blank
 
blank

Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! Έρωτας, Υγεία, Ομορφιά, Τύχη, Χρήμα, Εργασία!

 
Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί! Έρωτας, Υγεία, Ομορφιά, Τύχη, Χρήμα, Εργασία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014, για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Δύσβατα μονοπάτια
 
Η άνοιξη κρύβει δυσκολίες, υπόσχεται όμως να ανταμείψει όσους δεν εγκαταλείψουν τη μάχη. Στο τέλος αυτής της περιόδου, μπορείτε να είστε οι μεγάλοι νικητές που θα έχουν εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον.
 
Γενικά
Ο ερχομός της άνοιξης φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, καθώς δυο εκλείψεις που πραγματοποιούνται τον Απρίλιο, αλλά και ο κυβερνήτης σας Άρης που παραμένει σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 20 Μαΐου, σας πιέζουν να πετάξετε ό,τι σας είναι άχρηστο και να προετοιμαστείτε για τη νέα πορεία σας. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι πολλές, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ίσως ακόμα και απρόβλεπτοι παράγοντες, θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε ρότα. Ευτυχώς ανήκετε στα πλέον ευπροσάρμοστα ζώδια κι αυτό θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις ή ακόμα και να εκμεταλλευτείτε κάποια γεγονότα προς όφελός σας. Από τις 3 έως τις 28 Μαΐου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, γεγονός που θα σας γεμίσει αισιοδοξία, καλό θα είναι όμως να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει σε ανέφικτους στόχους. Μετά τις 21/5, μπορείτε πια να πάρετε τις οριστικές αποφάσεις σας, αφού ο Άρης θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, ενώ το τρίγωνο Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24/5, εγγυάται θετικές προοπτικές και σταθερότητα σε ό,τι επιλέξετε. Ακόμα καλύτερος αναμένεται ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, με την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, που σηματοδοτεί το τέλος των δυσκολιών και την απαρχή μιας καινούργιας πραγματικότητας, που για πολλούς από εσάς μπορεί να συνδέεται και με το εξωτερικό.
 
Έρωτας
Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Άρη ολοκληρώνεται στις 20 Μαΐου. Μέχρι τότε, πολλές απόψεις σας θα αναθεωρηθούν και δεν αποκλείεται κάποιοι από σας να αποφασίσετε την διακοπή σημαντικών σχέσεων που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ανεξαρτησία σας. Όσοι επιμείνετε στη διατήρηση της σχέσης σας, μπορεί να τα βρείτε πιο δύσκολα, η επιμονή σας όμως είναι αυτή που θα πείσει τελικά τον σύντροφό σας για τα συναισθήματά σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, ο Ιούνιος είναι η καλύτερη περίοδος για μια σοβαρή σχέση.
 
Υγεία – Ομορφιά
Η υγεία σας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα την άνοιξη, ωστόσο μια ανάγκη για ανανέωση την έχετε. Παρόλο που η έλλειψη οικονομικών πόρων δεν σας αφήνει περιθώρια για μεγάλες αλλαγές τον Απρίλιο, που τα προβλήματά σας θα είναι πολύ διογκωμένα, ίσως είναι καλό να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Μια κούρα ομορφιάς ακόμα και με προϊόντα που υπάρχουν στο σπίτι σας, μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα.
 
Τύχη – Χρήμα
Τα οικονομικά σας δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα την άνοιξη, αλλά ακόμα κι όσοι έχετε κάποιες διαρροές, με την ολική έκλειψη Ηλίου που διαμορφώνεται στις 29 Απριλίου, θα μπορέσετε όχι μόνο να ρεφάρετε, αλλά και να εξασφαλίσετε νέες πηγές εσόδων, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Επιπλέον, ό,τι αποκτήσετε αυτό το διάστημα, θα αποτελέσει ένα σταθερό εισόδημα για το μέλλον. Μια σημαντική αγοραπωλησία μπορεί επίσης να επιτευχθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου.
 
Εργασία
Στην καριέρα σας συντελούνται οι περισσότερες αλλαγές και αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποσταθεροποιούνται και οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σας. Παρά τις αντιξοότητες που θα συναντήσετε την άνοιξη, ήδη βρίσκεστε στο τέλος μιας δύσκολης διαδρομής, που σας ανοίγει ένα λαμπρό μέλλον. Είτε προετοιμάζετε την δική σας δουλειά, είτε αναζητάτε την ευκαιρία για να αναδείξετε τα ταλέντα σας, μέχρι το τέλος της άνοιξης θα έχετε φτάσει στον στόχο σας.
 
Hot Point
Ο απλανής αστέρας Alpheratz που βρίσκεται στην 14η μοίρα του ζωδίου σας, βοηθά να ξεπεράσετε τις δυσκολίες σας. Αν εντείνετε τις προσπάθειές σας, μπορεί να σας φέρει μεγάλο πλούτο και τιμές.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ανοιξιάτικη ανανέωση
 
Είστε το ζώδιο της άνοιξης και φαίνεται ότι αυτή η εποχή σας ταιριάζει απόλυτα, για να βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο και να εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες σας.
 
Γενικά
Ανήκετε σ’ αυτούς που δεν επηρεάζονται από τις δύσκολες πλανητικές διαμορφώσεις της άνοιξης και το γεγονός ότι ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιό σας, αποτελεί τον πιο θετικό παράγοντα. Το ερχόμενο τρίμηνο μάλιστα, μπορείτε να δείτε πολλά όνειρά σας να πραγματοποιούνται, αφού η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου, πραγματοποιείται στον αστερισμό σας και υπόσχεται να σας βοηθήσει να βάλετε νέα θεμέλια στη ζωή σας. Η αρχή μπορεί να γίνει με την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, με μια νέα επαγγελματική πορεία ή ακόμα και με την απόφασή σας να ζήσετε σε μια άλλη χώρα. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές, το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι έχετε πια τη σοφία και την ωριμότητα να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Εξάλλου, από τις 8/5 μέχρι και τις 20/6, με το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να αντεπεξέρχεστε πιο εύκολα στις καθημερινές απαιτήσεις σας. Άλλη μια βοηθητική επιρροή είναι το τρίγωνο Δία – Κρόνου, που διαμορφώνεται στις 24/5, το οποίο θα σημάνει την αποκατάσταση της αισθηματικής σας ζωής ή την δημιουργία μιας επωφελούς συνεργασίας. Τέλος, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 29/5 μέχρι και τις 23/6, θα αυξήσει το γόητρό σας και θα κάνει την καθημερινότητά σας πολύ ενδιαφέρουσα.
 
