blank
 
blank

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 30 με 31 Ιανουαρίου 2016. Αστρολογικές Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 30 με 31 Ιανουαρίου 2016. Αστρολογικές Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Τι επιφυλάσσει για τα ζώδια ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 30 με 31 Ιανουαρίου;

Καλό Σαββατοκύριακο, φίλοι και φίλες μου αγαπημένοι, έρχεται ένα διήμερο που για κάποιους θα είναι πανέμορφο ενώ άλλοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τον εγωκεντρισμό που προκαλεί ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Σε όποια από τις δυο κατηγορίες και αν ανήκετε, να θυμάστε πως εμείς και μόνο εμείς ορίζουμε το μέλλον μας.
 
ΚΡΙΟΣ
Sos! Με τη σύνοδο Ερμή - Πλούτωνα θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχε, Κριέ μου, τα αυτιά σου ανοιχτά στις ανάγκες των αγαπημένων σου ανθρώπων, ενδεχομένως κάτι να σου φωνάζουν και να μην το ακούς. Είναι ένα διήμερο όπου μεγάλο ρόλο θα παίξει η διπλωματία σου και το κατά πόσο είσαι σε θέση να μη σκέπτεσαι μόνο εσένα αλλά και τη σχέση σου. Σε διακατέχει, εν ολίγοις, ένας εγωκεντρισμός και μια ανυπομονησία σε σημείο τέτοιο που να σκέφτεσαι πιο πολύ το εγώ παρά το εμείς. Ακόμη και αν δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως αν φερθείς διπλωματικά και δεν μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον μιας κουβέντας μόνο εσύ, αυτό μπορεί να σε ωφελήσει ιδιαίτερα. Ποντάρω πάνω σου ότι θα θυμηθείς τα λόγια μου αυτά και θα αποφύγουμε πολλά έτσι. 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη κάνει ένα πολύ ρομαντικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ένας μοιραίος και παθιασμένος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο αυτό. Δίνεις μεγάλη βάση στην έννοια της μοιραίας στιγμής και αναλύεις πολλά περίεργα σημάδια που κάτι θέλουν να σου πουν. Είναι πραγματικά ένα ρομαντικό και γεμάτο συναίσθημα Σαββατοκύριακο, απλώς το μόνο που θέλω να δώσεις προσοχή είναι όσο μπορείς τα όνειρα σου να είναι εφικτά και ρεαλιστικά, όχι γιατί κάτι μεγάλο και σπουδαίο δεν μπορεί να συμβεί αλλά γιατί δεν θα ήθελα ο Ποσειδώνας να σε παραπλανήσει και να σου δημιουργήσει ένα είδος ψευδαίσθησης για έναν άνθρωπο. Είναι ένα σούπερ διήμερο για να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή να δεις τη σχέση σου όπως ποτέ δεν την είδες μέχρι τώρα. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκό διήμερο για φιλικές συναντήσεις, για να διεκπεραιώσεις κάποιες υποχρεώσεις και φυσικά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις με ή χωρίς ερωτική συντροφιά! Είναι ένα διήμερο που έχει γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες τις δικές σου κυρίως και όχι τόσο των άλλων. Αυτό που θα ήθελα να σου πω πάντως και κρίνω ότι είναι άκρως σημαντικό για εσένα, Δίδυμε, που είσαι ελεύθερος-η ότι αν είσαι μόνος-η και σκοπεύεις να βγεις με παρέα ή φίλους, αν δεν θα ήθελες μια φιλία να γίνει ερωτική, σε καμία περίπτωση, κράτησε, όσο μπορείς, αποστάσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν πάλι θα το σκεφτόσουν ανάλογα με την περίσταση, τότε είναι ένα τέλεια ευνοϊκό διήμερο για να βγεις και να φλερτάρεις σε φιλικό αρχικά επίπεδο. 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχουμε και λέμε, Καρκίνε μου, για αυτό το διήμερο, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στο Σκορπιό, προμηνύεται σίγουρα ένα θυελλώδες Σαββατοκύριακο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, οπότε προετοιμάσου κατάλληλα για όλα τα ενδεχόμενα. Μπορεί, λοιπόν, να είναι καυτό, εγωιστικό, ονειρεμένο, παθιασμένο, ρομαντικό και ό, τι άλλο πάει ή δεν πάει ο νους σου. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η έννοια «μοιραίο» αυτό το διήμερο. Ό, τι συμβαίνει είναι λες και γίνεται συμπαντικά, εγώ θα σου πω πως αυτό συμβαίνει γιατί οι ανάγκες σου είναι πιο μεγάλες από κάθε άλλη φορά και αυτή τη φορά επιδιώκεις και κυνηγάς τα θέλω σου. Ό, τι και από τα δυο και αν ισχύει, σημασία έχει να απολαύσεις ένα από τα πιο όμορφα διήμερα που έχεις ζήσει το τελευταίο διάστημα. 
 
