blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 20 ως 26/5/2019.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 20 ως 26/5/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2019, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 20 ως 26/5/2019

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στους Διδύμους πρόσχαρη και ζωτική θα είναι η διάθεση σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να απλωθείς κοινωνικά. Θα υπάρξει το άνοιγμα για γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις την νέα αρχή με καινούργιο άτομο, η σκέψη σου δεν θα εστιάσει στα παλιά. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις μπροστά, ανοίγεται προοπτική για νέες περιπέτειες.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι να βγεις από την πίεση, την ανία και τη ρουτίνα, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα και να αποδεσμευτείς από τις εξαναγκαστικές συνήθειες. Προσοχή στις ψυχολογικές εξάρσεις και διακυμάνσεις, με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ελευθερία, απέφυγε τις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους και την Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, πιθανό θα είναι να ακουστεί πρόταση επανασύνδεσης. Σε τηλεφώνημα ή σε τυχαία συνάντηση θα διαπιστωθούν προθέσεις επανένωσης, καλό θα είναι να μην τρενάρεις τις καταστάσεις, αυτή τη φορά η αμεσότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα σου δοθεί το άνοιγμα να βγεις από τη στασιμότητα και να αλλάξεις τα δεδομένα, πάρε τις αποφάσεις σου και δραστηριοποιήσου χωρίς αναβολές.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Διδύμους ενδεχομένως να γίνει κάπως αδιάφορη η στάση σου, ίσως να αποστασιοποιηθείς, σταματάς να ανησυχείς και να σκέπτεσαι. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε ωθήσει προς την ονειροπόληση και την ξεγνοιασιά, θα εστιάσεις στην ηρεμία σου και στην ψυχαγωγία σου. Στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι θερμή και ανέμελη, θα εκδηλωθείς ερωτικά, θα καταφέρεις να περάσεις ήρεμα χωρίς υποχρεώσεις και πιέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο σου θα ενισχύσουν την ανάγκη σου για κοινωνική δικτύωση, θα θελήσεις να συναναστραφείς και να διευρύνεις τις γνωριμίες σου. Θα φλερτάρεις και θα πλησιάσεις με τρόπο αυθόρμητο που θα κερδίσει τις συμπάθειες, θα εκδηλωθείς και θα βρεις θετική ανταπόκριση. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό οι πρωτοβουλίες και οι προτάσεις σου θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα, καταφθάνει νέα γνωριμία.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο σου αισιόδοξη και ζωηρή θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να τονώσεις τη σχέση σου και να τη βγάλεις από τη ρουτίνα. Από τη δική σου πλευρά θα ακουστούν ευχάριστα λόγια και ανανεωτικές προτάσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Ιχθείς προσοχή να μην χειριστείς επιπόλαια καταστάσεις που θα απαιτούν σοβαρή και υπεύθυνη στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θετική επίδραση θα έχει στη διάθεση σου και στη συμπεριφορά σου η εμφάνιση του Ερμή στους Διδύμους, σε επικοινωνιακό επίπεδο θα θελήσεις να δώσεις ώθηση στην εξέλιξη των προσωπικών επαφών. Αρχές της εβδομάδας πιθανό θα είναι να τηλεφωνηθείς και να συναντηθείς με πρόσωπο που υπάρχει συναισθηματικό ενδιαφέρον μεταξύ σας. Οι συζητήσεις και οι φιλοφρονήσεις θα ανοίξουν δίοδο για προσωπικές συναντήσεις, θα είναι σωστή η επιλογή σου να δώσεις περεταίρω έκταση.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο στους Διδύμους βγαίνεις από το άγχος, σταματάς να δίνεις τροφή σε ανασφάλειες και δυσοίωνες σκέψεις. Θα τονωθεί η ανάγκη σου για αναζωογονητικές αλλαγές, προτάσεις ανανέωσης θα κάνεις στο ταίρι σου και θα λάβεις θετική απάντηση. Με δικές σου πρωτοβουλίες θα καταφέρεις να βγάλεις τη σχέση του από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, πολύ καλά θα κάνεις και θα προτείνεις τρόπους διασκέδασης.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με επικοινωνιακά ανοίγματα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, δεν θα λείψουν και οι κοινωνικές δραστηριότητες. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα τονώσει την ανάγκη σου για δράση και για αλλαγή κατεύθυνσης, επιθυμία σου θα είναι η νέα γνωριμία, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική. Το κλίμα θα είναι κατάλληλο για προσεγγίσεις οι διαθέσεις θα είναι θετικές, θα βρεις πρόσφορο έδαφος. Τα συμβάντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου,συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας.

