blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 12 ως 18/8/2019.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 12 ως 18/8/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 12 ως 18 Αυγούστου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 12 ως 18/8/2019

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και την Πανσέληνο στον Υδροχόο, προσοχή στην εσωτερική σου ορμητικότητα και στις επαναστατικές σου διαθέσεις, σκέψου πολύ καλά τις απαντήσεις που θα δώσεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη σου φέρνει άνοιγμα, το θέμα είναι πως θα το χειριστείς και ποιες θα είναι οι βλέψεις σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βγεις από το κατεστημένο σου, ασυνήθιστες θα είναι οι προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον ανάδρομο Ουρανό και στη θέση του Άρη. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στην Παρθένο θα σε ωθήσει σε πράξεις και αποφάσεις που στόχο θα έχουν την αλλαγή. Θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις μέσα στη σχέση σου, και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να μην υπάρξουν αρνητικές ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη τα ανοίγματα θα τονώσουν τις διαθέσεις σου, διατήρησε αισιόδοξη την ψυχολογία σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις, θα είσαι σε θέση να κινηθείς και να μην αδρανήσεις. Κράτα κοινωνική στάση, εσύ που είσαι χωρίς σχέση θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις με νέα γνωριμία, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα δημιουργήσει κλίμα για προσεγγίσεις. Με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο οι αποφάσεις σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά.

Σε σχέση. Ο ανάδρομος Ουρανός ίσως να φέρει στο προσκήνιο παλιά θέματα για τα οποία θα πρέπει να συζητήσεις πλέον ανοιχτά και ξεκάθαρα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα θελήσεις να χαλαρώσεις ίσως και να αποστασιοποιηθείς, προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις και να αναλάβεις δυναμική δράση. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θα σου δώσει τη δυνατότητα να κλείσεις αρνητικό ζήτημα που δημιουργεί κλίμα έντασης και δυσανασχέτησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, η εσωτερική αναστάτωση που θα νιώσεις ίσως να σε οδηγήσει σε σπασμωδικές ή παρορμητικές ενέργειες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ωθήσει σε πράξεις γρήγορες και δραστικές, ουσιαστικά θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να τρέξεις τα γεγονότα και να βγεις από την αδράνεια. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς ίσως να μη σε βοηθήσει να κινηθείς συνειδητοποιημένα, προσπάθησε να αποφύγεις προτάσεις για τις οποίες υπάρχει η πιθανότητα λίγο μετά να μετανιώσεις που τις έκανες.

Σε σχέση. Κάπως δύσκολη θα είναι η εβδομάδα σου με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εσωτερικές εντάσεις. Από την μια ο ανάδρομος Ουρανός, από την άλλη η Πανσέληνος στον Υδροχόο και η είσοδος του Άρη στην Παρθένο, θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στα συναισθήματα σου όσο και στις απόψεις σου. Δεν θα λείψουν οι επαναστατικές και ανατρεπτικές διαθέσεις, θα είναι δύσκολο για σένα να κατασταλάξεις και να οριστικοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη και την Πανσέληνο στον Υδροχόο ενθαρρυντικά θα είναι τα γεγονότα μέσα στη εβδομάδα. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου, υπό τον έλεγχο σου θα βρίσκονται τα συναισθήματα σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις ανασφάλειες και τις σπασμωδικές κινήσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει τη ζωτικότητα σου, βάλε σε λειτουργία τη γοητεία σου, πέρνα σε ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ουρανό ίσως να βρεθείς μπροστά σε παλιά ανοιχτά ζητήματα, προσπάθησε να σκεφτείς και να κινηθείς σκεπτόμενα, βγες από το άγχος και τη σύγχυση. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο αλλάζεις, διαφοροποιείς, και βγαίνεις από τη στασιμότητα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι αναζωογονητικές, δώσε θετικές απαντήσεις, θα καταφέρεις να δώσεις οξυγόνο στη σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο να βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη και την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς ο ρομαντισμός σου θα πάρει έκταση, θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις το πρόσωπο που θα σε συναρπάσει και θα σε τονώσει συναισθηματικά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς άμεσα, να προσεγγίσεις και να γοητεύσεις. Αισιόδοξα θα είναι τα ανοίγματα, μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να γνωριστείς και να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ουρανό αναθεωρείς, αλλάζεις στάση και απόψεις, βγαίνεις από την παθητική ή μη σκεπτόμενη αντίδραση. Ζωτικότητα θα σου φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς και να πορευτείς με σταθερά βήματα. Σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό περνάς σε προτάσεις, παίρνεις πρωτοβουλίες, ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία της σχέσης σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο και στο τέλος της εβδομάδας την εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο σου τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις συναισθηματική σκοπιά και να ανανεωθείς. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις και ξεκαθαρίσματα με πρόσωπο που ήδη γνωρίσεις. Εσύ που αναζητάς μια νέα αρχή προσπάθησε να βγεις από τις αναστολές να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς. Κάνε το βήμα να προχωρήσεις μπροστά, πάρε νέες αποφάσεις.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ουρανό σκαμπανεβάσματα θα έχουν οι διαθέσεις σου, ωστόσο αυτό που τελικά θα υπερισχύσει θα είναι η ανάγκη σου για σταθεροποίηση, θα θελήσεις μια κατασταλαγμένη πορεία χωρίς ανατροπές. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τις ανασφάλειες, περνάς σε δυναμικές πράξεις, ουσιαστικά θα καταλάβεις πως η εξέλιξη απαιτεί αμεσότητα και όχι επιπλέον τρεναρίσματα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα έχεις τη διάθεση να ανατρέψεις το αρνητικό αποτέλεσμα των επαφών σου με πρόσωπο που το παρελθόν. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα υπάρξουν επαφές μεταξύ σας, συγκαταβατική εκδηλωτική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις. Θα καταφέρεις να αλλάξεις την κατάληξη και να στρώσεις το έδαφος για έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη και με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς θα κινηθείς χαλαρά, θα αποφύγεις τις πιέσεις, συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό η ανάγκη σου για ανανέωση τολμηρή και ζωηρή θα κάνει τη στάση σου, θα σε ωθήσει σε τονωτικές προτάσεις. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία πρόσεξε να μην μπερδευτείς συναισθηματικά, η κρίση σου θα είναι επηρεασμένη από τα παλιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κυκλοθυμίες, παρορμητικές αντιδράσεις, καθώς και τάσεις αναποφασιστικότητας. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς ίσως να νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, σίγουρα δεν θα θελήσεις να τρέξεις τα γεγονότα. Με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις τις απρόσωπες σχέσεις και επαφές.

