ωθήσει να κάνεις ένα ταξίδι, το οποίο εκτός από τις όμορφες εμπειρίες που θα σου προσφέρει, θα γίνει αιτία να συναντήσεις και τον έρωτα της ζωής σου. Έναν έρωτα, με τον οποίο το πάθος, η γοητεία αλλά και η καλή επικοινωνία θα είναι τα συστατικά που θα εγγυηθούν την μακροβιότητα και την επιτυχία του. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρθένος

Ο ερωτικός όγδοος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φιλοξενεί στις 7 του μήνα, την ένωση της Αφροδίτης με τον Άρη φίλε Παρθένε. Αυτό σημαίνει ότι η διαίσθησή σου μπορεί τώρα να σε οδηγήσει εκεί ακριβώς που θέλεις. Στην αποκατάσταση της αισθηματικής σου ζωής που το τελευταίο διάστημα, φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αν μάλιστα, πρόσφατα έχει κλονιστεί μια σοβαρή σχέση, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις που θα πείσουν τον σύντροφό σου ότι δικαιούσαι μια δεύτερη ευκαιρία. Ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου, η όψη αυτή θα σε «δέσει» περισσότερο με τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική έλξη είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στη δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί και να είναι παράνομη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η συνάντηση του Άρη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 7 του μήνα, σε τροφοδοτεί με την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις σχέσεις σου όπως πρέπει. Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται πολλοί πλανήτες μαζεμένοι στον τομέα των σχέσεών σου, ίσως σου έχει δημιουργήσει μια συναισθηματική «ταλαιπωρία», την οποία μπορείς να διαχειριστείς πιο εύκολα τώρα. Ο Άρης θα σε παροτρύνει να κάνεις αυτό που πρέπει, αλλά παράλληλα, θα παροτρύνει και τον σύντροφό σου να διορθώσει τυχόν λάθη του, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να τελειώσει μια τεταμένη περίοδος στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η συνάντηση των δυο εραστών του ζωδιακού, υπόσχεται να φέρει στη ζωή σου μια σχέση πολύ ενδιαφέρουσα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης, συναντιέται με την Αφροδίτη στις 7 του μήνα στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με την υγεία και την εργασία σου. Η όψη αυτή θα σε παροτρύνει να βάλεις στο μικροσκόπιο τις σχέσεις σου και να δεις πού πραγματικά βαδίζεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν προβλήματα που μπορούν να λυθούν, ώστε να υπάρξει εξυγίανση, θα κάνεις τα πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να αποφύγεις τις αυθόρμητες κινήσεις που δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος, το θέμα «σχέση» θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και θα αναζητήσεις τρόπους να «αποκατασταθείς» συναισθηματικά. Μια γνωριμία που θα γίνει σε κάποιον επαγγελματικό χώρο, έχεις μεγάλες πιθανότητες να εξελιχθεί σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, το γεγονός ότι εδώ και καιρό βρίσκονται πολλοί πλανήτες στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καθιστά από τους πιο τυχερούς αυτής της περιόδου. Η τύχη αυξάνεται ακόμα περισσότερο με την σύνοδο του Άρη και της Αφροδίτης στον συγκεκριμένο τομέα στις 7 Απριλίου. Έτσι, τις επόμενες μέρες, η ζωή σου θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε αναζωογονούν. Ο έρωτας δεν θα μπορούσε να λείπει από τη ζωή σου και αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επικοινωνία, το πάθος και γενικά η απόλυτη ταύτιση με τον σύντροφό σου, θα σε παροτρύνουν να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ακόμα όμως και αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία φαίνεται να έχει όλες τις προοπτικές για να εξελιχθεί σοβαρά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης πραγματοποιείται στις 7 του μήνα στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το γεγονός ότι σχηματίζεται σε ένα ζώδιο που είναι κάπως εχθρικό προς το δικό σου, μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στις σχέσεις σου. Αυτό θα συμβεί γιατί αν διατηρείς μια σχέση που μετράει αρκετό καιρό, ίσως πιεστείς από τα γεγονότα να την επισημοποιήσεις, κάτι που δεν είναι αντίθετο με τα «θέλω» σου, ίσως όμως απαιτεί έξοδα για τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένος. Με καλή διάθεση όμως γίνονται τα πάντα, και τελικά θα βρεις την λύση, αφού θα δεις ότι και η οικογένειά σου είναι πρόθυμη να σε βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις ότι ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά σου από όσο φανταζόσουν και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις το πράσινο φως. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σένα, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ξεχωριστές γνωριμίες. Επιπλέον, θα αυξήσει το επικοινωνιακό σου ταλέντο, με αποτέλεσμα να μπορείς να «γοητεύεις» από την πρώτη στιγμή τον κάθε ακροατή σου και να κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί ακριβώς που θέλεις εσύ. Αυτό το ταλέντο θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, μπορείς να δελεάσεις ένα πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και να δημιουργήσεις μια ενδιαφέρουσα σχέση μαζί του. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, αυτές τις ημέρες θα αναπτύξεις μια καλύτερη επαφή με τον σύντροφό σου, ενώ μπορείς να σχεδιάσεις και μια άκρως ερωτική απόδραση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σύνοδος Άρη – Αφροδίτης πραγματοποιείται στις 7 του μήνα, στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες και να προσπαθήσεις να τις καλύψεις με τις «ευλογίες» των πλανητών. Μια από τις ανάγκες που θα γίνει έντονα αισθητή αυτό το διάστημα είναι η συναισθηματική σου αποκατάσταση και το ζητούμενό σου δεν θα είναι απλά μια εφήμερη σχέση, αλλά μια σχέση στην οποία θα μπορείς να βασιστείς. Οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να βρεις το κατάλληλο άτομο, εκείνο όμως που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι για να διατηρηθεί αυτή η σχέση, δεν θα πρέπει να εκδηλώσεις εγωκεντρικές τάσεις και απαράδεκτη ζήλια. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η όψη αυτή θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου, παρόλο που και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-04-2013 00:00:00