Σε σχέση. Δεν θα είναι ανιαρή η εβδομάδα σου, εσύ και το ταίρι σου θα εστιάσετε στο πως μπορείτε να βγείτε από τα καθέκαστα και να τονώσετε τις συνθήκες του δεσμού σας. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ιδέες και προτάσεις θα ακουστούν, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσεις θα είναι να κάνετε σαν ζευγάρι κάτι διαφορετικό που να μπορεί να σας βγάλει από τη ρουτίνα. Θα έχετε επικοινωνία με φίλους, θα υπάρξουν συναναστροφές και καλέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους χαλαρώνεις λίγο την αυστηρή σου κριτική, θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν καινούργια άτομα, κοινωνική και προσιτή θα είναι η στάση σου. Θα υπάρξει η δυνατότητα να γνωριστείς σε προσωπικό επίπεδο με ένα συγκεκριμένο άτομο, ωστόσο η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τον βαθμό της ανταπόκρισης σου. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει σε ενέργειες κάπως ασυνήθιστες για τα δεδομένα σου.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην μελλοντική πορεία του δεσμού σου, θα θελήσεις να χτίσεις γερές βάσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σου, θα επικεντρωθείς στις κοινές επιθυμίες που έχεις με το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς χαλαρώνεις, αφήνεις τις καταστάσεις να κυλήσουν από μόνες τους χωρίς αγχωτικές παρεμβάσεις.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σου ταλέντο, θα βρεις τρόπο να ανοιχτείς και να πιάσεις την κουβέντα, σε φιλικές παρέες θα υπάρξουν και γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα. Αμεσότητα θα έχει η στάση σου, ελκυστικότητα και οικειότητα θα εκπέμπεις, αν βάλεις στόχο την καινούργια γνωριμία θα καταφέρεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη με ένα συγκεκριμένο άτομο θα έχεις το άνοιγμα που επιθυμείς.

Σε σχέση. Με τον ερχομό του Ερμή στους Διδύμους και της Σελήνης στους Ιχθείς αυτό που θα θελήσεις θα είναι να περάσεις με το ταίρι σου μια ξέγνοιαστη εβδομάδα χωρίς έγνοιες και προβληματισμούς. Η κοινωνική σου διάθεση θα σας βοηθήσει σαν ζευγάρι να περάσετε ανανεωτικά και διασκεδαστικά, θα βγείτε από τη ρουτίνα σας, θα συναντηθείτε με φίλους. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό σε περίπτωση που αισθανθείς πίεση η στάση σου θα είναι ανατρεπτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ανέμελα θα θελήσεις να περάσεις την εβδομάδα σου, από την μια ο Ερμής στους Διδύμους από την άλλη η Σελήνης στους Ιχθείς θα καταφέρεις να βγεις από τις σκοτεινές σκέψεις και το εσωτερικό στρες. Θα λάβεις προτάσεις για φιλικές εξόδους, οι συμπτώσεις θα σου φέρουν καινούργιες ευκαιρίες, έλξη θα νιώσεις για το συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσεις. Εσύ που θέλεις να ανανεωθείς, να φλερτάρεις, ακόμα και να ερωτευτείς, θα έχεις το κατάλληλο άνοιγμα, εκδηλώσου χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ισορροπημένο ενδιαφέρον θα δείξεις στο ταίρι σου, θα σκεφτείς με ορθολογισμό, περιορισμένες θα είναι οι ζήλιες και οι κτητικές τάσεις. Η ανέμελη διάθεση σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εκδηλώσεις την έλξη σου αυθόρμητα χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο ή σκοπό. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Ιχθείς θα υπάρξουν αμοιβαίες θερμές εξομολογήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ζωηρή θα είναι η εβδομάδα σου, με τον Ερμή στους Διδύμους θα συναντηθείς, θα συναναστραφείς και θα μιλήσεις αυθόρμητα. Ανάγκη σου θα είναι να βρεθείς σε παρέες να γνωρίσεις και να συζητήσεις δίνοντας έτσι μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα σου. Αν σε ενδιαφέρει η νέα γνωριμία θα υπάρξει το κατάλληλο άνοιγμα, ωστόσο προσπάθησε να προσεγγίσεις μεθοδικά. Σε περίπτωση που βάλεις στο στόχαστρο κάποιο συγκεκριμένο άτομο καλό θα είναι να μην το μπερδέψεις με τη στάση σου.