blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 20 έως 26/11/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 20 έως 26/11/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 20 έως 26/11/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε δραστηριοποιήσει, αποφασιστική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική και ποθητή.  Με τον Ήλιο στον Τοξότη και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, ευχάριστα γεγονότα θα ενισχύσουν τις προσδοκίες σου. Τυχαία συμβάντα θα σου ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας, προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου σε συνετά πλαίσια.

Σε σχέση. Ομαλά θα κυλήσει η σχέση σου μέσα στην εβδομάδα, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι που συχνά πυκνά δίνει αφορμές για εντάσεις. Θα ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες, θα τερματίσουν αρνητικά ζητήματα, η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσεις θα φέρει τάξη και ισορροπία.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και την Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό,  εσύ και το ταίρι σου παίρνετε αποφάσεις που θα αναζωογονήσουν τα μεταξύ σας αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, προσιτή θα είναι η στάση σου, ελκυστικό το παρουσιαστικό σου, δυναμικές οι προσεγγίσεις σου. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το ανιαρό και το στάσιμο, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου θα  σε ενθουσιάσει θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Στην επιλογή σου θα είναι αν θα προχωρήσεις σε σταθερό δεσμό ή αν θα δεις αυτή τη νέα γνωριμία σαν μια απλή περαστική περιπέτεια.

Σε σχέση.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω εσύ που διατηρείς μακροχρόνια σχέση δεσμεύσεις θα θελήσεις, σοβαρές υποσχέσεις θα ακουστούν. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Τοξότη αυτό που θα θελήσεις από τη σχέση σου θα είναι μελλοντική πορεία, οι σοβαρές συζητήσεις που θα γίνουν θα έχουν ελπιδοφόρα εξέλιξη. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς δοτική και συμπονετική θα είναι η στάση σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Έρχονται ελπιδοφόρα ανοίγματα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα  τα γεγονότα σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα σου θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις και να κερδίσεις το πρώην ταίρι σου. Καταφθάνουν αισιόδοξες πληροφορίες, ο άμεσος και σωστός σου χωρισμός θα οδηγήσουν τις εξελίξεις σε επανασύνδεση. Με τον Ήλιο να κάνει την εμφάνιση του στον Τοξότη, δυναμική και αυθόρμητη θα είναι η δράση σου, θα βρουν στόχο οι ενέργειες σου.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στο Αιγόκερω και τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα στη σχέση σου,  θα καταφέρεις να τερματίσεις δυσκολίες ή εμπόδια.  Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Ιχθείς η αισθαντικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να ηρεμήσεις και να ισορροπήσεις το πρόσωπο που αγαπάς. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σας βρει σε συνεννόηση και αρμονία, θερμές στιγμές θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει στην αναζήτηση σταθερής σχέσης, κοινωνική θα είναι η στάση σου, πρόσχαρη η συμπεριφορά σου. Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Τοξότη δε θα αδιαφορήσεις στην προοπτική της νέας γνωριμίας, στη συνομιλία σου με ένα καινούργιο πρόσωπο θα δώσεις έκταση, θα δεχτείς την πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα καταφέρεις να εναντιωθείς σε κάποιες προσωπικές σου αναστολές, αποφασίζεις να ξεκινήσεις καινούργια σχέση.Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω αν είσαι στην αρχή της σχέσης σου οι χαλαρές επαφές θα γίνουν πιο σταθερές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να βγεις από την αβασιμότητα. Αν ήδη είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς το ενδεχόμενο της επισημοποίησης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ηρεμία θα υπάρξει στη σχέση σου, η στάση σου ως προς το ταίρι σου θα είναι συγκαταβατική, θα υπάρξει κατανόηση και υποχωρητική διάθεση και από τις δυο πλευρές.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι.  Θα την περιποιηθείς την εμφάνιση του, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξει κατάκτηση. Θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σου θα είναι ελκυστική, ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σε ωθήσει σε στοχευμένες προσεγγίσεις. Ένα όμορφο πρόσωπο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, στο ραντεβού που θα κλείσεις θα περάσεις ανέμελα και ευχάριστα με ιδιαιτέρως ρομαντική διάθεση.

Σε σχέση. Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, όμως στα μέσα του εξαημέρου με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό  η στάση σου θα δημιουργήσει αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Η συμπεριφορά σου θα είναι απελευθερωμένη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη για ελευθερία. Το νου σου να μην δημιουργήσεις ανούσιες κόντρες. Προσπάθησε να κρατήσεις στάση διπλωματική και όχι αντιδραστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι.  Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου, ελκυστικότητα θα αποπνέει η αύρα σου. Με τον Ήλιο να εμφανίζεται στον Τοξότη παίρνεις απόφαση να πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο εκδηλωτικό και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, καταφθάνει έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι και εκείνο σε σένα.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, πέρνα σε ανάλογες προτάσεις οι απαντήσεις δε θα είναι αρνητικές. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθείς δυνατή και σωστή θα είναι διαίσθηση σου, αυτή τη φορά  θα καταφέρεις να καταλάβεις και να ψυχολογήσεις σωστά το ταίρι σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι.  Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου , θα αφήσεις στην άκρη τυχόν αναστολές, θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις ένα καινούργιο άτομο ή να διεκδικήσεις πρόσωπο από το παρελθόν σε περίπτωση που η σκέψη σου είναι προσκολλημένη στα παλιά. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη η ανάγκη σου για περιπέτεια θα σε ωθήσει σε τολμηρή δράση. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ανατροπές στον τρόπο σκέψης σου.

