Quantcast
blank
 
blank

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση…

Τι πρέπει και τι δεν πρέπει, πολλές στιγμές θα σκεφτείς το φετινό καλοκαίρι για τα αισθηματικά σου! Το μεταμορφωτικό αεράκι ανανέωσης και αλλαγής που προέρχεται από τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, σου δημιουργεί την επιθυμία να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, ενώ όπως πάντα θα θελήσεις να βάλεις την λογική μπροστά προκειμένου να μην κάνεις και πάλι λάθη του παρελθόντος.
 
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας του συμβιβασμού, της υποχώρησης αλλά και τις εύρεσης λύσεων που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις το κλίμα στη σχέση σου. Μπορεί η εξέλιξη του ερωτικού σου δεσμού ή συμπεριφορά του συντρόφου σου να σε προβληματίσει και να σε βάλει σε σκέψεις, όμως όλο αυτό θα είναι παροδικό, γιατί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου (στις 19/7), χαλαρώνει το κλίμα και κάνει μία επιθυμία σου πραγματικότητα.
 
Ο Αύγουστος είναι πολύ πιο θετικός και ευχάριστος μήνας για τη σχέση σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σε βοηθά να βάλεις νερό στο κρασί σου και αρχίζεις να βλέπεις πιο αισιόδοξα αλλά και συναισθηματικά την πορεία του ερωτικού σου δεσμού! Αν είσαι Παρθενάκι του πρώτου δεκαημέρου, τότε το φετινό καλοκαίρι, είναι η περίοδος που θα κάνεις νέα όνειρα για τη σχέση σου, έστω και αν ξέρεις ότι πολλά από αυτά είναι δύσκολο για την ώρα να γίνουν πραγματικότητα!
 
Το σημείο που πρέπει να δείξεις προσοχή μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου (σε όποιο δεκαήμερο και να έχεις γεννηθεί), είναι στον τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Πολλές στιγμές θα θέλεις να λειτουργείς μεμονωμένα και απόμακρα…
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Το ξέρω, έχεις χάσει τις ελπίδες σου και μόνο απαισιόδοξες σκέψεις κάνεις για τα αισθηματικά σου τον τελευταίο καιρό. Για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους, έχεις την ευθύνη που κάποιες περιπτώσεις κόβονται πριν ξεκινήσουν αυτή την περίοδο, γιατί μέσα σου υπάρχει ακόμα ο φόβος και η ανασφάλεια.
 
Ωστόσο αυτό το καλοκαίρι είναι ανανεωτικό για το ζώδιό σου και την αλλαγή θα αρχίσεις να την βλέπεις από τις 19 Ιουλίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Στην συνέχεια, 8/8 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και αρχίζεις πλέον και βρίσκεις και πάλι από την αρχή την διάθεσή σου για φλερτ αλλά και αισθηματική επιβεβαίωση. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και μέσα από παρέες, διακοπές και διασκέδαση, θα προκύψει μία γνωριμία που θα μπορέσει να ρίξει όλες τις άμυνες που έχεις βάλει εδώ και καιρό στη ζωή σου!
 
Με τον Ποσειδώνα στις αρχικές μοίρες του Ιχθύ, μπορώ να εγγυηθώ για σένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ότι έστω και αν δεν το πιστεύεις, όχι μόνο θα ερωτευτείς, αλλά ένα νέο πρόσωπο θα καταφέρει να σε συνεπάρει και μαζί του θα ζήσεις μία σχέση που θα στηρίζεται αποκλειστικά στο συναίσθημα.
 
Τα δύο φεγγάρια του Αυγούστου (ιδιαίτερα το δεύτερο που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, στις 31/8), σε φέρνουν πιο κοντά σε έναν ερωτικό στόχο!
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00