Έρωτας
Με τον Κρόνο κόντρα στο ζώδιό σας, οι σχέσεις σας έχουν δοκιμαστεί αρκετά και ίσως κατά καιρούς σας έχουν φέρει στα όριά σας. Το γεγονός όμως ότι άντεξαν τις δοκιμασίες, σημαίνει ότι έχουν γερά θεμέλια και δεν κινδυνεύουν. Η ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 29/4, βάζει τέλος στα όποια προβλήματα και σας επιτρέπει να απολαύσετε τον έρωτά σας χωρίς άλλα προβλήματα. Επιπλέον, εγγυάται στους ελεύθερους έναν δυνατό έρωτα, που θα έρθει για να μείνει για πάντα.
 
Υγεία – Ομορφιά
Οι προτεραιότητές σας την άνοιξη, έχουν ως αποτέλεσμα να παραμελήσετε κάπως τον εαυτό σας και την υγεία σας. Ίσως αυτό σας βγει σε καλό τελικά, αφού ο ανάδρομος Άρης στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας μέχρι και τις 20/5, πιθανότατα δεν θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Έχετε ωστόσο όλο τον καιρό μπροστά σας μετά τις 21/5 και μέχρι τις 23/6 να κάνετε μια ριζική ανανέωση, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.
 
Τύχη – Χρήμα
Παρά το γεγονός ότι το χρήμα αποτελεί το αδύνατο σημείο σας, τα οικονομικά σας φαίνεται να παίρνουν μια ανοδική πορεία από τις 8 Μαΐου. Ιδιαίτερα μάλιστα από τις 12 – 16/5 οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ουρανό, θα σας φέρουν απίθανες ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας και να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομική βάση. Προσέξτε όμως μετά τις 17/6 την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που μπορεί να σας ωθήσει σε αλόγιστες σπατάλες.
 
Εργασία
Η παρουσία του ανάδρομου Άρη στον τομέα της εργασίας σας, σας παροτρύνει να αναζητήσετε νέες μεθόδους, προκειμένου να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Παρόλο που οι προβληματισμοί σας στέκονται εμπόδιο στην πρόοδό σας, οι δυσκολίες που θα συναντήσετε τον Απρίλιο, θα σας αναγκάσουν να ωριμάσετε και να γίνετε πιο υπεύθυνοι. Μετά τις 21/5 θα κινηθείτε δυναμικά για την υλοποίηση των σχεδίων σας, που θα αρχίσουν να αποδίδουν πριν τελειώσει η άνοιξη.
 
Hot Point
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 29/5 μέχρι τις 23/6, για να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όλα τα όνειρά σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στις 4/6, 9/6 και 18/6.
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θετικοί Οιωνοί
 
Είστε από τους ευνοούμενους αυτής της ανοιξιάτικης περιόδου, γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την κάθε ημέρα. Μην προσπαθήσετε όμως να αλλάξετε πορεία αυτό το διάστημα.
 
Γενικά
Η άνοιξη σας βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, έτοιμους να ψυχαγωγηθείτε, να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε, αλλά πάνω από όλα έτοιμους να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οι προσωρινές δυσκολίες μάλιστα δεν φαίνεται να σας πτοούν, αφού καταφέρνετε να προσπερνάτε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται στο δρόμο σας. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να μην κάνετε βεβιασμένες ενέργειες, γιατί ο Μάιος θα βγάλει στην επιφάνεια τυχόν λάθη σας και ίσως χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποκαταστήσετε τις «ζημιές». Ευτυχώς για σας, ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 8 μέχρι τις 28/5, για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28 Μαΐου στο δικό σας ζώδιο, σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας. Ένας νέος έρωτας θα αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντικός και θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμή σας. Ωστόσο, αν νιώθετε την ανάγκη να «πειραματιστείτε» επαγγελματικά, θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας στρέψει σε ένα δρόμο, που δεν οδηγεί πουθενά. Αποφύγετε επίσης νέα ξεκινήματα κατά την διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, από τις 7/6 μέχρι την 1/7.
 
Έρωτας
Η αισθηματική σας ζωή εξελίσσεται θαυμάσια το επόμενο τρίμηνο κι αυτό φαίνεται να αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της άνοιξης. Όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα δεθείτε ακόμα περισσότερο με τον σύντροφό σας και, με την Πανσέληνο στις 13/6, θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία, αφού στις 28/5 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον ορθόδρομο πια Άρη και ανοίγει ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο.
 
Υγεία – Ομορφιά
Ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα της υγείας σας, ευθύνεται για κάποια διαστήματα που νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν. Ο συσσωρευμένος φόρτος εργασίας αποδυναμώνει τον οργανισμό σας, που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα αυτό το διάστημα, αφού ο Κρόνος παρόλο που δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες, θα βρίσκεται συνεχώς σε ανάδρομη πορεία. Φροντίστε λοιπόν να ξεκουράζεστε όταν βρίσκετε χρόνο και αποφύγετε βλαβερές συνήθειες, που σας επιβαρύνουν.
 
Τύχη – Χρήμα
Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή την άνοιξη και ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, που ο Δίας συμμετέχει σε έναν δύσκολο πλανητικό σχηματισμό. Αυτό το διάστημα καλό θα είναι να είστε φειδωλοί στα έξοδά σας και να αποφύγετε αγοραπωλησίες, που μάλλον θα σας ζημιώσουν παρά θα σας ωφελήσουν. Μετά τα μέσα Μαΐου θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη, αφού με το τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24/5 θα πετύχετε μια σημαντική αύξηση.
 
