blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 1 ως 7/7/2019.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 1 ως 7/7/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουλίου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 1 ως 7/7/2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο η σκέψη σου θα σε οδηγήσει σε επαναπροσδιορισμούς, ίσως να διαφοροποιηθεί το ενδιαφέρον που έχεις για ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις και να εστιάσεις στα σωστά σημεία, αντικειμενική θα είναι η σκέψη σου. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Σε σχέση. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ενισχύσει την ανάγκη σου για ισορροπία και συναισθηματική καταστάλαξη. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, η ορμητικότητα σου ίσως να σε οδηγήσει σε παθιασμένες ενέργειες. Θα πρέπει να αποφύγεις τον απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς, στις υποθέσεις που το ταίρι σου σου φέρει αντιρρήσεις προσπάθησε να σκεφτείς συγκαταβατικά, η εμφάνιση της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανόν να έρθεις τυχαία ή απρογραμμάτιστα σε επαφή με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας ενδιαφέρον και αμοιβαία ερωτική έλξη. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, οι συνθήκες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να αποκτήσεις σταθερή σχέση, εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να μην φρενάρεις την εξέλιξη.

Σε σχέση. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη προσοχή σε τάσεις καχυποψίας, θα κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητα συμπλέγματα, ίσως να υπάρξουν από πλευράς σου ψυχολογικά ή συναισθηματικά κολλήματα. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Λέοντα θα καταφέρεις να βρεις τον δυναμισμό σου, αισιόδοξες θα γίνουν οι σκέψεις σου, ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στην Παρθένο παρελθοντικά ζητήματα θα κλείσουν με θετική κατάληξη, θα δοθούν βάσιμες υποσχέσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανόν να εστιάσεις στην απαισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, ενδεχομένως να σε αγχώσει η πορεία που έχει πάρει η προσωπική σου ζωή αυτό όμως δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό στο να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Προσοχή στις εσωτερικές αντιθέσεις και κυκλοθυμίες, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να σκεφτείς ισορροπημένα και αντικειμενικά. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, τις κινήσεις σου και τις προσδοκίες σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο η στάση σου ίσως να βγάλει ένα είδος εξάρτησης, ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξάρσεις ίσως και τα απότομα σκαμπανεβάσματα, προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Αν θέλεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου πάρε τα ηνία στα χέρια σου, κάνε τις ανάλογες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη και την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείς ή να δεχτείς να επαναφέρεις στη ζωή σου κάποιο πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση ή συνομιλία, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Προμηνύεται νέα αρχή, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει μόνο η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει.

Σε σχέση. Η Ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την ευάλωτη ή τρωτή πλευρά του χαρακτήρα σου, ωστόσο οι αναλυτικές συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Προσπάθησε να εμπιστευτείς και να σκεφτείς αντικειμενικά, θα καταφέρεις να βρεις λύσεις. Με την είσοδο του Άρη και της Σελήνης στον Λέοντα δεν αποκλείεται να εμφανίσεις την ανάγκη να βγεις από τα συνηθισμένα, θα αναζητήσεις ανέμελες χαλαρές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση του Άρη και της Σελήνης στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να προσεγγίσεις και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Επικοινωνιακή και ελκυστική θα είναι η στάση σου, σε χώρους με κόσμο θα βρεθείς, κοινωνική θα είναι η διάθεση σου δεν απορρίψεις προτάσεις για συναντήσεις. Στην περίπτωση που βρεις το κατάλληλο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου προσπάθησε να κινηθείς γρήγορα και άμεσα, μην αφήσεις την ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο ηρεμία και συγκαταβατική διάθεση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα βρεις συναισθηματική κατανόηση. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει το θέμα της δέσμευσης, με την είσοδο του Άρη και της Σελήνης στο ζώδιο σου χειρίσου το θέμα με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο θα βοηθήσει να γίνουν βάσιμες συζητήσεις και να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο και ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις τόσο τα παλιά λάθη, όσο και τα καινούργια ανοίγματα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από τη στασιμότητα και να οργανώσεις τις από εδώ και πέρα κινήσεις σου. Η στάση σου θα είναι κοινωνική, η εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα θα σε ενισχύσει με δυναμισμό, θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να ανοίξεις καινούργια δίοδο στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο ίσως να υπάρξουν εσωτερικές ανασφάλειες, κυκλοθυμική θα γίνει η συμπεριφορά σου, ωστόσο θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις, τι φοβάσαι, και τι πρέπει να τερματίσεις. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να βρεις την άκρη του νήματος, οι αναθεωρήσεις σου θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είσαι σε θέση να ελέγξεις και να κατευθύνεις την πορεία της σχέσης σου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κινηθείς με αμεσότητα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Ολική Ηλιακή έκλειψη και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο θα σκεφτείς σε βάθος και θα εξετάσεις πολύ καλά τα ενδεχόμενα, η λογική σου θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες ή απαντήσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο θα μπορέσεις να ισορροπήσεις συναισθηματικά, αν βάλεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή θα το καταφέρεις, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις σωστά τα καινούργια ανοίγματα.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα καλό θα είναι να αποφύγεις τις έντονες αντιδράσεις και τις παρορμητικές ή οξύθυμες εξάρσεις, προσπάθησε να διατηρήσεις τη συγκαταβατική σου διάθεση. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανόν να σε ωθήσει σε συζητήσεις που θα αφορούν το μέλλον της σχέσης σου, ίσως να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις που από καιρό υπάρχουν στη σκέψη σου. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, βγαίνεις από αμφιβολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη κάτι συγκαλυμμένο θα αποκαλυφθεί, μέσα στην εβδομάδα τα αποκαλυπτικά γεγονότα θα σου δώσουν το έναυσμα για να προσεγγίσεις. Μια υπόθεση θα ξεκαθαριστεί και θα σου ανοίξει δίοδο για σχέση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Λέοντα πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα αφήσεις τον χρόνο να φύγει άπραγος, ο δυναμισμός σου θα σε ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με δυνατότητα έναρξης σχέσης, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο φέρνει θετικές εξελίξεις.

