Quantcast
blank
 
blank

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σε σχέση…

Σε μία πιο σοβαρή τροχιά έχει μπει ήδη η σχέση σου και παρόλο που ορισμένες φορές μπορεί να πιέζεσαι ή να δημιουργούνται καβγαδάκια και αντιθέσεις, το ζητούμενο είναι ένα, έχεις καταφέρει να σταθεροποιήσεις το κλίμα! Η περίοδος του καλοκαιριού, είναι πιο ευνοϊκή για το ζώδιο σου από τις αρχές Αυγούστου, που η Αφροδίτη θα είναι στον φιλικό για σένα υδάτινο Καρκίνο.
 
Μέχρι τις 19 Ιουλίου, είναι πολύ πιθανό να αγχωθείς και να πιεστείς αρκετά με τα οικονομικά σου και η συμπεριφορά σου να είναι αρκετά απότομη απέναντι στο ταίρι σου. Ωστόσο παρ’ όλες τις πιέσεις που δέχεσαι στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, όταν θα φτάνεις στην κρεβατοκάμαρα με το ταίρι σου, όλα θα τα ξεχνάς, αφού ο ερωτισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο το διάστημα του καλοκαιριού!
 
Τον Ιούλιο ανανεώνεται η ερωτική σου σχέση με το ταίρι σου και το πάθος σας χαρίζει αξέχαστες στιγμές. Τον Αύγουστο όμως, βάζεις μία πιο τρυφερή και ρομαντική νότα στη σχέση σου, ενώ ένα ταξίδι που θα κάνεις με το ταίρι σου θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Στις 31 Αυγούστου, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, περιόρισε την συναισθηματική υπερβολή, τις ζήλιες και τις εντάσεις! Σε γενικές γραμμές αυτό το καλοκαίρι μπορεί να σου χαρίσει όμορφες απολαύσεις!
 
Για να δεις με λεπτομέρειες την ανάλυση της σχέσης σου, κάνε κλικ στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.
 
Χωρίς σχέση…
 
Πικάντικη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αισθηματική σου ζωή για το διάστημα του καλοκαιριού! Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη και ο Δίας από τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου, φουντώνουν τον ερωτικό σου πόθο και φέρνουν στο δρόμο σου ένα άτομο, που θα καταφέρει να διεγείρει τον ερωτισμό σου. Μπορεί να μην σου δίνει τις εγγυήσεις για σταθερότητα που θα θελες, το βέβαιο είναι όμως ότι θα περάσεις καλά.
 
Στις 19 Ιουλίου που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, σου δημιουργείται η επιθυμία να αποδράσεις από την καθημερινότητα, να ταξιδέψεις και να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, αρκετές στιγμές μπορεί να παρασύρεσαι σε όνειρα και φαντασιώσεις ή μπορεί να εξιδανικεύεις τα άτομα που γνωρίζεις (ιδιαίτερα εσύ που γεννήθηκες στο πρώτο δεκαήμερο)! Να θυμάσαι ιδιαίτερα τον Ιούλιο, πως « παν μέτρον άριστον», μην βιάζεσαι να κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις.
 
Από τις 7/8 που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να δημιουργήσεις μία σχέση, που θα έχει τις προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο. Η αφοσίωση, η αποκλειστικότητα αλλά και το συναίσθημα , που είναι τόσο απαραίτητα για τη ζωή σου, θα επανέλθουν και πάλι …!
 
Η συμβουλή μου όμως είναι να προσπαθήσεις αυτό το καλοκαίρι να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα και να δείξεις περισσότερη προσοχή στις επιλογές σου για τον απλούστατο λόγο: Λίγους μήνες αργότερα (τον Οκτώβριο), ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιό σου, για να δοκιμάσει τις σχέσεις σου. Οτιδήποτε δεν στηριχτεί σε γερές βάσεις, θα είναι δύσκολο να έχει μακρόχρονη πορεία!
 
Για να δεις τις αισθηματικές προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια, κάνε κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει: 
 
Για να δεις με ποια ζώδια ταιριάζεις, κανε κλικ στο ΖΩΔΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο άτομο, δες την προσωπικότητά του στο ΖΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.
Για να μάθεις πως συμπεριφέρεται γενικά ένα ζώδιο στα ερωτικά του, δες το ΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ.

Πηγή: Myastro.gr
Sponsored Links

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-07-2012 00:00:00