Εργασία
Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα, καθώς ο Κρόνος σας υποχρεώνει να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, έστω κι αν αυτό σας εξουθενώνει. Επειδή όμως ο Κρόνος ανταμείβει πάντα τους «μαχητές», μέσα στο Μάιο θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν και να κατακτάτε την επιτυχία που σας αξίζει. Το καλύτερο για σας είναι λοιπόν να παραμείνετε εκεί που είστε για να το απολαύσετε και να αναβάλλετε μακρόπνοα σχέδια και αλλαγές για αργότερα.
 
Hot Point
Ο βασιλικός αστέρας Altebaran, που βρίσκεται στις 9 μοίρες του ζωδίου σας, υπόσχεται δόξα στον επαγγελματικό τομέα, ενώ το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη τον Μάιο, αποκαθιστά και την ερωτική σας ζωή.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ουράνιο Τόξο
 
Οι εμπειρίες και τα λάθη του παρελθόντος θα αποτελέσουν την πυξίδα σας για ένα καλύτερο μέλλον. Μετά από έναν δύσκολο Απρίλιο, μπαίνετε σε ένα νέο κύκλο ζωής, που θα σας αναγεννήσει.
 
Γενικά
Το 2014 ξεκίνησε με προβλήματα για σας και αυτή η δύσκολη περίοδος αποκορυφώνεται τον Απρίλιο και στη συνέχεια αρχίζει να καταλαγιάζει. Ο Δίας από το ζώδιό σας, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο, σε άλλες περιπτώσεις σας προστάτευσε και σε άλλες πολλαπλασίασε τα προβλήματα. Οι προσωπικές σας σχέσεις, οι συνεργασίες σας καθώς και τα επαγγελματικά σας, ήταν οι τομείς που επηρεάστηκαν περισσότερο. Η 23η Απριλίου θα αποτελέσει μια καταλυτική ημερομηνία, κατά την οποία θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η οριστική διάλυση μιας σχέσης ή μια στροφή στην καριέρα σας, μπορεί να σας αποσυντονίσουν για λίγο, θα σας ανοίξουν όμως νέες προοπτικές. Με την ολική έκλειψη Ηλίου στις 29/4, θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε από την αρχή τη χαρά της ζωής, θα βρείτε χαμένους φίλους και κυρίως, θα μπορείτε να φλερτάρετε και να αποδέχεστε τον θαυμασμό αξιόλογων ατόμων. Λίγο πριν το τέλος της άνοιξης θα είστε ήδη ένας άλλος άνθρωπος, αφού η Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 27/6, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, που σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
 
Έρωτας
Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις σας θα δοκιμαστούν αυτό το διάστημα και κυρίως κατά την διάρκεια του Απριλίου. Φυσικά, έχετε στον πλευρό σας τον Δία και τον Κρόνο, που προστατεύουν τους δεσμούς που έχουν γερά θεμέλια. Από την άλλη, αν νιώθετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτα, θα πρέπει να θυμάστε ότι από το Μάιο και μετά, οι πλανητικές επιρροές είναι ιδιαίτερα θετικές και υπόσχονται να σας φέρουν έναν έρωτα, που θα μείνει για πάντα δίπλα σας.
 
Υγεία – Ομορφιά
Η συμμετοχή του Δία σε έναν δύσκολο πλανητικό σχηματισμό το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να ξεπερνάτε τα όριά σας, αλλά και ούτε και να αφήσετε τα όποια προβλήματα να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Παραμείνετε ψύχραιμοι στις αντιξοότητες και κάντε υπομονή. Ήδη από τα τέλη του Απριλίου θα αρχίσετε να παίρνετε τα «πάνω» σας και μέχρι το τέλος της άνοιξης, θα είστε πλήρως ανανεωμένοι.
 
Τύχη – Χρήμα
Παρά τις δυσκολίες που σας επιφυλάσσει ο Απρίλιος, η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει. Ακόμα και τα οικονομικά σας αρχίζουν να παίρνουν μια ανοδική πορεία, με την Ηλιακή έκλειψη στις 29/4. Ωστόσο, αν έχετε χρέη προς τρίτους, θα χρειαστεί μια προσεκτική διαχείριση, ώστε να καταφέρετε να τα βάλετε σε μια τάξη και να μπορείτε να κινείστε με μεγαλύτερη άνεση. Η Νέα Σελήνη στις 28/5 μπορεί να σας φέρει έσοδα από κρυφές πηγές.
 
Εργασία
Η παρουσία του Ουρανού στον τομέα της καριέρας σας, έχει ανατρέψει όλους τους υπολογισμούς σας, γεγονός που σας έχει γεμίσει άγχος. Παρότι οι ενέργειές σας δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που περιμένετε, δεν πρέπει να σταματήσετε τις προσπάθειες, αφού μπροστά σας ανοίγονται καλύτερες προοπτικές. Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα της καριέρας σας, από τις 3 έως τις 28/5 , καθώς και με την ορθή πορεία του Άρη μετά τις 20/5, θα δικαιωθείτε.
 
Hot Point
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας από το ζώδιό σας με τον Κρόνο στις 24/5, αποκαθιστά την αισθηματική σας ζωή και φέρνει έναν έρωτα γεμάτο υποσχέσεις, σε όσους παραμένετε αδέσμευτοι.
 
 
ΛΕΩΝ
Όλα είναι εφικτά
 
Η άνοιξη σας επιφυλάσσει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, παράλληλα όμως σας δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείτε και να αποκτήσετε φήμη, δόξα και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
 
Γενικά
Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα αποτελέσουν το μείζον θέμα της άνοιξης, καθώς οι πλανήτες θα περάσουν σταδιακά στον μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Επιπλέον, ο κυβερνήτης σας Ήλιος σχηματίζει μια ολική έκλειψη στις 29/4, γεγονός που σας παροτρύνει να δραστηριοποιηθείτε ώστε να εξασφαλίσετε την πρόοδο που επιθυμείτε. Τον Μάιο, το κοινωνικό σας περιβάλλον αποκτά μεγαλύτερη σημασία και είστε έτοιμοι να κάνετε ξεκαθαρίσματα, καθώς διαπιστώνετε ότι κάποιοι φίλοι δεν είναι όπως φαίνονται. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28/5 είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, καλό θα είναι όμως να αποφύγετε κάθε είδους οικονομική συναλλαγή, ακόμα και με πρόσωπα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Οι επαφές με αλλοδαπά άτομα, ένα ταξίδι ή ακόμα και η αναζήτηση μιας δουλειάς στο εξωτερικό, είναι θέματα που έχουν λαμπρές προοπτικές από τις 3 έως τις 28 Μαΐου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό. Τέλος, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 13 Ιουνίου, μπορεί να σημάνει την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή να φέρει ένα νέο έρωτα σε όσους από εσάς είστε ελεύθεροι.
 
