Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια τον Μάιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Η ελπίδα παραμένει ζωντανή…

 
Τα ζώδια τον Μάιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Η ελπίδα παραμένει ζωντανή…
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 16
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Μαΐου 2015

Ο Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Μάιος: ένας εξαιρετικά ενδιαφέροντας μήνας, με πολλές και σημαντικές πλανητικές όψεις, με αστροφεγγιές, αλλά και με έντονες ουράνιες καταιγίδες, ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του. Αστρικές όψεις που θα φέρουν πολλές εναλλαγές σε όλα τα επίπεδα που αναμένεται να προκαλέσουν και αντίστοιχα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Ερμής στους Διδύμους

Την πρωτομαγιά ο Ερμής, ο πλανήτης που συνδέεται στην παραδοσιακή Αστρολογία με την επικοινωνία σε όλες τις εκφάνσεις της, περνά στο ζώδιο που κυβερνά, στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα μέχρι και τις 8 Ιουλίου, αφού θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 19/5 μέχρι και τις 12/6.
 
Όπως είναι φυσικό, ο Ερμής λειτουργεί πιο αποτελεσματικά στον χώρο του στο ζώδιο των Διδύμων και καθώς κάνει ποδαρικό στο μήνα, μας δίνει και μια ιδέα για το τι μέλλει γενέσθαι: Οι διαπραγματεύσεις και οι ο διάλογος θα βρίσκονται στην ημερησία διάταξη. Άλλοτε θα μας δίνουν ελπίδες για καλύτερες μέρες και άλλοτε θα μας κάνουν τα νεύρα «κρόσσια» με την αδιαλλαξία και την στυγνή στάση ακόμα και των φίλων εντός εισαγωγικών. Γενικά πάντως, ο Ερμής στους Διδύμους θα ευνοήσει συμφωνίες, τις μετακινήσεις, αλλά και την αγορά και το εμπόριο, κυρίως όμως κατά την διάρκεια της ορθής πορείας του. Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή.

Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο στις 3 Μαΐου, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από όλα τα ζώδια, αφού πέρα από σοβαρές λεκτικές αντιπαραθέσεις είναι μια όψη ικανή να γεννήσει παρεξηγήσεις και αντιθέσεις.

Πανσέληνος στο Σκορπιό

Η Πανσέληνος του Μαΐου σχηματίζεται στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου που σχετίζεται άμεσα με οικονομικές υποθέσεις και σχέσεις εξάρτησης στις 4 του μήνα. Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Δίας και ο Πλούτωνας, με όψη τετραγώνου ο πρώτος και με όψη εξαγώνου ο δεύτερος. Πρόκειται για μια περίεργη Πανσέληνο που προϊδεάζει για βαθύτερες αλλαγές στο παγκόσμιο οικονομικό «πλαίσιο», που θα επηρεάσουν ταυτόχρονα πολλές χώρες.

Ήλιος σε τετράγωνο με Δία και τρίγωνο με Πλούτωνα

Ο Ήλιος, που συμμετέχει ενεργά στην Πανσέληνο, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 4/5 και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 6/5. Πρόκειται για όψεις που συνιστούν να αποφύγουμε τις υπερβολές και τις παρορμήσεις και να παραμείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας.

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Μέχρι τις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη από τη συγκεκριμένη ζωδιακή θέση θα συμβάλλει στην ψυχολογική αρμονία και θα ευνοήσει τις υποθέσεις που σχετίζονται με την Πατρίδα, με τις έννοιες που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) καθώς και της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σχηματίζεται στις 9 Μαΐου και χρειάζεται προσεκτική αντιμετώπιση αφού θα μπορούσε να «θολώσει τα νερά» και να παραμορφώσει την αληθινή διάσταση των καταστάσεων.

Άρης στους Διδύμους

Ο Άρης περνά στις 12 Μαΐου στο ζώδιο των Διδύμων. Μέχρι τις 24 Ιουνίου που θα βρίσκεται στο «βασίλειο» του Ερμή καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί σε δηλώσεις και κινήσεις. Η νέα αυτή θέση του «κόκκινου» πλανήτη ευνοεί Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους.

Άρης σε αντίθεση με Κρόνο

Στις 15 Μαΐου ο Άρης από τους Διδύμους θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη, σηματοδοτώντας μια σύντομη περίοδο που θεωρείται ακατάλληλη για την έναρξη οποιασδήποτε δραστηριότητας. Περισσότερο προσεκτικοί από αυτή τη δύσκολη όψη θα πρέπει να είναι οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων τους.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 16 Μαΐου προδιαθέτει για τρυφερότητα και αγάπη και καθώς συμπίπτει με το σαββατόβραδο, ενδείκνυται για ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών.

Ανάδρομος Ερμής

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της 19ης Μαΐου ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, δημιουργώντας τα γνωστά επικοινωνιακά προβλήματα που κυριαρχούν στην αναδρομή του, που αυτή τη φορά θα κρατήσει μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Ήλιος στους Διδύμους

Ο Ήλιος στους Διδύμους από τις 21/5 μέχρι τις 21/6 θα είναι βοηθητικός για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Αφροδίτη αντίθεση Πλούτωνα

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 22 του μήνα θέτει τέλος τόσο σε οικονομικές συνεργασίες όσο και σε αισθηματικές ιστορίες που έχουν διαγράψει την τροχιά τους και βρίσκονται σε στάδιο φθοράς.

Ήλιος σε αντίθεση Κρόνο

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται στις 23 Μαΐου αποτελεί μια από τις παραδοσιακά δύσκολες όψεις, αφού ως επί το πλείστον συνοδεύεται από σκληρές καταστάσεις, από εμπόδια και προκλήσεις που συνιστούν να επιστρατεύσουμε ψυχραιμία και υπομονή.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται στις 25 του μήνα, είναι μια όψη που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα σε αισθηματικές οικονομικές υποθέσεις μέσα από ξαφνικές και απότομες αλλαγές.

Άρης και Ερμής σε κόντρα με τον Ποσειδώνα

Ο Άρης και ο Ερμής που βρίσκονται στον ζωδιακό χώρο των Διδύμων σχηματίζουν σύνοδο μεταξύ τους στις 27/5 , και παράλληλα διαμορφώνουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26 και 29 αντίστοιχα. Οι δύσκολες αυτές πλανητικές όψεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν ατυχήματα στη διάρκεια μετακινήσεων και ταξιδιών -μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.
 
Εκείνες τις μέρες όλα τα ζώδια θα πρέπει να είναι προσεκτικά, με εξαίρεση ίσως τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους που δεν επηρεάζονται άμεσα.

Ήλιος, Ερμής και Ποσειδώνας

Ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή στις 30/5 και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 31 Μαΐου. Καθώς η κρίση μας δεν θα λειτουργεί σωστά, οι όψεις αυτές χρειάζονται προσοχή αφού η αφηρημάδα και η απόσπαση προσοχής θα μπορούσαν να μας αποπροσανατολίσουν και να προσκαλέσουν λάθη και παρερμηνείες, με τα ανάλογα αποτελέσματα. 
 
Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Μάιο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
 
Ο Ερμής στους Διδύμους και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2015 18:10:00