Σε σχέση. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα σου δώσει τη δυνατότητα να περάσεις ήρεμα και χαλαρωτικά με το ταίρι σου, ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο αν εσύ προσπαθήσεις να αποφορτιστείς και να βγεις από τις εσωτερικές σου ανησυχίες. Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει τις διαθέσεις σου, ίσως να θελήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη ευχάριστες επαφές θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα ενθουσιαστείς. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα κάνει την κίνηση να σε πλησιάσει, ίσως να αφόρα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα βγάλει στην επιφάνεια τη ρομαντική και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα έχεις τη διάθεση να αφεθείς στα συναισθήματα σου και να κάνεις πέρα τον αυστηρό ρεαλισμό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα προκύψει νέα αρχή.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ουρανό προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις μεταπτώσεις, σε θέματα που σου δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση καλό θα είναι να μην δώσεις έκταση. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να αποφύγεις το άγχος, χαλαρώνεις και βγαίνεις από τον αρνητισμό. Η διάθεση σου θα γίνει συγκαταβατική και αρκετά αισθησιακή, σε συνδυασμό με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς θα καταφέρεις να περάσεις με το ταίρι σου ήρεμα αποφεύγοντας τους προβληματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ουρανό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς ίσως να μην καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να ακούσεις τη φωνή της λογικής, ωστόσο η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό ίσως να σε οδηγήσει τελικά σε παρορμητικές ενέργειες. Στην περίπτωση που αναζητήσεις νέα γνωριμία θα βρεις τις συνθήκες πρόσφορες, η κατάληξη θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο συνειδητοποιημένα θα πράξεις.

Σε σχέση. Ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα χρειαστούν αποφασιστικότητα. Για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις με το ταίρι σου προσπάθησε να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που επιθυμείς, τα μισόλογα και οι υπεκφυγές θα φέρουν τρεναρίσματα που θα λειτουργήσουν εις βάρος σου. Ο ερχομός του Άρη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να κινηθείς οργανωμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου, ίσως να εστιάσεις σε πρόσωπα εκκεντρικής εμφάνισης ή προσωπικότητας, θα θελήσεις κάτι το διαφορετικό. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα χρειαστούν κάποιες περιπτώσεις, πρόσεχε να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις να συναναστραφείς και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Σε σχέση. Ο ανάδρομος Ουρανός και η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σε ωθήσουν να αλλάξεις τις αρνητικές συνθήκες μέσα στη σχέση σου και να βγεις από τη ρουτίνα. Προσοχή στις συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις και στα πισωγυρίσματα, προσπάθησε να έχεις σταθερές βλέψεις, αναγκαία θα είναι η εσωτερική ισορροπία. Με τον Άρη να εισέρχεται την Παρθένο και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Κριό θα πρέπει να ελέγξεις την αντιδραστικότητα σου σε θέματα διαφωνιών ή αντιρρήσεων.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ουρανό να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία διαφοροποιήσεις θα προκύψουν στις διαθέσεις σου, σε συνδυασμό με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο η στάση σου ενδεχομένως να γίνει κάπως πιο τολμηρή. Φεύγουν οι ενδοιασμοί, θα καταφέρεις να προχωρήσεις τα βήματα σου, προσεγγίσεις θα γίνουν από την πλευρά σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις την προσιτή και οικεία πλευρά της προσωπικότητας σου.

Σε σχέση. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου θα εστιάσεις στη συναισθηματική σχέση που έχεις με το ταίρι σου, η στάση σου θα είναι ήρεμη και δοτική. Η είσοδος του Άρη στην Παρθένο θα βοηθήσει να παρθούν αποφάσεις γι ένα συγκεκριμένο ζήτημα που έχει να κάνει με την πορεία και το μέλλον του δεσμού σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα δημιουργήσει ανάγκη τόνωσης, ίσως να θελήσεις να κάνεις μια εκδρομή με το ταίρι σου.

Φαίδρα Μάρκου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2019 06:02:00