Έρωτας
Η αισθηματική σας ζωή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, παρόλο που η παρουσία του Κρόνου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να δημιουργεί κάποιες εντάσεις σε όσους έχετε ήδη την δική σας οικογένεια. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, το τρίγωνο Δία – Κρόνου στις 24/5 θα λειτουργήσει σαν «ο από μηχανής θεός», που θα επαναφέρει την αρμονία. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας χτυπούν γύρω στα μέσα Μαΐου.
 
Υγεία – Ομορφιά
Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον τομέα της υγείας σας σχηματίζει δυσμενείς γωνίες με τον Ουρανό, τον Δία και τον Άρη το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου γεγονός που φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που έχετε παραμελήσει. Ένα τσεκάπ θεωρείται απαραίτητο αυτό το διάστημα, ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε. Αν ο αυξημένος φόρτος εργασίας είναι αυτός που επιβαρύνει τον οργανισμό σας, με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27/6, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε πολυτέλειες, που θα σας αναζωογονήσουν.
 
Τύχη – Χρήμα
Τα οικονομικά σας όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την διάρκεια της άνοιξης αλλά αναμένονται και περαιτέρω υλικές απολαβές, κυρίως από τις 8 έως τις 28 Μαΐου, που ο κυβερνήτης των οικονομικών σας Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στις 12/5 και το εξάγωνο με τον Ουρανό στις 15/5, θα σας φέρουν κέρδη από πηγές που δεν περιμένετε, καθώς και από κάποιες επικερδείς συμφωνίες.
 
Εργασία
Η παρουσία του Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας σας, σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια κι αυτή η τάση θα γίνει πιο αισθητή τον Απρίλιο που θα σχηματίσει δυσαρμονικές γωνίες με τον Ουρανό, τον Δία και τον Άρη. Ωστόσο, με την ολική έκλειψη Ηλίου στις 29/4, θα διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να συλλέξετε τους καρπούς των κόπων σας και να κερδίσετε την εκτίμηση και τον σεβασμό των ανωτέρων σας.
 
Hot Point
Η Μαύρη Σελήνη στο ζώδιό σας καθ’ όλη την διάρκεια της άνοιξης, σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς στο αντίθετο φύλο. Έτσι, μπορείτε να ενδώσετε σε περιπέτειες και πειρασμούς, που θα ομορφύνουν την ζωή σας.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάκτηση Στόχων
 
Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις και τις προκλήσεις της άνοιξης. Οι στόχοι σας μπορεί να φαίνονται δύσκολοι, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι προσπάθεια.
 
Γενικά
Η άνοιξη μπορεί να μην ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για σας, αφού τα οικονομικά σας αποτελούν μόνιμη πηγή άγχους, στην πορεία όμως, οι ευχάριστες εξελίξεις θα διαλύσουν κάθε ανησυχία σας. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή, στις 20 και 23/4 αντίστοιχα, στο ζώδιο του Ταύρου, θα αρχίσετε να βλέπετε τα πάντα πιο αισιόδοξα και θα βρείτε τη διάθεση να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, όσο υψηλές κι αν είναι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, που μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 29/4, σε θετική όψη με τον Πλούτωνα και τον Δία, μπορεί να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές -ίσως και από το εξωτερικό- ή να σημάνει την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης και την αρχή μιας νέας ζωής. Μετά τις 8/5, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον τομέα της καριέρας σας, σας επιτρέπει να αναρριχηθείτε στον επαγγελματικό στίβο και να απολαύσετε μια μακρά περίοδος ευημερίας, τόσο επαγγελματικής όσο και οικονομικής όπως υποδεικνύει και η Νέα Σελήνη στις 28/5. Τον Ιούνιο πιο χαλαροί, μπορείτε να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές αποδράσεις σας με τον αγαπημένο σας.
 
Έρωτας
Η αισθηματική σας ζωή αποκτά περισσότερο ρομαντισμό και πάθος κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Έτσι, όσοι διατηρείτε ήδη μια σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε μέσα στο ερχόμενο τρίμηνο και να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες, με πολύ καλές προοπτικές. Ωστόσο, όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 30/8, θα πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί, ειδικά κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης που διαμορφώνεται στις 28/5.
 
Υγεία – Ομορφιά
Η καλή κατάσταση της υγείας σας εξαρτάται αποκλειστικά από τον τρόπο ζωής σας. Παρόλο που είστε «πειθαρχημένοι» στη διατροφή και την υγιεινή σας, το υπερβολικό άγχος και η νευρικότητα που σας διακατέχει, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το νευρικό σας σύστημα. Ηρεμήστε και θα δείτε ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η ενασχόληση με τη γιόγκα ή άλλες τεχνικές χαλάρωσης, θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα.
 
Τύχη – Χρήμα
Ο ερχομός της άνοιξης σας βρίσκει προβληματισμένους σχετικά με την πορεία των οικονομικών σας. Ο Άρης, που παραμένει ανάδρομος στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας, προκαλεί αρκετά σκαμπανεβάσματα στα εισοδήματά σας, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Οι δυσκολίες ωστόσο θα τελειώσουν, με την ορθή πορεία του Άρη από τις 20 Μαΐου, ενώ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Νέα Σελήνη στις 28/5, εγγυάται μια σημαντική ανάκαμψη.
 
Εργασία
Η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας σας μέχρι και τις 5/4, δημιουργεί ένα όμορφο κλίμα στη δουλειά σας, παράλληλα όμως, σας δημιουργεί και μια τάση τεμπελιάς, που μπορεί να φρενάρει την πρόοδό σας. Ο πλανητικός σχηματισμός του «Σταυρού» στις 23/4 θα επιφέρει κάποιες αλλαγές που δεν θα σας αρέσουν, θα πρέπει όμως να τις αποδεχτείτε, αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά. Το δίκαιο θα αποκατασταθεί στα μέσα Μαΐου και σίγουρα εσείς θα είστε οι κερδισμένοι.
 