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες, θα νιώσεις ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης που θα πρέπει να την οριοθετήσεις. Χαλιναγώγησε τις εσωτερικές σου ορμές, επειδή δεν θα είσαι σε θέση να ανεχτείς πιέσεις και εξαναγκασμούς γι αυτό η συμπεριφορά σου σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να γίνει αντιδραστική. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου, εξήγησε στο ταίρι σου τι σε ενοχλεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα σε χαλαρώσει η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους, ουσιαστικά συνειδητά θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τον απόλυτο ρεαλισμό, θα δεις τις καταστάσεις με πιο ανέμελη διάθεση. Ανάγκη σου θα είναι να ξεδώσεις, να βρεθείς με φίλους, να διασκεδάσεις και να αφήσεις την πολλή σοβαρότητα στην άκρη. Κοινωνική θα είναι η εβδομάδα σου, θα υπάρξει το ενδεχόμενο να συνομιλήσεις με καινούργια πρόσωπα, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να προσπαθήσεις να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει σε αποφασιστικές κινήσεις και διεκδικήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τις επιδιώξεις σου. Προσπάθησε να κινηθείς συγκαταβατικά, θα αποδειχτεί λάθος αν επιχειρήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου με απαιτητικό τρόπο. Η Σελήνη στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στη συναισθηματική σκοπιά των καταστάσεων, στόχος σου θα είναι να διατηρηθεί η ισορροπία του δεσμού σου γι αυτό θα καταφέρεις να αποφύγεις τις πιέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα σου δώσει τα κατάλληλα ανοίγματα για να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες. Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα τονώσει τις εσωτερικές σου ανάγκες θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να προσεγγίσεις και να δοκιμαστείς σε καινούργιες συναισθηματικές καταστάσεις. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να γοητεύσεις, η στάση σου θα είναι αυθόρμητη και ελκυστική, θα κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους και τον Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ουρανό ίσως να μην λείψουν οι εξάρσεις και οι εσωτερικές επαναστάσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να φέρεις ριζικές αλλαγές μέσα στη σχέση σου, απέφυγε τον βιαστικό και επιφανειακό τρόπο σκέψης. Στην περίπτωση που νιώθεις πως καταπιέζεσαι σκέψου με ορθολογισμό, πράξε με αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο του Ερμή και του Ήλιου στους Διδύμους ανανεωμένη και ζωηρή θα είναι η διάθεση σου, θα φλερτάρεις, θα δώσεις έκταση στις κοινωνικές επαφές και στις γνωριμίες που θα προκύψουν. Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς την πρόταση που θα λάβεις από ένα συγκεκριμένο άτομο που θα κερδίσει την συμπάθεια σου. Αλλάζει το σκεπτικό σου, τολμηρή θα είναι η στάση σου, η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σε ωθήσει να δώσεις θετικές απαντήσεις.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους ανέμελη θα είναι η στάση σου, δεν θα χειριστείς τις καταστάσεις με άγχος και μεγάλη σοβαρότητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη καταφθάνει στο ζώδιο σου, προσοχή στις ονειροπολήσεις και στις φαντασιώσεις προσπάθησε να μείνεις εντός πραγματικότητας. Συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου, θα εστιάσεις στα θετικά που εισπράττεις από τη σχέση σου. Ανάγκη σου θα είναι να ξεφύγεις από την πίεση, θα καταφέρεις να ανανεωθείς.

Φαίδρα Μάρκου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2019 14:00:00