blank
 
blank

Ο Απρίλιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

 
Ο Απρίλιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15
 
Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2016

Ο Απρίλιος είναι σίγουρα πολύ καλύτερος μήνας από το Μάρτιο, που έφερε θλιβερά γεγονότα σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και δύσκολες καταστάσεις σε προσωπικό. Παρότι ξεκινάει με αρκετή ένταση, γιατί ο Ερμής από τον Κριό έχει μεγάλη φούρια να τα πει και να τα κάνει όλα, στη διαδρομή του πέφτει επάνω σε Ουρανό-Πλούτωνα δημιουργώντας αδιάλλακτες συμπεριφορές, καβγάδες και ατυχήματα κυρίως για τους Παρορμητικούς του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου.

Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα από τις 5/4 το σκηνικό αλλάζει. Η Αφροδίτη και ο Ερμής που κάνουν όλο το παιχνίδι αυτό το μήνα, αλλάζουν ζώδια με την πρώτη να περνάει στον Κριό και να επιδίδεται σε αταξίες σχεδόν όλο το μήνα. Αντίθετα, ο Ερμής από τον Ταύρο θα μας βάλει να οργανώσουμε την καθημερινότητα, να ρίξουμε τους τόνους και ν’ ασχοληθούμε με τα πρακτικά θέματα.

Οι επόμενες σημαντικές αλλαγές αυτό το μήνα συμβαίνουν στις 18 και 20 Απριλίου με τον Άρη και τον Πλούτωνα να γυρνούν σε φαινομενική ανάδρομη τροχιά. Συνολικά ο Απρίλιος θα κλείσει με πέντε πλανήτες ανάδρομους, αφού στις 30/4 αλλάζει την πορεία του και ο Ερμής. Ουσιαστικά λοιπόν προετοιμαζόμαστε για ένα διάστημα εσωστρέφειας, απολογισμού και επανεξέτασης καταστάσεων και προσώπων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε αυτά που κάνουμε, αλλά να πράττουμε με συνείδηση και ν’ αντιληφθούμε τα μηνύματα που στέλνουν οι ανάδρομοι πλανήτες με την επανάληψη γεγονότων που μας προσφέρουν.

Παρότι λοιπόν ο Απρίλιος δεν είναι ένας μήνας με σημαντικές όψεις, είναι πολύ σημαντικός, για να αντιληφθούμε που έχουμε φθάσει μέχρι σήμερα και ποια ήταν τα μαθήματα των δύσκολων όψεων και των εκλείψεων.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιό σας!

ΚΡΙΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΛΕΩΝ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Πάρε τώρα την προσωπική πρόβλεψη σου! Μίλησε σήμερα με τους κορυφαίους αστρολόγους και ταρωμάντες του Myastro στο 14788 τώρα, με απίστευτα χαμηλή χρέωση, μόλις 1,10/1' από το κινητό σου ή με 1,23/1' από το σταθερό ή με sms στείλε Α20 στο 54529, με μόνο 1,23/μήνυμα!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-04-2016 11:00:00