blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και οι προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και οι προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα αισθηματικά των ζωδίων το καλοκαίρι 2014

Τα ζώδια και οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014. Μάθετε τι θα συμβεί το καλοκαίρι 2014 στα αισθηματικά για το ζώδιο σας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Οι πλανήτες αλλάζουν θέσεις, διαμορφώνουν σημαντικές όψεις και η αδρεναλίνη ακολουθεί την ανοδική πορεία της θερμοκρασίας!
 
Κάτω από τον καυτό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού (αυτό δεν μας το πήρανε ακόμα), σιγοψήνονται σαν σε ένα γιγαντιαίο μπάρμπεκιου σώματα και ειδύλλια, «πετάνε» οι ματιές με υπονοούμενα, «μιλάμε» την γλώσσα του σώματος που προδίδει τις ερωτικές διαθέσεις μας!
 
Μέσα από τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες του καλοκαιριού θα αφουγκραστούμε τις δυσκολίες αλλά και τις ευκαιρίες που θα έχουμε όλοι μας για να μειώσουμε τις αισθηματικές -και τις άλλες- σκοτούρες που μας ταλαιπωρούν και να ανακαλύψουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε μια θέση στον ήλιο του έρωτα και της αγάπης. 
 
Το καλοκαίρι του έρωτα
 
Ημερολογιακά λοιπόν μπήκαμε στο καλοκαίρι την 1η Ιουνίου αν και αστρονομικά αυτό ξεκινά στις 21 Ιουνίου 2014, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. 
 
Το φετινό καλοκαίρι όπως και τα προηγούμενα ωστόσο «διαφέρει», αφού τόσο τα γεγονότα (με πιο σημαντική την οικονομική κρίση) όσο και οι αστρολογικές όψεις το καθιστούν ιδιαίτερα σημαντικό για την ψυχοσύνθεσή μας.
 
Με την είσοδο του καλοκαιριού η ερωτική ζωή όλων θα υποστεί αξιοσημείωτες αλλαγές! Η σεξουαλικότητα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών εντείνεται, λόγω των σπάνιων συναντήσεων που θα έχουν μεταξύ τους οι πλανήτες.
 
Το ερωτικό καλοκαίρι λοιπόν έρχεται με …καυτές, άγριες ερωτικές διαθέσεις, για να μας μπλέξει σε νέες περιπέτειες, να μας «τρελάνει» με τα βέλη του θεού Έρωτα και να μας παρασύρει στη θύελλα του πάθους!
 
Κανείς δεν θα ξεφύγει από το ερωτικό μπουρίνι!! Παντρεμένοι ή αδέσμευτοι, πιστοί και λιγότερο πιστοί, νέοι ή ηλικιωμένοι, όλοι μας αναμένεται να επηρεαστούμε από τους πλανητικούς σχηματισμούς που δημιουργούνται στον ουρανό. Πρόκειται για τις όψεις που δημιουργούν μεταξύ τους οι πλανήτες που παραδοσιακά συνδέονται με την αφύπνιση της ερωτικής επιθυμίες και των σεξουαλικών φαντασιώσεων!!  
 
Οι σέξι πλανήτες του καλοκαιριού
 
Άρης και Πλούτωνας
 
Πρώτοι και καλύτεροι ο Άρης και ο Πλούτωνας. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της libido και της σεξουαλικής ζωής, ενώ ο Πλούτωνας εκπροσωπεί παραδοσιακά τις φαντασιώσεις και τη σεξουαλικότητα στην πιο αρχαϊκή και ενστικτώδη μορφή. Τα δύο αυτά άστρα του σεξ θα βρίσκονται σε …διέγερση σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αστρικές όψεις αρκετά σπάνιες θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ερωτική ζωή μας. Ο καθένας από τους δύο πλανήτες θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του άλλου. 
 
Δίας και Ουρανός
 
Στο παιχνίδι μπαίνει και ο τυχερός Δίας που θα κάνει στις 16 Ιουλίου την θριαμβευτική είσοδό του στον Λέοντα, το κατεξοχήν ερωτικό ζώδιο που σχετίζεται με τον 5ο ηλιακό οίκο, τον τομέα του έρωτα, της καλοπέρασης και της χαράς της ζωής. O απρόβλεπτος Ουρανός θα δεκαπλασιάσει τη δύναμη του Δία, που με τη σειρά του θα σκορπίσει έρωτες και πάθη με ασυνήθιστη ένταση. 
 
Ο Άρης μέσα από τον σεξουαλικό Σκορπιό από τις 26 Ιουλίου θα κεντρίσει την ένταση της libido, θα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο τις φαντασιώσεις μας και θα διαφοροποιήσει την ερωτική μας συμπεριφορά. Πρόκειται για μια σπάνια πλανητική συγκυρία που θα φέρει έντονα πάθη και ξαφνικούς έρωτες για τα περισσότερα ζώδια.
 
Οι τυχερές ημερομηνίες του έρωτα
 
Πολλές λοιπόν οι ερωτικές ημερομηνίες για το φετινό καλοκαίρι, εμείς ξεχωρίσαμε τις 7 και 13 Ιουλίου με τις καλές όψεις της Αφροδίτης με Ουρανό και Άρη. Τις 24 Ιουλίου με τη σύνοδο Ήλιου-Δία, τις 2 Αυγούστου με τη σύνοδο Ερμή-Δία και τις 18 Αυγούστου με την σύνοδο ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Δία.
 
Ο ερωτισμός, τα συναισθήματα και οι σεξουαλικές επιθυμίες αναμένεται να εκφραστούν με νέους τρόπους. Συντονιστείτε λοιπόν με την κοσμική ενέργεια καθώς και με την αγάπη μέσα σας.
 
Ας δούμε λοιπόν τώρα τις τάσεις των άστρων, που θα μας βοηθήσουν να ξεκλειδώσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες, να αποκωδικοποιήσουμε τις αστρικές εξισώσεις και να μάθουμε πώς αυτές θα επηρεάσουν την ερωτική ζωή των ζωδίων το καλοκαίρι, αναλυτικά μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Download Video as MP4

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-06-2014 00:00:00