blank
 
blank

Πόση παιδικότητα κρύβεις μέσα σου; Δες το ζώδιο σου.

 
Πόση παιδικότητα κρύβεις μέσα σου; Δες το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Το να είσαι σε κάποιο βαθμό παιδί, όχι μόνο δεν είναι δείγμα ανωριμότητας, αλλά και αποτελεί ένα πολύτιμο χάρισμα. Όλες οι σχολές ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης συμφωνούν ότι διατηρώντας ορισμένα χαρίσματα του παιδιού, όπως το να βλέπεις τον κόσμο πάντα με μια φρέσκια ματιά ή να μην «κολλάς» στα πράγματα που σε πλήγωσαν, είναι ένας σίγουρος τρόπος να είσαι ευτυχισμένος. Και η αστρολογία τι λέει για όλα αυτά; Ας δούμε πώς αξιολογεί σε ποιο βαθμό διατηρούν τα ζώδια την παιδικότητά τους.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Κριό το θέμα δεν είναι αν μένει παιδί, αλλά αν μεγαλώνει ποτέ! Πραγματικά, αυτό το ζώδιο διατηρεί εφ’ όρου ζωής ένα σωρό αξιολάτρευτα όσο και εξαντλητικά στοιχεία παιδικότητας. Θέλει τα πράγματα να γίνουν εδώ και τώρα (κατά το… «μην τάξεις του Άγιου κερί και του παιδιού κουλούρι»), θυμώνει και χαίρεται με όλη του την καρδιά, είναι αυθόρμητος και ειλικρινής, ξεχνάει εύκολα τα δυσάρεστα και σε πολλές καταστάσεις έχει πλήρη άγνοια κινδύνου. Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός και δεν έχεις αποκτήσει ακόμα παιδιά, μαζί του θα πάρεις μια πρόγευση για το τι σε περιμένει, όταν με το καλό… Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Sponsored Links

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΤΑΥΡΟΣ
Όπως ένα παιδάκι θέλει να περιβάλλεται μόνο από όσα πράγματα το ευχαριστούν, έτσι και ο Ταύρος τρελαίνεται να έχει γύρω του ένα πλούσιο απόθεμα από παιχνίδια (μεταφορικά) και λιχουδιές (κυριολεκτικά): Αγαπημένα αντικείμενα, γκατζετάκια, μια μαλακή κασμιρένα κουβέρτα και πεντανόστιμα φαγώσιμα στο πιάτο του. Δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί την κακοπέραση, σε οποιονδήποτε βαθμό της. Αν του προκύψει κάτι τέτοιο, γκρινιάζει αφόρητα. Επιπλέον, έχει την ίδια γλυκιά και ζεστή αγκαλιά με ένα παιδί, με μια διαφορά μεγέθους, φυσικά, και μπορεί να γίνει εξαιρετικά «αγαπησιάρης», όταν δεν τον πιάνουν τα πείσματά του, που πολλές φορές έχουν έναν παιδικό παραλογισμό. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος διατηρεί ισόβια ένα ξύπνιο, γεμάτο περιέργεια μυαλό, που σε κάνει να αναρωτιέσαι «πού τα κατεβάζει όλα αυτά;», με τον ίδιο τρόπο που θαυμάζεις ένα τετραπέρατο πιτσιρίκι. Πραγματικά, οι νοητικές του λειτουργίες δουλεύουν στο φουλ επί μονίμου βάσεως, τόσο που να αναρωτιέσαι πώς… δεν το «καίει». Εκτός από το μυαλό του, που φαίνεται αλώβητο στο πέρασμα του χρόνου, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το όλο στιλ του, συμπεριλαμβανομένης και της συμπεριφοράς. Γι’ αυτό και όταν π.