Hot Point
Η Παλλάδα Αθηνά, (θεά της Σοφίας) θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 16/5 μέχρι και τις 10/8 για να σας βοηθήσει να οργανώσετε την στρατηγική, που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Νέα Εποχή
 
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε το περασμένο διάστημα περνούν σε μια φθίνουσα πορεία. Από το Μάιο μια νέα εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά, αλλά και για τα ερωτικά σας.
 
Γενικά
Η άνοιξη σας βρίσκει επικεντρωμένους στα οικονομικά σας, που φαίνεται να αποτελούν ένα μελανό σημείο, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι κάνετε «υπεράνθρωπες» προσπάθειες να βάλετε μια τάξη, τα έξοδά σας δεν μειώνονται με τίποτα. Ο δύσκολος σχηματισμός του «σταυρού» που διαμορφώνεται κατά την διάρκεια του Απριλίου, καθώς και η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 15/4, θα επιφέρουν επιπλέον προβλήματα, τόσο στις σχέσεις σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στην εργασία σας, και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις, είτε αυτό σημαίνει το τέλος μιας σημαντικής σχέσης είτε μια επαγγελματική ανατροπή. Η κατάσταση αρχίζει να βελτιώνεται με την ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου, που σας βοηθάει να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας, αλλά και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η σταδιακή είσοδος των πλανητών στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων – από τις 8/5 ο Ερμής και από τις 21/5 ο Ήλιος – εγκαινιάζουν μια θετική περίοδο γεμάτη ταξίδια και απολαύσεις, που θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σας. Τα καλύτερα όμως έρχονται με την είσοδο της δικής σας Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 24/6, που φέρνει «καλοκαίρι» στη ζωή και στην καρδιά σας.
 
Έρωτας
Οι δύσκολες όψεις του Απριλίου, αλλά και η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας, ευθύνονται για τα προβλήματα που «ξεφυτρώνουν» κάθε τόσο στη σχέση σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την υπομονή σας, για να αποφύγετε τα χειρότερα και να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που σας επιφυλάσσουν οι επόμενοι μήνες της άνοιξης. Η Νέα Σελήνη στις 28/5 βοηθά στην δημιουργία ενός αρμονικού κλίματος, ενώ υπόσχεται και μια σημαντική γνωριμία στους ελεύθερους.
 
Υγεία – Ομορφιά
Η αρμονία και η ομορφιά είναι απαραίτητα στοιχεία για σας που είστε «παιδιά» της Αφροδίτης. Έτσι, παρά τις όποιες αντιξοότητες, δεν αμελείτε ποτέ την προσωπική σας φροντίδα, γεγονός που σας προφυλάσσει από πολλά προβλήματα. Από τις 6/4 μέχρι και τις 2/5, η Αφροδίτη σας χαρίζει αυξημένη ενέργεια και άφθονο χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Οι αλλαγές που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σας, αλλά και σας τους ίδιους.
 
Τύχη – Χρήμα
Απρόβλεπτες απώλειες αναμένονται στα οικονομικά σας, ευτυχώς όμως περιορίζονται μόνο στο διάστημα του Απριλίου. Από τις 29/4 εξοικονομείτε ένα σημαντικό ποσό μέσω μιας αγοραπωλησίας, από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σας στοιχείου ή από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επιπλέον, το τρίγωνο Δία – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 24 Μαΐου, σηματοδοτεί μια σημαντική αύξηση των εσόδων σας, αυτή την φορά από την εργασία σας.
 
Εργασία
Με τον Δία στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, σίγουρα σας περιμένει πολλή δουλειά και το μόνο πρόβλημα είναι να μην αναλωθείτε σε πολλά έργα ταυτόχρονα και «πελαγώσετε» χωρίς λόγο. Η αυτοσυγκράτηση, ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας και η αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, θα αποτελέσουν τα ατού που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας σας στις 27/6, θα εκπληρώσετε όλα τα όνειρά σας.
 
Hot Point
Ο απλανής αστέρας Arcturus που βρίσκεται στην 24η μοίρα του ζωδίου σας, σχηματίζει σύνοδο με την σεληνιακή έκλειψη στις 15/4 και φέρνει στο δρόμο σας σημαντικά άτομα, που θα συμβάλουν στην πρόοδό σας.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις
 
Η αισθηματική σας ζωή απορροφά όλη την ενέργειά σας κατά την διάρκεια της άνοιξης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μένετε απλοί ακροατές στα γεγονότα, που εξελίσσονται στην καριέρα σας.
 
Γενικά
Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 2 Μαρτίου και θα την ολοκληρώσει στις 21 Ιουλίου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθετε κάπως «δυσκίνητοι» κατά την διάρκεια της άνοιξης και να αποφεύγετε δραστηριότητες που απαιτούν αυξημένη ενέργεια, γεγονός που μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στα επαγγελματικά σας. Επιπλέον, ο Ουρανός που βρίσκεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζει κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Απριλίου δυσμενείς όψεις με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, καθώς και με τον Άρη και τον Δία, σηματοδοτώντας απρόσμενες εξελίξεις. Παρόλα αυτά, για την ώρα φαίνεται ότι οι εξελίξεις σας αυτές σας αφήνουν σχεδόν αδιάφορους, αφού προτεραιότητά σας αποτελεί η αισθηματική σας ζωή. Πράγματι, με την ηλιακή έκλειψη της 29ης Απριλίου, καταφέρνετε να οδηγήσετε τη σχέση σας εκεί ακριβώς που θέλετε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο δικό σας ζώδιο στις 14 Μαΐου, σας βρίσκει έτοιμους να κάνετε το επόμενο βήμα ή ακόμα και να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό ταξίδι. Η ορθή πορεία του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη, από τις 20/5, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα πραγματικά προβλήματα στη δουλειά σας και να κάνετε ό,τι καλύτερο, για να περισώσετε ότι μπορείτε.
 
