blank
 
blank

Ο Ιούνιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!

 
Ο Ιούνιος 2016, οι κρίσιμες ημερομηνίες και οι προβλέψεις για τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 5
 

Η εποχή που οι περισσότεροι τουλάχιστον περιμένουμε με ανυπομονησία, το γλυκό καλοκαιράκι είναι επιτέλους εδώ. Με την προσδοκία να ζεσταθούν οι ψυχές μας και να ξεκουραστούν τα κορμιά μας, αναμένουμε τον Ιούνιο ο οποίος τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες θα μας ξεγελάσει.

Sponsored Links

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2016

Με τις μεγάλες δόσεις ουτοπίας και υπερβολής, που εναλλάσσονται με την απογοήτευση και τις αναστολές, κυλούν οι πρώτες ημέρες του μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 5/6 στη 14η μοίρα των Διδύμων θα ενισχύσει το κλίμα των πρώτων ημερών και θα δημιουργήσει το πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα κινηθούμε τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες. Το διάστημα αυτό λοιπόν, φαίνεται ιδιαίτερα πονηρό για τα αισθηματικά των Μεταβλητών του δευτέρου δεκαημέρου, λόγω των ψευδαισθήσεων που προκαλεί ο Ποσειδώνας. Τα οικονομικά είναι σίγουρα ένας άλλος τομέας που θα είναι αρκετά δύσκολος και σκληρός για την ίδια ομάδα ζωδίων.

Η πορεία όμως της Αφροδίτης μέχρι και τις 17/6 στο ζώδιο των Διδύμων, θα δώσει μία ξέγνοιαστη διάθεση, καθώς και την ανάγκη για έντονη επικοινωνία και φλερτ. Αυτό ίσως τελικά είναι παγίδα, γιατί θα εντείνει ακόμη περισσότερο τη ροπή προς το απατηλό που έχει έντονα ο Ιούνιος. Η προσγείωση όμως έρχεται στις 17/6 και θα είναι ανώμαλη.

Η σημαντικότερη όψη της χρονιάς, το τετράγωνο μεταξύ Κρόνου και Ποσειδώνα γίνεται για δεύτερη φορά ακριβείας, φέρνοντας την συνειδητοποίηση των καταστάσεων μέσα από σκληρά γεγονότα. Και αυτή η όψη αφορά τους Μεταβλητούς του δευτέρου δεκαήμερου που όπως πολύ σωστά υποδεικνύεται από το πλανητικό σκηνικό, βιώνουν σημαντικές αλλαγές όχι μόνο σε πρακτικά αλλά σε ψυχολογικά ή πνευματικά ζητήματα.

Με την Πανσέληνο της 20ης Ιουνίου στην τελευταία μοίρα του Τοξότη η δράση μεταφέρεται από το νοητικό επίπεδο στο ψυχικό και πλέον θα νιώσουμε όλα όσα σκεφτήκαμε και πράξαμε το προηγούμενο διάστημα. Και αυτό το φεγγάρι θ’ αναταράξει τα νερά φέρνοντας στην επιφάνεια τα ψεύδη και τις λαθεμένες κρίσεις των αρχών του μήνα.

Όμως, στις 26/6 έρχεται το καταπληκτικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που θα δώσει εκπληκτικές ευκαιρίες και αποτελέσματα στα ζώδια της Γης και του Νερού του δευτέρου δεκαημέρου που περνούν μία θαυμάσια περίοδο. Γενικά, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας σύγχυσης, ανασφάλειας και απογοήτευσης, αλλά θα τονίσει την ανάδειξη της πίστης και των αξιών.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Προβλέψεις Ιουνίου 2016 για τα 12 ζώδια

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Sponsored Links

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθείς

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2016 10:00:00