Σε σχέση.  Από την αρχή της εβδομάδας  η στάση σου θα είναι ώριμη, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω θα θελήσεις να δώσεις σοβαρή και δεσμευτική διάσταση στον δεσμό σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς, ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, θα χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα. Στο κλείσιμο του εξαημέρου μια ευχάριστη πρόταση που θα ακούσεις θα σε ωθήσει στο να ξεκινήσεις νέα σχέδια , αποκτάς καινούργιες προσδοκίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα μελετημένες και συνειδητοποιημένες θα είναι οι κινήσεις σου.  Θα φλερτάρεις ευγενικά και διακριτικά, θα υπάρξουν γεγονότα και ανοίγματα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσεις σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη ενθουσιώδης θα κάνει τη στάση σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Ετοιμάσου για ερχομό καινούργιας αγάπης, καταφθάνουν έντονα αισθήματα αμοιβαία έλξης!

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σου, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη βάζεις στόχο να τερματίσεις τα αρνητικά δεδομένα και θα το καταφέρεις . Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο  και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στη στάση σου και στις επιθυμίες σου.  Ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου, το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με  την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον ερχομό του Ήλιου στο ζώδιο σου ελκυστική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου , θετική η αύρα σου, θα υπάρξουν επιτυχημένες προσεγγίσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύεται καινούργια γνωριμία που θα καταλήξει σε προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω και τον Ήλιο να εμφανίζεται στο ζώδιο σου έξυπνη θα είναι η συμπεριφορά σου, σοφό το σκεπτικό σου, δεν θα θελήσεις ανούσιες εντάσεις. Ηρεμία και αρμονία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, το  πρόσωπο που αγαπάς δεν θα αντισταθεί στα αισθήματα σου, η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα χωρίς εγωισμούς και κόντρες. Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε ωθήσει σε ενέργειες και προτάσεις που θα ενθουσιάσουν το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα αναζητήσεις στο πλάι σου ένα σοβαρό ταίρι που να μπορείς να το εμπιστευτείς. Στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις σοβαρές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, βασικό σου μέλημα θα είναι ο σταθερός δεσμός. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς με πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα της σταθερής σχέσης. Σε φιλικό περιβάλλον θα σου συστήσουν γοητευτικό άτομο, οικείας προσωπικότητας.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να βάλεις στόχο τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, να πατήσεις σε μια γερή βάση που να μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια και μέλλον. Το ταίρι σου θα ανταποδώσει την αγάπη που θα του δείξεις, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου δεν αποκλείεται να στρωθεί έδαφος για επίσημες υποσχέσεις. Σε συμβουλεύω να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου θα βρεις ανάλογη ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα δυναμική και ελκυστική θα είναι η στάση σου, ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σου φέρει άνοιγμα σχέσης με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην σου είναι τελείως άγνωστο. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό τρέφει θερμά αισθήματα για σένα, θα βρει το θάρρος να κάνει το βήμα να σου ανοιχτεί. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό  έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, οι επαφές που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την κατεύθυνση της προσωπικής σου ζωής.

Σε σχέση. Στα μέσα της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό  θα αναζητήσεις την αλλαγή, θα θελήσεις να μεταμορφώσεις τη σχέση σου σε κάτι τελείως διαφορετικό απ αυτό που είναι.   Ασυνήθιστες θα είναι οι πράξεις σου, απελευθερωμένες οι σκέψεις σου, με δική σου πρωτοβουλία θα προκύψει γεγονός ανατροπής. Έρχονται θετικές εξελίξεις, στις προτάσεις σου δε θα βρεις απόρριψη.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Τοξότη ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο που θα σε ενθουσιάσει, ακολούθα το ένστικτο σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου, διαίσθηση, διορατικότητα και σωστή αντίληψη θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, αυτή τη φορά δεν θα πέσεις σε λάθη. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις ευκαιρία νέας αρχής με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω, βασική σου επιθυμία θα είναι να κατασταλάξεις και να διασφαλίσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, και αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου που η Σελήνη θα εμφανιστεί στο ζώδιο σου ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με το ταίρι σου θα ζήσετε αρμονικές στιγμές αγάπης και έλξης.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-11-2017 14:00:00