Σε σχέση. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους αισθήματα ανασφάλειας και εξάρτησης, ωστόσο αυτό θα έχει και τη θετική του πλευρά, θα στρωθεί έδαφος για σοβαρές συναισθηματικές συζητήσεις που θα κλείσουν με δεσμευτικές υποσχέσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα έχει θετική επίδραση, η στάση σου θα γίνει συγκαταβατική, οι πράξεις σου θα κάνουν το πρόσωπο που αγαπάς να προσκολληθεί σε σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό από τυχαίο γεγονός να έρθεις σε προσωπική συνομιλία με πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση την ερωτική σας υπόθεση. Ο ερχομός του Άρη στον Λέοντα καθώς και η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας ωθήσει να κινηθείτε δυναμικά, να εκδηλωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τα μεταξύ σας αισθήματα. Με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο προμηνύεται έναρξη σχέσης που θα έχει μελλοντικές διαστάσεις και προδιαγραφές.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα ορμητικότητα θα έχουν οι πράξεις σου, το νου σου να μην ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια. Ένταση και πάθος θα έχουν οι ενέργειες σου, δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις τις υπερβολές. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στο συναίσθημα, ουσιαστικά θα βρεις τον τρόπο να ισορροπήσεις τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη θα πρέπει να προσπαθήσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να αποφασίσεις τι σκοπεύεις να κάνεις και με ποιο άτομο. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στις ανοιχτές συναισθηματικές σου υποθέσεις. Θα πρέπει να αποφύγεις το συναισθηματικό μπλοκάρισμα γιατί αυτό θα σε οδηγήσει στην αδράνεια. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στην Παρθένο οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συστηματικές επαφές με πρόσωπο που ήδη σκέπτεσαι.

Σε σχέση. Συναισθηματικές διακυμάνσεις θα έχει το εξαήμερο σου. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο οι διαθέσεις σου ενδεχομένως να γίνουν κυκλοθυμικές, πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου. Με την εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα ενδέχεται να υπάρξουν από την πλευρά σου ξεσπάσματα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις την ορμητικότητα σου, θα πρέπει να κινηθείς ήρεμα και συγκαταβατικά, απέφυγε τις ανταγωνιστικές ερωτικές κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο θα σου φέρει συναισθηματική ένταση, θα νιώσεις την ανάγκη κάτι στενάχωρο ή στάσιμο να τερματίσεις, και ταυτόχρονα κάτι διαφορετικό να ξεκινήσεις. Με την εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα θα έχεις τον δυναμισμό να προσεγγίσεις το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σου, είτε αυτό θα αφορά καινούργιο άγνωστο άτομο, είτε κάποιο ήδη γνώριμο. Παίρνεις την απόφαση να δοκιμαστείς και να αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σου δώσει άνοιγμα για σχέση.

Σε σχέση. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη ίσως να μην καταφέρεις να προσαρμοστείς σε κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες μέσα στη σχέση σου, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να μεταμορφώσεις ή να αναδομήσεις τη σχέση σου. Με την εμφάνιση του Άρη στον Λέοντα προσοχή να μην δημιουργηθεί ανταγωνισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ίσως να προσπαθήσει ο καθένας από την πλευρά του να διεκδικήσει το πάνω χέρι.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο ίσως να μπερδευτεί λίγο ο συναισθηματικό σου κόσμος, από την μια θα υπάρξουν ανασφάλειες, από την άλλη θα θελήσεις να ανανεωθείς, το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση θα στρέψεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς γιατί μέσα στην εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα και την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα έχεις επαναφορά προσώπου από το παρελθόν, αλλά και μια ευχάριστη νέα γνωριμία.

Σε σχέση. Με την Ολική Ηλιακή έκλειψη κάπως ασυνήθιστες ή περίεργες θα είναι οι διαθέσεις σου, το ταίρι σου ίσως να αδυνατεί να κατανοήσει τη στάση σου. Η συναισθηματική παλινδρόμηση που θα κάνει την εμφάνιση της, καθώς και η εσωτερική αναστάτωση που θα νιώσεις, ίσως να σε οδηγήσουν σε διαφυγή από την πραγματικότητα. Προσπάθησε να περάσεις με το ταίρι σου ξέγνοιαστα, προχώρα σε ανανεωτικές προτάσεις, απέφυγε την προσκόλληση είτε σε προαισθήματα ή σε απόψεις.

Φαίδρα Μάρκου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-06-2019 14:00:00