χ. παραλείπει εντελώς να εμφανιστεί στο ραντεβού σας, θα σου δικαιολογηθεί σαν το δεκάχρονο, που το τσάκωσες να κάνει σκασιαρχείο από τα αγγλικά… Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος δεν έχει απλώς μια κάποια σχέση με την παιδικότητα. Είναι ένα με αυτήν, ζει βυθισμένος μέσα της σαν το ψάρι μέσα στο νερό. Δεν ξεφεύγει ποτέ από το στάδιο του πολύ μικρού παιδιού που θέλει ασφάλεια και φροντίδα. Δεν ξεχνά ποτέ την αίσθηση και τη νοσταλγία της μητρικής αγκαλιάς. Αλλά επειδή τα έχει ανάγκη, δεν τα ζητά μόνο. Είναι διατεθειμένος και να τα προσφέρει στους αγαπημένους του, πράγμα πολύ καλό για όσους έχει δίπλα του. Είναι μια κατάσταση… δύο σε ένα, καθώς μαζί του μπορείς και να νταντέψεις και να νταντευτείς. Φτάνει να μην τον πιάνουν τα εξίσου παιδιάστικα κυκλοθυμικά του. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΛΕΩΝ
Ο Λέων δεν ξεπερνά ποτέ τη φάση: «Μαμά, μαμά, κοίτα, κάνω ποδήλατο χωρίς χέρια!». Απλώς, μεγαλώνοντας, ο στόχος του είναι να επεκτείνει το κοινό του όσο περισσότερο γίνεται. Να δείχνει τα κατορθώματά του σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση. Πεθαίνει για θαυμασμό και επιβεβαίωση. Όμως αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο παιδικότητας που διατηρεί. Είναι αυθόρμητος και εκφράζει άμεσα τις ανάγκες του, φέρεται με ειλικρίνεια και δεν διστάζει να δείξει τον θυμό ή τη δυσαρέσκειά του. Ούτε να διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί. Δεν είναι ο τύπος που θα φθαρεί από ανέκφραστα και ανομολόγητα συναισθήματα. Σου τα πετάει κατευθείαν στο κεφάλι! Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι περισσότεροι Παρθένοι, αν καταλάβουν εγκαίρως το νόημα της ζωής, θα χρειαστεί μεγαλώνοντας να ξαναβρούν τα στοιχεία της παιδικότητας μέσα τους που φρόντισαν να τα εξοβελίσουν από πολύ καιρό πριν. Και αυτό γιατί ένας Παρθένος μπορεί να έχει αυτό-καταπιεστεί τόσο πολύ για χάρη των διαφόρων «πρέπει», που να έχει παραμερίσει εντελώς τα «θέλω» του. Με άλλα λόγια, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνει ένα παιδί. Δίνει μεγαλύτερη βάση στη λογική του παρά στο ένστικτο και τη φαντασία, αλλά στα υπέρ του ως προς την παιδικότητα είναι η ανιδιοτέλεια που δείχνει πολλές φορές, όταν αφοσιώνεται σε κάτι. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός επιζητά την επαφή με τους ανθρώπους, στην ουσία ζει γι’ αυτήν, ακριβώς όπως τα παιδιά δεν μπορούν να μείνουν μόνα. Και τους πλησιάζει με την ίδια άνεση, χωρίς αναστολές και επιφυλάξεις, έχοντας εξελίξει τον παιδικό αυθορμητισμό σε μια έντονη κοινωνικότητα και μια χάρη στους τρόπους που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό. Στις σχέσεις του, ιδίως τις πιο προσωπικές, διατηρεί αφοσίωση και ανιδιοτέλεια. Και σαν το παιδάκι, ζει μέσα στο όνειρο ενός αρμονικού, αγγελικά πλασμένου κόσμου, που δεν παύει στιγμή να προσπαθεί να τον δημιουργήσει ή να τον διατηρήσει γύρω του. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι κατά βάθος το πεισματάρικο πιτσιρίκι που, αν θέλει κάτι, πρέπει να το έχει οπωσδήποτε εδώ και τώρα. Η λέξη «όχι» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. Για εκείνον, ελάχιστα πράγματα είναι αδύνατα, και πάντως όχι αυτά που τον αφορούν. Το παιδικό πείσμα απλώς έχει εξελιχθεί σε έναν απίστευτο δυναμισμό, και οι παιδικές «γαλιφιές» μετατράπηκαν στον ενήλικο Σκορπιό σε μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει τους πάντες να υποχωρούν, αργά ή γρήγορα, μπροστά στις απαιτήσεις του. Ένα άλλο στοιχείο παιδικότητας που διατηρεί είναι η μερικές φορές σκληρή ειλικρίνεια. Αλλά τουλάχιστον μαζί του πάντα ξέρεις πού βρίσκεσαι. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν διατηρεί απλώς στοιχεία παιδικότητας. Είναι ένας αληθινός Πίτερ Παν του ζωδιακού, το αγόρι (ή κορίτσι) που δεν μεγαλώνει ποτέ και έχει το χάρισμα να πετάει πάνω από την πεζότητα του καθημερινού κόσμου, χωρίς να αγγίζεται από αυτήν. Όπως για ένα παιδί όλες οι δυνατότητες είναι ανοιχτές και τα πάντα δείχνουν πιθανά, για τον Τοξότη ο κόσμος είναι ένα ανοιχτό πεδίο εξερεύνησης και περιπέτειας. Και όπως ένα παιδί δεν κάνει προσπάθεια να γίνεται αρεστό με ψέματα και προσποιήσεις, έτσι και εκείνος θα πει ξεκάθαρα αυτό που σκέφτεται ή αισθάνεται, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λένε για τον Αιγόκερω ότι γεννιέται μεγάλος και όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο νεανικός γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον πρέπει να διαμορφώσει παρά να ξαναβρεί τα στοιχεία της παιδικότητας μέσα του. Πραγματικά, οι Αιγόκεροι έχουν μια τάση να είναι υπερβολικά ώριμοι σαν παιδιά, πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι. Μεγαλώνοντας γίνονται πιο χαλαροί, ίσως επειδή νιώθουν ότι πέτυχαν όσα ήθελαν και μπορούν τώρα να… το διασκεδάσουν. Όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα, και συχνά χρειάζεται προσπάθεια για να αναδείξουν από μέσα τους τον αυθορμητισμό, τη φαντασία, την αίσθηση του παιχνιδιού, που χωρίς αυτά η ζωή δεν έχει καμία χαρά. Φτάνει να το καταλάβουν έγκαιρα. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος δεν παύει ποτέ να είναι ο πιτσιρικάς που τριγυρίζει, κάνοντας εξερευνήσεις και εξαφανίζεται γιατί ξεχνιέται, τρελαίνοντας τους δικούς του. Πάντα θα ονειρεύεται να ήταν ο Μάρκο Πόλο, η Μαντάμ Κιουρί, ο Νιλς Άρμστρονγκ, κάποιος τέλος πάντων που έφτασε πρώτος εκεί που δεν βρέθηκε πριν κανένας άλλος. Η δημιουργική του φαντασία είναι το «διαστημόπλοιο» που μπορεί να τον πάει στα πέρατα του σύμπαντος. Και γυρίζει την πλάτη του στο παρελθόν, κοιτάζοντας μόνο το παρόν και το μέλλον. Ακριβώς όπως τα παιδιά δεν κολλάνε σε όσα έγιναν, αλλά βλέπουν μόνο το «από δω και πέρα». Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς, όσο και να μεγαλώσει, θα ζει σε ένα δικό του κόσμο, σε ένα παράλληλο σύμπαν φτιαγμένο από την ονειρική του φαντασία. Εκεί τα πράγματα δημιουργούνται και διαμορφώνονται από τη σκέψη και τις επιθυμίες του, ακριβώς όπως με τους κρυφούς μαγικούς κόσμους που φτιάχνει κάθε παιδί. Απλώς ο Ιχθύς δεν χάνει ποτέ αυτό το δημιουργικό χάρισμα. Τώρα, αν η πραγματικότητα όλων των άλλων δεν συμφωνεί μαζί του, το πρόβλημα είναι δικό τους, όχι δικό του. Σαν το παιδάκι που επιμένει ότι ο φανταστικός αόρατος φίλος του είναι εδώ, έτσι κι εκείνος θα υπερασπιστεί μέχρις εσχάτων την αλήθεια που έχει στην καρδιά του. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2012 00:00:00