blank
 
blank

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

 
Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 56
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Μαρτίου 2015

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Μάρτιος: ένας από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες της χρονιάς, με πολλές και σημαντικές πλανητικές όψεις, αλλά και φαινόμενα που όπως όλα δείχνουν, θα προκαλέσουν πολύ σημαντικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως, τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο!

Ερμής εξάγωνο Ουρανός αντίθεση Δίας

Οι πλανητικές όψεις που σχηματίζει ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, με τον Δία και τον Ουρανό την πρωτομηνιά, δίνουν κάτι από το στίγμα του μήνα: Τα πράγματα δεν θα είναι πάντοτε εύκολα, μιας και η γέννηση του νέου έρχεται μέσα από την υπερβολή και τη δυσκολία, που χαρακτηρίζει τον διάλογο.

Το ελπιδοφόρο τρίγωνο Δία-Ουρανού

Το τρίγωνο ανάμεσα στον τυχερό Δία και τον απρόβλεπτο Ουρανό κορυφώνεται στις 3 Μαρτίου. Πρόκειται για μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις της χρονιάς, αφού συνδυάζει την επέκταση με την αλλαγή. Σε προσωπικό επίπεδο ευνοούνται οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

Τα “παιχνίδια” της Αφροδίτης

Στις 4 και τις 5 του μήνα την σκυτάλη παίρνει η Αφροδίτη, που συναντά τον Ουρανό, εναρμονίζεται με τον Δία και κοντράρεται με τον Πλούτωνα. Το ερωτικό μενού έχει ξαφνικούς έρωτες, πάθος αλλά και αποκαλύψεις.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σχηματίζεται στις 5 του μήνα στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με την αρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Πρόκειται για ένα ελπιδοφόρο φεγγάρι που θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς).

Η σοβαρή επιδείνωση του… αστρικού καιρού στο δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου

Ο πόλεμος των άστρων

Ο «πολεμικός» Άρης πρωταγωνιστεί στις «αστρομαχίες» στις 11 και 12 Μαρτίου. Ο Άρης «ρίχνει λάδι στη φωτιά» και προκαλεί εκρηκτικά γεγονότα. Ουρανός και Πλούτωνας σε -τελευταίο- τετράγωνο στις 17/3 σηματοδοτούν την κορύφωση της κρίσης, τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά και γεωλογικά ή ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ερμής στους Ιχθείς

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13 Μαρτίου από όπου θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ρομαντικούς μέχρι το τέλος του μήνα. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη θέση του Ερμή.

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Ποσειδώνα

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 16/3 θα προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις και συνιστά ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.
 
Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στις 18/3 μπορεί να κρύβει παγίδες και κρίνεται σκόπιμο να αποφευχθούν συμφωνίες και υπογραφές εκείνη τη μέρα.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, στο ζώδιο δηλαδή που κυβερνά, από 17/3 -11/4 ευνοεί στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες

Κορυφαίο γεγονός του δευτέρου δεκαημέρου είναι η ηλιακή έκλειψη στις 20 Μαρτίου στους Ιχθείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται από την έκλειψη είναι εκείνα του μεταβλητού σταυρού (Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες), και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20 Μαρτίου, στις 20 Ιουνίου, στις 20 Σεπτεμβρίου και στις 20 Δεκεμβρίου.

Ήλιος στον Κριό

Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό από τις 21/3 καθώς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 25, εγγυώνται καλύτερες εξελίξεις και σταθερότητα στα νέα ξεκινήματα.

Ερμής και Αφροδίτη σε εξάγωνα με Πλούτωνα και Ποσειδώνα

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα στις 22 φέρνει αποκαλύψεις που βοηθούν στην καλύτερη ροή των πληροφοριών, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24 προσθέτει ρομαντικές νότες στην ατμόσφαιρα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα

Το θαυμάσιο τρίγωνο ανάμεσα στην γενναιόδωρη Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, που σχηματίζεται στις 30 Μαρτίου μοιάζει να ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας στις δύσκολες υποθέσεις που μας ταλανίζουν, λίγο πριν την εκπνοή του μήνα.

Ερμής στον Κριό και Άρης στον Ταύρο

Ο Ερμής περνά στον Κριό στις 31 Μαρτίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Απριλίου. Την ίδια μέρα ο Άρης περνά στον Ταύρο, το κατεξοχήν ζώδιο του χρήματος. Οι δύο πλανήτες από τις νέες θέσεις τους «ζωντανεύουν» το διάλογο πάνω σε καυτά οικονομικά ζητήματα. Οι εκρηκτικές όψεις του Μαρτίου φέρνουν τα πάνω κάτω. Πως θα σε επηρεάσουν προσωπικά; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 για να μάθεις εγκαίρως τι αλλάζει στη ζωή σου.
 
Ας δούμε πως θα επηρεάσουν τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Μάρτιο μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-02-2015 14:49:00