Έρωτας
Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο την άνοιξη και φαίνεστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα, για να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο μέλλον με τον σύντροφό σας. Στις 24/5 το τρίγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σας με τον Δία, σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε σοβαρές δεσμεύσεις, ενώ υπόσχεται μια σημαντική γνωριμία σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι. Και στις δυο περιπτώσεις, ένα ταξίδι μπορεί να πυροδοτήσει θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας.
 
Υγεία – Ομορφιά
Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή κατά το διάστημα του Απριλίου και καλό θα είναι να μην αγνοήσετε τυχόν προειδοποιητικά μηνύματα του οργανισμού σας. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα φαίνεται εξασθενημένο, γεγονός που σας κάνει ευάλωτους σε διάφορες λοιμώξεις. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα της υγείας σας από τις 3 μέχρι και τις 28 Μαΐου, αποτελεί μια θετική επιρροή που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για μια προσωπική ανανέωση.
 
Τύχη – Χρήμα
Η σταδιακή είσοδος των πλανητών στους Διδύμους από τις 8/5, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, όπου παρατηρείται ένα χάος που αν το αφήσετε να διογκωθεί, θα σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Η αρνητική συμμετοχή του Ποσειδώνα στην Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28/5, μπορεί να σας ωθήσει σε μεγάλες σπατάλες, που θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις μελλοντικά. Αν αφήσετε τη λογική να πρυτανεύσει, το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου στις 24/5 θα σας αποζημιώσει με ένα σημαντικό οικονομικό όφελος.
 
Εργασία
Παρά το γεγονός ότι εξελίσσονται σημαντικές αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας, είτε μένετε συνειδητά ακροατές των γεγονότων είτε πραγματικά δεν έχετε τη δυνατότητα να επέμβετε. Η έκλειψη της Σελήνης στις 15/4, θα φέρει στο «φως» ίντριγκες και αποκαλύψεις, που θα διαταράξουν τις ισορροπίες. Στις 14/5 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας και την ίδια στιγμή η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ανατρέψετε τα δεδομένα και να αποκομίσετε ένα σημαντικό όφελος.
 
Hot Point
Ο απλανής αστέρας Agena σχηματίζει σύνοδο με την Πανσέληνο, που διαμορφώνεται στο ζώδιό σας στις 14/5 και σας χορηγεί εξυπνάδα και αισθησιασμό, που σας βοηθούν να πετύχετε κάθε στόχο σας.
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστες προκλήσεις
 
Η άνοιξη σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα και να βάλετε γερά θεμέλια στις σχέσεις σας, αλλά και στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε το!
 
Γενικά
Η άνοιξη δεν σας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και η ζωή σας θα κυλήσει ως επί το πλείστον αρμονικά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα πιεστείτε κάποιες φορές τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όπου διαδραματίζονται σημαντικές εξελίξεις, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, βρίσκεστε σε μια φάση που νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στη ζωή σας και αυτό είναι κάτι, με το οποίο θα ασχοληθείτε κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου. Οι αλλαγές στην καθημερινότητά σας, στη δουλειά σας ή ακόμα και στον τρόπο ζωής σας, ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανής, και γι’ αυτό προσπαθείτε να οργανώσετε ένα πρόγραμμα, που θα σας ταιριάζει καλύτερα. Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου, θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου επαγγελματικού κεφαλαίου, που θα ακολουθήσετε με μεγάλη χαρά. Αλλαγές ακόμα και στην προσωπική σας εμφάνιση, θα φτιάξουν τη διάθεσή σας και θα σας κάνουν περισσότερο ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο. Έτσι, όσοι είστε ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να ενδώσετε σε κάποιον από τους πολλούς θαυμαστές σας, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα δείτε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας να αναζωπυρώνεται. Προσοχή χρειάζονται ωστόσο οι γνωριμίες που θα γίνουν με την Νέα Σελήνη στις 28/5, που μπορεί να σας παραπλανήσουν.
 
Έρωτας
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σας στις 13/6, θα οδηγήσει πολλές σχέσεις στα σκαλιά της εκκλησίας και θα σημάνει το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Σημαντικές γνωριμίες αναμένονται και για όσους παραμένετε ελεύθεροι. Ωστόσο, όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 29/11, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί, καθώς σας επηρεάζει ο Ποσειδώνας, που έχει την τάση να «ωραιοποιεί» τις καταστάσεις.
 
Υγεία – Ομορφιά
Ο ερχομός της άνοιξης, σας προκαλεί την διάθεση να ανανεωθείτε και να προετοιμαστείτε για ένα καυτό καλοκαίρι. Με την ηλιακή έκλειψη στις 29/4 στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, θα υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες, που θα γίνουν αμέσως ορατές. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Ταύρο από τις 29/5 μέχρι και τις 23/6 θα σας δώσει την ευκαιρία για ταξίδια και πεζοπορίες στη φύση, που θα σας αναζωογονήσουν.
 
Τύχη – Χρήμα
Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που αποτελεί το «αγκάθι» της άνοιξης. Ο πλανητικός σχηματισμός του «σταυρού» που πραγματοποιείται τον Απρίλιο, θα επιφέρει μεγάλες απώλειες, που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Παρόλο που τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν, τα διογκωμένα χρέη και οι υποχρεώσεις σας, δεν σας αφήνουν να πάρετε ανάσα. Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 27/6, για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας.
 
Εργασία
Φαίνεστε πολύ ικανοποιημένοι από την πορεία της δουλειάς σας και πράγματι, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για το ζώδιό σας. Ίσως μάλιστα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αποδεχτείτε μια πρόταση που αυξάνει τα καθήκοντά σας, υπόσχεται όμως και περισσότερα χρήματα. Το γεγονός ότι η ενέργειά σας είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, θα σας επιτρέψει να είστε συνεπείς και να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, κυρίως το Μάιο.
 
Hot Point
Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στις 24/5 και σας επιτρέπει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, μέσα από παρασκηνιακές δραστηριότητες. Μπορεί να αξίζει τον κόπο.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάθε τέλος μια νέα αρχή
 
Η άνοιξη σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε όλες τις σχέσεις σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Προχωρήστε μπροστά και αφήστε τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.
 
