Quantcast
blank
 
blank

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση…

Όλο και κάτι πάει στραβά με τη σχέση σου και χάνεις την ψυχραιμία σου ή σκέφτεσαι πως θα ήταν καλύτερα να μείνετε χώρια… Μπορώ να πω πως με τον Κρόνο και τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, τον Ουρανό στον Κριό και τον Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο, υπάρχουν εντάσεις, εμπόδια και η επιθυμία σου είναι να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις είναι έντονη.
 
Χαλάρωσε όμως, γιατί τον Αύγουστο, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο! Το καλοκαίρι του 2012, είναι έντονο και αν η σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, τότε τον Ιούλιο υπάρχει το ενδεχόμενο από την πλευρά σου, εσύ να θελήσεις να την τερματίσεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.
 
Από τις 7/8 που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις και να απολαύσεις πιο ήρεμες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να κάνεις νέα όνειρα στο πλευρό του συντρόφου σου , ενώ οι ειδυλλιακές στιγμές δεν θα λείψουν!
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Μπορώ να σου αγαπημένο μου Αιγοκεράκι, ότι αυτό το καλοκαίρι είσαι αρκετά εκλεκτικό στα αισθηματικά σου και θα περνάς από «κόσκινο» όλες τις γνωριμίες που θα προκύπτουν. Συμβιβασμούς δεν κάνεις, δεν αρκείσαι με κάτι μέτριο ή κάτι εφήμερο και τα στάνταρ σου αλλάζουν και έχεις και απόλυτο δίκιο. Τα λάθη του παρελθόντος σου έδωσαν τα μαθήματά σου και πλέον δεν θέλεις να τα επαναλάβεις.
 
Ο Ιούλιος, σε βοηθά να ξεχάσεις και να αφήσεις μία και καλή πίσω σου, έναν αισθηματικό δεσμό, ο οποίος σε πλήγωσε και έληξε άδοξα. Είναι η περίοδος που θα ξεχαστείς και θα ξεπεράσεις τις πληγές του παρελθόντος, προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Στις 19 Ιουλίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είσαι πλέον σε ετοιμότητα να κοιτάξεις το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής με ελπίδα, χαρά και προσμονή, ενώ από αυτή την ημερομηνία σηματοδοτείτε μία ολοκαίνουρια περίοδος νέων ευκαιριών για τα αισθηματικά σου!
 
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω (στις 7/8), κάνει την έναρξη μίας νέας ερωτικής περιόδου κατά την οποία ευνοούνται τα φλερτ, οι νέες γνωριμίες αλλά και η συναισθηματική ανταπόκριση. Ακόμα και αν δεν είναι μέσα στα πλάνα σου, τον Αύγουστο, θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις την επαφή σου με νέα άτομα, που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή και τα αισθηματικά σου με έναν τρόπο διαφορετικό. Το συναίσθημα επιστρέφει και πάλι στη ζωή σου και έστω και αν οι άμυνες σου είναι δύσκολο να καταρριφθούν, μπορώ να πω πως ο έρωτας θα σε βάλει στόχο με τα βέλη του.
 
Προς τα τέλη του Αυγούστου (συγκεκριμένα στις 31/8) που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, πλέον θα έχεις νέες ελπίδες, νέα όνειρα και νέες προσδοκίες, που θα έχουν προκληθεί από έναν άνθρωπο που θα έχει μπει εκείνη την περίοδο στη ζωή σου!
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00