Quantcast
blank
 
blank

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση…

Νιώθεις ότι τον τελευταίο καιρό οι πλανήτες σε έχουν βάλει στο «στόχαστρο» και δοκιμάζουν σκληρά τις αντοχές σου. Ίσως μερικές φορές και να έχεις δίκιο, στην πραγματικότητα όμως όλες αυτές οι δοκιμασίες που περνάς, έχουν ως σκοπό να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Το καλοκαίρι του 2012, έχει ποικιλία για τα αισθηματικά σου.
 
Τον Ιούλιο, είναι κυρίαρχη η επιθυμία σου για απολογισμό, για ενδοσκόπηση και για ένα ξεκαθάρισμα της σχέσης που υπάρχει, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Θα θελήσεις να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας σχέσης σου και θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις προκειμένου να βελτιωθεί ο δεσμός σου. Παρόλο που μπορεί να έχεις την διάθεση να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις και να βρεις μαζί με τον σύντροφό σου λύση στα προβλήματά σας, κάποιες στιγμές θα έχεις εκρηκτική διάθεση και θα γίνονται καβγαδάκια μεταξύ σας.
 
Ο Πλούτωνας στον τομέα των συνεργασιών σου, πραγματοποιώντας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού τετράγωνο με τον Ουρανό, σε «σπρώχνει» να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, τις οποίες μέχρι τώρα δεν έβρισκες την δύναμη.
 
Ο Ιούλιος αρχίζει να αποκτά μία πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη νότα, από τις 19 του μήνα, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Εκείνη την χρονική περίοδο, θα αρχίσεις να βλέπεις και πάλι το ποτήρι μισογεμάτο και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή.
 
Ο Αύγουστος, είναι ο μήνας που θα αφήσεις στην άκρη κάθε δυσάρεστη στιγμή και θα απολαύσεις τον έρωτα, τις διακοπές αλλά και τον σύντροφό σου! Με κολλητή φιλενάδα την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 8/8 μέχρι τα τέλη του ίδιου μήνα, διώχνεις μακριά τις απαισιόδοξες σκέψεις και αφήνεσαι ολοκληρωτικά στα συναισθήματά σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις και να διώξεις μακριά οτιδήποτε σε έχει πικράνει.
 
Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται με μία υπέροχη πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων (στις 31/8) η οποία σε ευνοεί και σου δίνει το ερέθισμα να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον!
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Πόνεσες, έκλαψες, απογοητεύτηκες και πέρασες μία περίοδο μοναξιάς, όμως όλα αυτά αρχίζουν πλέον να γίνονται παρελθόν. Η απογοήτευση και η εσωστρέφεια συνεχίζουν για λίγο ακόμα να βρίσκονται κοντά σου, όμως πολύ σύντομα – και αυτό θα γίνει από τις 19 Ιουλίου- θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.
 
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, τον Ιούλιο με την Αφροδίτη και τον Δία να βρίσκονται στον οίκο της απομόνωσης, της σκέψης αλλά και του παρασκηνίου, για το δικό σου ωροσκόπιο, είναι περίοδος που θέλεις να σκεφτείς σοβαρά πιο θέλεις να είναι το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.
 
Το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου δίνει ξεκάθαρα μηνύματα ή μπορεί και να υπάρχει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο δεν μπορείς και εσύ ακόμα να κατανοήσεις τι ακριβώς υπάρχει μεταξύ σας. Η διαίσθηση αλλά και η παρατηρητικότητά σου θα σε βοηθήσουν να αποσαφηνίσεις την κατάσταση και να καταλάβεις που βαδίζεις. Μην πνίγεις μέσα σου τα συναισθήματά σου, προσπάθησε όμως να μην λειτουργείς κάποιες στιγμές και παρορμητικά. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου στις 19 του μήνα, σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου κάθε ανάμνηση που σου άφησε πικρή γεύση στα χείλη και να κάνεις ένα νέο και πολύ ουσιαστικό ξεκίνημα. Ο Αύγουστος, έρχεται και κυριολεκτικά σου ανήκει!
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, θα αποκαταστήσει όλα όσα γκρεμίστηκαν κατά τους περασμένους μήνες. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα, φέρνει στη ζωή σου ρομαντισμό, τρυφερότητα, έναν νέο έρωτα και καινούριες ελπίδες για το μέλλον. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα απολαύσεις το συναίσθημα σε όλο του το μεγαλείο και θα νιώσεις μετά από αρκετό καιρό την γαλήνη μέσα σου!
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00