Γενικά
Με δυσκολίες ξεκινά η άνοιξη για σας καθώς οι περισσότεροι τομείς της ζωής απαιτούν μια ριζική αναδιοργάνωση. Βρίσκεστε λοιπόν σε ένα οριακό σημείο, που πρέπει να διευθετήσετε πολλά πράγματα σε χρόνο ρεκόρ. Ο Απρίλιος θα αποδειχθεί ένας από τους πιο δύσκολους μήνες του 2014, θα πρέπει όμως να σας παρηγορεί το γεγονός ότι από τις 29/4 περνάτε σε ένα άλλο στάδιο, πολύ καλύτερο. Η ολική έκλειψη Ηλίου στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει θετική όψη με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, καθώς και με τον Δία και τον Ποσειδώνα, και σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας ζωής, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. Η βελτίωση της σχέσης σας με τον σύντροφό σας ή ένας νέος έρωτας που θα εμφανιστεί στη ζωή σας, θα σας δώσει τη δύναμη να πετύχετε και κάθε άλλο στόχο σας. Με την ορθή πορεία του Άρη από τις 20/5, θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη και στα επαγγελματικά σας, ενώ η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 28/5, θα σας δώσει την ευκαιρία να εκπληρώσετε όλες τις προσωπικές φιλοδοξίες σας. Τον Ιούνιο, απαλλαγμένοι από όλα τα προβλήματά σας, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.
 
Έρωτας
Οι μόνιμες σχέσεις είναι αυτές που «κινδυνεύουν» περισσότερο από τις δύσκολες πλανητικές διαμορφώσεις του Απριλίου. Εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να κλονίσουν την σταθερότητα ή και να διαλυθούν οριστικά. Ωστόσο, όσες καταφέρουν να επιβιώσουν αυτό το διάστημα, θα περάσουν σε μια καλύτερη φάση από τις 29/4. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν σημαντικές γνωριμίες και να ανοίξουν ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης που διαμορφώνεται στις 27/6.
 
Υγεία – Ομορφιά
Η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τις 8 έως τις 22 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να περιορίσετε τις υποχρεώσεις σας, ώστε να αποφύγετε μια πιθανή υπερκόπωση. Στη συνέχεια, θα έχετε άφθονη ενέργεια για να την διοχετεύσετε όπου επιθυμείτε. Η είσοδος του κυβερνήτη της υγείας σας Ερμή στους Διδύμους, από τις 8/5 σας ανανεώνει και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας. Μέχρι και τις 28/5 μπορείτε να τολμήσετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας.
 
Τύχη – Χρήμα
Δυσκολίες προβλέπονται και στα οικονομικά σας κυρίως κατά το διάστημα του Απριλίου. Όσο εγκρατείς κι αν είσαστε, δεν μπορείτε να αποφύγετε απρόβλεπτα έξοδα που προκύπτουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Η ίδια κατάσταση, έστω και σε μειωμένο βαθμό, θα παραμείνει και τους επόμενους μήνες. Στα μέσα του Μάη ωστόσο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας.
 
Εργασία
Η παρουσία του ανάδρομου Άρη στον τομέα της καριέρας σας, έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στην εργασία σας, γεγονός που θα αποκορυφωθεί με την σεληνιακή έκλειψη στις 15/4. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι και τις 20/5, που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Τότε μπορείτε να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλη πρόοδο σας επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη, που διαμορφώνεται στις 28/5.
 
Hot Point
Ο απλανής αστέρας Facies, που βρίσκεται στην 8η μοίρα του ζωδίου σας, σχηματίζει τρίγωνο με την ηλιακή έκλειψη στις 29/4, σας προσδίδει κύρος και υπόσχεται λαμπρές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στόχος η επιτυχία
 
Η άνοιξη σας βρίσκει αποφασισμένους να πετύχετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά αν συνεχίσετε την προσπάθεια, τα άστρα είναι με το μέρος σας.
 
Γενικά
Η άνοιξη αποτελεί για σας μια μεταβατική περίοδο, κατά την οποία προετοιμάζετε μεγάλες αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ούτε στιγμή, αφού συνεχώς «γεννάει» στο μυαλό σας ιδέες, που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε ένα καλύτερο μέλλον. Ο Απρίλιος αποτελεί ένα μήνα-κλειδί, κατά την διάρκεια του οποίου θα ξεκλειδώσετε πολλά μυστικά και θα βρείτε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σας. Μια απάντηση όμως δεν είναι αρκετή για να προχωρήσετε. Χρειάζεται αγώνας, προσπάθεια και έρευνα, ώστε να είστε σίγουροι πού βαδίζετε. Επιπλέον, ο ανάδρομος Άρης μέχρι και τις 20/5, είναι πολύ πιθανό να σας βάλει σε λάθος μονοπάτια, με αποτέλεσμα να σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια, χωρίς όφελος. Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι και τις 28/5, που διαμορφώνεται μια ευνοϊκή προς το ζώδιό σας Νέα Σελήνη, που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας. Ακόμα και τότε όμως, αποφύγετε οικονομικά ρίσκα, χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις. Τον Ιούνιο το ενδιαφέρον σας μετατοπίζεται στην αισθηματική σας ζωή και σύντομες αποδράσεις με τον σύντροφό σας δυναμώνουν περισσότερο τη σχέση σας. Οι νέοι έρωτες που θα δημιουργηθούν καθ’ όλη την διάρκεια της άνοιξης, μπορούν να εξελιχθούν σοβαρά με το πέρασμα του χρόνου.
 
Έρωτας
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας φαίνεται να αντέχει στο χρόνο και να δυναμώνει όλο και περισσότερο, κυρίως επειδή βρίσκετε τρόπους να την ανανεώνετε καθημερινά με μικρές εκπλήξεις. Αν μάλιστα νιώθετε ήδη σίγουροι για τα συναισθήματά σας, η σεληνιακή έκλειψη στις 15/4 θα σας παροτρύνει να προχωρήσετε σε μια μόνιμη δέσμευση. Αν είστε ελεύθεροι, η Νέα Σελήνη στις 28/5, σας επιφυλάσσει μια σημαντική γνωριμία, που θα αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας.
 