ΛΕΩΝ
Καταφτάνει Σαββατοκύριακο και προβλέπεται χαλάρωση, ηρεμία και καλή παρέα. Η στιγμή έφτασε, λοιπόν, για όλα αυτά που καρτερούσες όλη την εβδομάδα και τα σημείωνες να μην ξεχάσεις να τα κάνεις. Είναι κατά γενική ομολογία ένα πολύ όμορφο και ερωτικό διήμερο, Λιοντάρι μου, αλλά κυρίως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως πραγματοποιείς και ζεις κυρίως τις ανάγκες σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, βάζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πάνω από όλους και όλα, γι’ αυτό και σκοπεύει από μόνο του αυτό το διήμερο να γίνει το πιο ξεχωριστό στη μνήμη σου. Μην αφήσεις καμία επαγγελματική υποχρέωση ή κοινωνική ανάγκη να μπει εμπόδιο και να σου χαλάσει τη διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο, σου αξίζουν δυο μέρες να είναι μόνο για εσένα. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περίεργο διήμερο για εσένα ,Παρθένε μου, όχι μην πάει ο νους σου στο κακό, ότι θα συμβεί κάτι αρνητικό, απλά να θυμάσαι πως δεν είναι ξεκάθαροι οι γύρω σου μαζί σου. Οπότε, χωρίς να το θες, θα νιώσεις ένα μπέρδεμα στο τι ζητούν από εσένα και τι όχι, αισθάνεσαι ότι αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν απαιτήσεις πολλές από εσένα και η πίεση σε κάνει να μην ξέρεις πώς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες τους. Η γνώμη μου είναι πως δεν πρέπει να ικανοποιήσεις τίποτε παρά μόνο να ακούσεις τις δικές σου ανάγκες. Δεν είναι ανάγκη να ικανοποιείς τους άλλους, πρώτα πρέπει να είσαι εσύ καλά και να θυμάσαι πως μέσα από το χαμόγελό σου θα είναι και οι άλλοι.
 
ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, προμηνύεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ένταση. Δεν είναι απαραίτητο αυτή η ένταση να είναι αρνητική, γιατί από τη φύση σου είσαι διπλωματικός χαρακτήρας, απλώς ένας λόγος παραπάνω να ακούσεις τις ανάγκες των άλλων και να γίνεις λίγο πιο ακουστικός τύπος. Σε θολώνει το «εγώ» και κοιτάζεις μόνο εσένα αλλά επειδή ακριβώς δεν είναι του τύπου σου αυτό το χαρακτηριστικό, σίγουρα κάνει ακόμη πιο πολύ αισθητή την αλλαγή στους γύρω σου αυτό. Δεν τους έχεις συνηθίσει -η αλήθεια είναι- να διεκδικείς χώρο και χρόνο για να περάσεις καλά, φυσικά και να το κάνεις, απλά να κοιτάξεις να γίνει αυτό με μέτρο, όσο μπορείς. Γιατί κακά τα ψέματα, χρειάζεσαι και μια παρέα σε όλο αυτό. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις δυο λόγους να αδημονείς πως και πως για να έρθει Σαββατοκύριακο! Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου, αυτό το διήμερο, η λέξη «καυτό» είναι λίγη μπροστά σε αυτά που θα ζήσεις. Έρχονται καυτές, ερωτικές και παθιασμένες στιγμές και δεν περιορίζομαι μόνο σε αυτούς που έχουν μια σχέση αυτή τη στιγμή αλλά και για εσένα, Σκορπιέ, που είσαι μόνος-η, τα ίδια ισχύουν και να μη σου πω ακόμη πιο πολύ. Προετοιμάσου, λοιπόν, για μια θυελλώδη νέα γνωριμία, για ένα ανεξέλεγκτο πάθος που σε κυριεύει και μια έλξη που πραγματικά δεν μπορείς ούτε να αντισταθείς αλλά ούτε και να την θέσεις υπό έλεγχο και φυσικά δεν θα είναι μονόπλευρο αυτό. Θα ζήσεις απίστευτες στιγμές, ένα θα σου πω: κανόνισε την πορεία σου γιατί τη Δευτέρα μπορεί να ζητήσεις ρεπό για να συνέλθεις. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πλησιάζει διήμερο και έχεις πολλά στο μυαλό σου να κάνεις, να δεις φίλους, οικογένεια και να τακτοποιήσεις όλες σου τις δουλειές. Είναι όμως ένα απρόβλεπτο διήμερο που δεν έχει παρά να σε αποδιοργανώσει με τέτοιο τρόπο που ίσως (και καλά κάνεις) να κοιτάξεις μόνο εσένα. Το να βάλεις τις ανάγκες σου πάνω από μια υποχρέωση, δεν είναι αρνητικό, ίσα – ίσα νιώθεις πως αν δεν κάνεις όλα εκείνα που θέλεις, ουσιαστικά θα είσαι κατ’ επέκταση σε άσχημη ψυχολογική φάση απέναντι στα άτομα που αγαπάς. Η προτεραιότητα που βάζεις για τον εαυτό σου να θυμάσαι πως αν επιφέρει αντιδράσεις, θα είναι μόνο σε άτομα που δεν σε αγαπούν ουσιαστικά, άλλωστε μην ξεχνάς, όταν είσαι εσύ καλά είναι και οι άλλοι γύρω σου. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έχεις την ευκαιρία που ζητάς να ζήσεις ένα όνειρό σου και να βγει αληθινό. Από τη μια ο εγωισμός και το πείσμα να γίνει κάτι στη ζωή σου και από την άλλη ο Ποσειδώνας που σε κάνει να θες να ζήσεις κάτι μοιραίο και αναπάντεχο σε οδηγούν και τα δυο σε ένα και μόνο αποτέλεσμα: να ζήσεις με πάθος τη ζωή σου! Έρχεται ένα διήμερο γεμάτο ευκαιρίες να αλλάξεις την κατάστασή σου και εννοώ από μοναχικός Αιγόκερως να μπεις σε μια σχέση που κυρίαρχο στοιχείο είναι το ερωτικό κομμάτι και η έλξη. Είναι από τα λίγα Σαββατοκύριακα που αισθάνεσαι τόσο ζωντανός-ή ερωτικά. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που έχεις, γιατί σπανίζουν για εσένα ανάλογες. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κούνησε το δαχτυλάκι σου! Αυτή είναι η συμβουλή μου για αυτό το διήμερο που έρχεται, δεν πρέπει να τα περιμένεις όλα από τη μοίρα και τους γύρω σου, το να διεκδικήσεις τα θέλω σου είναι μια πολύ σοβαρή διαδικασία και πρέπει να την ενστερνιστείς και στην πράξη για να σου αποφέρει καρπούς. Αν είναι να βγεις, μην κάθεσαι με ένα ποτό στο χέρι, κοίτα, φλέρταρε, κάνε ό, τι παραπάνω μπορείς για να βγεις από την ερωτική μοναξιά. Είναι ένα καλό διήμερο για αυτούς που θα τολμήσουν και θα κυνηγήσουν την τύχη τους με όποιο κόστος. Ο επιμένων σίγουρα νικά και στο λέω εκ του ασφαλούς γι’ αυτό το διήμερο που είναι πραγματικά ευνοϊκό αλλά έχει την προϋπόθεση που σου είπα ότι θα κάνεις τα πάντα για να γίνει η επιθυμία πράξη! Αν κάνεις αυτό που σου είπα, τότε θα είναι ένα από τα πιο όμορφα διήμερα της ζωής σου. 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Θέλει λίγη προσοχή αυτό το διήμερο, γιατί έχεις ανάγκη πιο πολύ από ποτέ το να εκπληρώσεις προσωπικές σου επιθυμίες και όχι όπως συνήθιζες των άλλων, θα με ρωτήσεις σίγουρα –γιατί να προσέξω τότε, βρε Αγγέλικα; Γιατί, καλώς ή κακώς, έμαθες να εξυπηρετείς και να ικανοποιείς τις ανάγκες των άλλων και να βάζεις σε δεύτερη μοίρα εσένα και τώρα αυτό ίσως τους κακοφανεί. Αυτό που πραγματικά πρέπει να κοιτάξεις αυτό το διήμερο, όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε κάποιους, είναι η δική σου εσωτερική ισορροπία και καλοπέραση. Δεν θα σου πω τι να κάνεις, απλά επιβάλλεται να κάνεις μια βουτιά στην ψυχή σου για να διακρίνεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, εκείνες που για κάποιο λόγο προσπάθησες να κρύψεις γιατί έβαζες άλλες προτεραιότητες και σίγουρα όχι δικές σου. Κάνε ό, τι σε προστάζει η καρδιά σου, προχώρα και μην σταθείς πουθενά. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή τις επόμενες μέρες; Κάλεσε τώρα την Αγγέλικα Γεωργίου και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Πηγή: e-zwdia 
Από την Αγγέλικα Γεωργίου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2016 15:27:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι