blank
 
blank

Το μακρύ ταξίδι της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μέχρι τον Μάρτιο 2014. Προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Το μακρύ ταξίδι της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μέχρι τον Μάρτιο 2014.  Προβλέψεις από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω.

Η συνήθης παραμονή της Αφροδίτης σε κάθε ζώδιο είναι κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Τώρα όμως αποφάσισε να κάνει μια ….εξαίρεση και να παραμείνει για τέσσερις ολόκληρους μήνες στο ζώδιο του Αιγόκερω.
 
Και μπορεί ο πλανήτης του έρωτα και της καλοπέρασης να «μην τα δίνει όλα» μέσα από τη συντηρητική φύση του Αιγόκερω, ωστόσο αυτή δεν είναι μια άσχημη θέση της Αφροδίτης. Και πιστέψτε με, επειδή σε όλα υπάρχει ένας …μύθος, γνωρίζω άντρες και γυναίκες με πλανητική έμφαση στο συγκεκριμένο ζώδιο που το ερωτικό ταμπεραμέντο τους δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από άλλους που έχουν την Αφροδίτη σε παραδοσιακά «αφροδίσια» ζώδια όπως ο Ταύρος ή ο Ζυγός.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι 5 Μαρτίου 2014.

Η είδηση λοιπόν τηλεγραφικά είναι η εξής: Στις 5 Νοεμβρίου 2013, η Αφροδίτη ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014, αφού θα πραγματοποιήσει και ανάδρομη πορεία από τις 21 Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014. 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και τα ζώδια.

Είναι λογικό τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επιρροή αυτής της διέλευσης να είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες.
 
Ωστόσο λίγο-πολύ όλοι θα ευεργετηθούμε από την ….αρμένικη βίζιτα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Μην ξεχνάμε, ότι η Αφροδίτη είναι στην πραγματικότητα ένας «μικρός Δίας» και με τις διελεύσεις της, εκτός από τον ερωτικό τομέα, τονίζονται και άλλοι,, όπως ο οικονομικός, αλλά και ο χώρος των επαγγελματικών μας. Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα συμβάλλει η επικείμενη «εμμονή» της Αφροδίτης με τον Αιγόκερω στο άμεσο μέλλον των δώδεκα ζωδίων.
 
Από την εκπομπή «Μέσα σε όλα» με τη Μαρίνα Σεραφειμίδου με καλεσμένο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-11-2013 00:00:00