Υγεία – Ομορφιά
Ο Δίας, που βρίσκεται στον τομέα της υγείας σας, πολλές φορές σας ωθεί σε ακραίες ατασθαλίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Καθ’ όλη την διάρκεια της άνοιξης, καλό είναι να αποφεύγετε τις υπερβολές, ειδικά στο ποτό ή άλλες καταχρήσεις, προκειμένου να διατηρήσετε την καλή σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 27/6 είναι κατάλληλη για μια ριζική ανανέωση, που μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω, θα έχει όμως θεαματικά αποτελέσματα.
 
Τύχη – Χρήμα
Με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σας, σας είναι πολύ δύσκολο να κάνετε μια σωστή διαχείριση, αφού κάθε φορά που τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ένα καλό δρόμο, φροντίζετε να κάνετε σπατάλες, που ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σας. Αν συνεχίσετε αυτή την τακτική, θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες προς το τέλος του Μαΐου. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στις 27/6 σας βοηθά να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, μέσα από νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.
 
Εργασία
Ο Κρόνος στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, απαιτεί σκληρή προσπάθεια και αγώνα, προκειμένου να φέρει την πρόοδο που ζητάτε. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε τη μάχη σας, αφού το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον τομέα της εργασίας στις 24/5, εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές. Επίσης, νέα ξεκινήματα που θα γίνουν με τη Νέα Σελήνη στις 27/6, θα σας προσφέρουν μια μακρά περίοδο ευημερίας.
 
Hot Point
Ο απλανής αστέρας Sadalsuud βρίσκεται στην 23η μοίρα του ζωδίου σας και ονομάζεται «ο τυχερότερος των τυχερών». Οι θετικές όψεις που σχηματίζει στις 20-25/5 με τον Ερμή και την Αφροδίτη, μπορούν να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά σας.
 
 
ΙΧΘΕΙΣ
Σημαντικά επιτεύγματα
 
Μετά από κάποιες δυσκολίες που σας επιφυλάσσει ο Απρίλιος, η άνοιξη σας δείχνει το καλό της πρόσωπα και σας προετοιμάζει για μια ανοδική πορεία.
 
Γενικά
Ο Απρίλιος ξεκινά κάπως δύσκολα για σας κι αυτό οφείλεται στην αστάθεια των οικονομικών σας. Παρά το γεγονός ότι έχετε αυξημένο φόρτο εργασίας, δύσκολα καταφέρνετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας κι αυτό είναι κάτι που «ρίχνει» την ψυχολογία σας. Ωστόσο, με το πέρασμα των πλανητών στον Ταύρο από τις 20/4, αρχίζετε να ανακάμπτετε, να βρίσκετε την κοινωνικότητά σας και να επιδιώκετε επαφές, διασκεδάσεις και μικρές αποδράσεις, που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Κατά την διάρκεια της ηλιακής έκλειψης που διαμορφώνεται στις 29/4 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και θα μοιραστείτε πολύτιμες γνώσεις και πληροφορίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα από αυτό το περιβάλλον να προκύψει και ένας έρωτας, για όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, ο οποίος θα πάρει ακόμα πιο σοβαρές διαστάσεις κατά την διάρκεια του Μαΐου. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στον τομέα της καριέρας σας στις 13/6, σηματοδοτεί τις θετικές εξελίξεις που περιμένετε από την δουλειά σας και παράλληλα αυξάνει το γόητρό σας. Οι τελευταίες μέρες της άνοιξης όμως σας επιφυλάσσουν τα καλύτερα! Η Νέα Σελήνη στις 27/6 από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα και σας προετοιμάζει για ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο υποσχέσεις.
 
Έρωτας
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας σε συνεργασία με τον Κρόνο, φροντίζουν να βάλουν γερά θεμέλια στις σχέσεις σας ή ακόμα και να σας οδηγήσουν στην απόφαση μιας μόνιμης δέσμευσης. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές ακόμα και για όσους από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι, αφού γύρω στις 24 Μαΐου μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί καταλυτική. Αν πάλι ενδιαφέρεστε για μια σχέση από το παρελθόν, δεν έχετε παρά να τολμήσετε να την προσεγγίσετε το ίδιο διάστημα.
 
Υγεία – Ομορφιά
Ο Ήλιος που κυβερνά τον τομέα της υγείας σας, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια θεαματική ανανέωση κατά την διάρκεια της ηλιακής έκλειψης, που διαμορφώνεται στις 29/4. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα και τους κυβερνήτες σας Δία και Ποσειδώνα, σας βοηθούν να πάρετε την απόφαση για μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σας, που μπορεί να είναι η απώλεια περιττού βάρους, η έναρξη μιας αθλητικής δραστηριότητας που θα ομορφύνει το κορμί σας ή και ένα νέο look, που θα σας ταιριάξει απόλυτα.
 
Τύχη – Χρήμα
Η άνοιξη θα αποτελέσει μια δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά σας, καθώς ο κυβερνήτης του δεύτερου ηλιακού οίκου σας Άρης, θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 20/5 και επιπλέον θα σχηματίζει δυσμενείς γωνίες με τον Ουρανό, τον Δία και τον Πλούτωνα. Ωστόσο, μετά τις 25/5 και μέχρι τις αρχές Ιουνίου, το τρίγωνο που θα σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Δίδυμους, θα σας φέρει αυξημένα έσοδα, τόσο μέσα από την δουλειά σας όσο και από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού στοιχείου σας.
 
Εργασία
Ο Δίας από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας, ωστόσο με τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα προκύψουν κατά την διάρκεια του Απριλίου, σίγουρα θα νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι. Αυτό ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ, αφού ήδη από τα τέλη του Απριλίου ξαναμπαίνετε στη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Σημαντική πρόοδος αναμένεται γύρω στις 24 Μαΐου, που το τρίγωνο Δία – Κρόνου θα σας δώσει μια σημαντική ώθηση.
 
Hot Point
Ο απλανής αστέρας Fomalhaut, που βρίσκεται στην 3η μοίρα του ζωδίου σας, σχηματίζει τρίγωνο με την Νέα Σελήνη στις 27/6 και υπόσχεται τύχη και δόξα ακόμα και μέσα από τυχαία συμβάντα.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-04-2014 00:00:00